گوگل حالا از سوابق جستجوی شما برای نمایش خبرهای متناسب با علایق شما، در اپلیکیشن خود استفاده می‌کند

1

شاید گوگل بیشتر و بهتر از نزدیک‌ترین کسان شما، درباره شما بداند. یک عمر است که دارید در این موتور جستجو، کار می‌کنید و علایق و نیازهای خود را با این غول جستجو، در میان می‌گذارید. اینها می‌توانند هر چیزی باشند، از فهرست کتاب‌ها و فیلم‌ها مورد علاقه، تا ترجیحات اقتصادی، جاهایی که دوست دارید به آنها مسافرت کنید، شخصیت‌های مورد علاقه و منفور و احیانا جستجوهای شرم‌آوری که دوست ندارید، احدی از آنها مطلع شود!

جالب است که گوگل به فکر افتاده بر اساس همین سوابق جستجوی کاربران، یک بخش خبری یا «نیوز فید» ایجاد کند که می‌تواند تازه‌ترین اخبار متناسب با سلیقه شما را نشان بدهد.

این بخش نیوز فید، برای هر کاربر، شخصی‌‌سازی شده و اختصاصی او هستند.

این تحول را شما ممکن است اکنون دست‌کم بگیرید یا تصور کنید که بازتکرار چیزی است که قبلا در Google Now هم دیده بودیم.

این بخش نیوز فید فعلا در اپلیکیشن گوگل در iOS قابل مشاهده است، اما تا پایان سال میلادی در مرورگرهای دسکتاپ و به صورت وبی هم قابل مشاهده خواهد بود و به زودی در کاربران اندروید هم از آن بهره خواهند برد.

نیوز فید شخصی‌سازی شده گوگل پاسخی است محکم به اقدام مشابه فیس‌بوک.

اگر گوگل جاه‌طلبی و آینده‌بینی لازم را داشته باشد، می‌تواند با تکمیل همین نیوز فید به دو هدف بزرگ برسد:

1-تبدیل به یک غول نشر خبر شود. آن هم خبرهایی کاملا متناسب با حال و هوای هر شخص.

2- و مسلما در کنار آن به کلیک بیشتر بر آگهی‌های کنار نیوز فید هم می‌تواند فکر کند.

اگر آی‌دیوایس دارید حتما اپ گوگل را به‌روز کنید و این بخش نیوز فید را مرور کنید و بررسی کنید که این اخبار چقدر با سلیقه و نیازهای شما تناسب دارند.

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر نئاتدرتال‌ها بر انسان‌های به اصطلاح خردمند غلبه می‌کردند، شاید اینها ستاره‌های سینماهای آنها…

سوابق فسیلی نشان می‌دهد که نئاندرتال‌ها در حدود 40000 تا 30000 سال پیش از سوابق باستان‌شناسی ناپدید شدند، اگر در برخی مکان‌ها ممکن است تا حدود 28000 سال پیش  زنده مانده باشند.نئاندرتال‌ها گونه‌ای از انسان‌های باستانی بودند که تا زمان…

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی- قسمت دوم

در قسمت دوم خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف ما باز غذاهای لذیذ و گاه عجیبی از کشورهای مختلف می‌بینیم. این تصاویر توسط میدجرنی با اطلاعاتی که به آن داده‌اند، بازسازی شده‌اند.قسمت اول این پست را در اینجا ببینید.شیلیبلژیک:…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

با این تصاویر کارت پستال خیلی قدیمی در دهه ۱۹۰۰ آمریکایی‌ها، تصور خود از ۱۰۰ سال بعد را نشان داده…

مجموعه‌ای جذاب از کارت پستال‌های عجیب و غریب و در عین حال جذاب از استیون آر. شوک، دیدگاه‌هایی را ارائه می‌دهد که در دهه ۱۹۰۰ تصور شده است و نشان می‌دهند که چگونه شهر‌ها، شهرک‌ها و دهکده‌ها در سراسر ایالات متحده ممکن است طی ۱۰۰ سال آینده…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. امیرمسعود می گوید

    این که آدم‌ها فقط خبری رو بخونند که با علایق اون‌ها تنظیم شده اتفاقاً خبر خیلی بدیه و اثرهای اجتماعی و سیاسی بدی می‌تونه داشته باشه. تحلیل‌هایی خوندم که یکی از دلیل‌های به‌قدرت‌رسیدن ترامپ یا برگزیت رو همین موضوع می‌دونند. این سخنرانی تِد شاید بتونه بیشتر در این باره توضیح بده (زیرنویس فارسی هم داره):
    Beware online “filter bubbles”‎
    https://www.ted.com/talks/eli_pariser_beware_online_filter_bubbles
    اگر این موضوع براتون جالب شد، این فیلم مستند سال ۲۰۱۶ بی‌بی‌سی رو هم توصیه می‌کنم که خیلی مبسوط‌تر در این باره حرف می‌زنه و جنبهٔ سیاسی‌اش پررنگ‌تره. فیلمش ۲ ساعت و ۴۷ دقیقه است. من خودم دیدمش و به نظرم ارزش دیدن داره.
    و در ضمن پیشنهاد می‌کنم در این باره در «یک‌پزشک» بنویسید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.