آلمان سرانجام به خاطر یک نسل‌کشی دیگر که بیش از صد سال پیش رخ داده بود، پوزش خواهد خواست!

1

در یک تصمیم شاخص و مهم صدراعظم آلمان -آنگلا مرکل- گفت که کشورش کشتار برنامه‌ریزی‌شده مردم قبیله هِرِرو Herero از سوی آلمان‌ها را به رسمیت خواهد شناخت و بابت آن پوزش خواهد خواست. دولت فدرال آلمان، در حال حاضر به منظور نهایی کردن ادبیات مشترک در بیانیه مورد نظر، در حال مذاکره است. دفتر صدراعظم آلمان، این هفته این مطلب را به اطلاع خبرگزاری آسوشیتدپرس رسانیده است. البته تصریح شده است که هیچ خبری از غرامت نخواهد بود و صرفا یک سری پروژه‌های دولتی هدف‌دار در نامیبیا به نشانه جبران، انجام خواهد شد.

این کشتار دست‌جمعی، نخستین کشتار دست‌جمعی قرن بیستم محسوب می‌شود و بین سال‌های 1904 تا 1907 رخ داد. تاریخدانان بر این باورند که این کشتار مقدمه‌ای شد بر کشتار یهودیان در جریان جنگ جهانی دوم. شباهت‌های بین این دو کشتار دست‌جمعی بسیار است: کشتار مردم به بهانه توسعه، کار اجباری در اردوگاه‌ها و آزمایشات علمی روی اسیران.

در ظرف تنها سه سال، نظامیان آلمان، 85 درصد جمعیت قبلیه هررو را از بین بردند، زمین‌هایشان را تصرف کردند و منبع ثروت آنها یعنی گله‌های گاو را به یغما بردند. امروزه، این قبیله سابقا ثروتمند، تنها 10 درصد جمعیت نامیبیا را تشکیل می‌دهد و در فقیرنشین‌ترین مناطق این کشور زندگی می‌کنند و بیشترین نرخ بیکاری را دارند.

البته نخستین بار، 12 سال پیش، وزیر توسعه وقت آلمان بابت این کشتار عذرخواهی کرده بود.

صد سال پیش ژنرال لوتار فون تروتا، به جنوب غرب آفریقا فرستاده شد تا این سرزمین‌ها را مستعمره‌ آلمان کند. در آن زمان قبلیه ثروتمند هررو در مقابل توسعه‌طلبی آلمان‌های مقاومت کرده بودند. اما این ژنرال آلمانی به ضرب توپ و اسلحه، در مقابل نیزه و کمان و معدود تفنگ‌های بومی‌ها، پیروز شد. او چاه‌های آب آنها را با ریختن سم، غیرقابل استفاده کرد. آنهایی که زنده ماندند به اردوگاه‌های کار اجباری فرستاده شدند. آنها را وادار کردند تا گورهای مردگانشان را بشکافند و جمجمه اقوام درگذشته‌شان را خارج کنند. زن‌های ار مجبور کردند تا جمجمه‌ها را تمیز کنند، از این جمجمه‌ها بعدا در آزمایشاتی برای ثابت کردن برتری نژادی آریایی‌ها و مادون بودن نژاد آفریقایی استفاده شد.

7-16-2016 7-09-15 PM

از 80 هزار نفر جمعیت قبلیه هررو، در نهایت تنها 15 هزار نفر جان به در بردند. در سال 2004، این جمجمه‌ها به نامیبیا بازگردانده شد.

نامیبیا، امروزه کشور در حال توسعه است و می‌کوشد با تکیه به معادن جواهر و انرژی‌های تجدیدپذیر و توریسم، از گذشته خود فاصله بگیرد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

خاطره‌بازی‌ با هم‌خوابگاهی‌ها و هم‌خانه‌های کثیف زمان دانشجویی!

الان را نمی‌دانم، اما داشتیم هم‌خوابگاه‌هایی و هم‌اتاقی‌هایی که نظم و بهداشت برایشان اولویت نبود. شاید یک جور لج و لجبازی برای نامرتب بودن و نشان دادن بی‌حالی و غم فلسفی هم در کار بود.ظرف‌های نشسته که دست کم مواد غذایی داخلشان تخلیه…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

مردان خوش‌لباس و خوش‌تیپ سال‌ها و دهه‌های آینده احتمالا چه لباس و آرایش موی سر و صورتی خواهند داشت

پیشبینی مد بسیار دشوار است. در داستان‌های علمی تخیلی گاهی چیزهایی در مورد آنها می‌خوانیم. مثلا سرهای تراشیده شده‌ای که جواهرات بر فرق سر دوخته شده‌اند یا خالکوبی‌ها.اما با توجه به تغییرات اقلیمی و درگیری‌ها و وسایل فناورانه‌ای که در حال…

این دانشجوی 18 ساله با هوش مصنوعی 19 شخصیت سیمپسون‌ها را به صورت شخصیت‌های واقعی درآورد!

برودی هالبروک دست به کار جالبی زده و جان تازه‌ای به شخصیت‌های محبوب سریال سیمپسون‌ها داده است. او در این مورد نوشته:«من از Midjourney برای تبدیل شخصیت‌های مورد علاقه‌‌ان از انیمیشن‌ها به قالب انسان استفاده کردم. البته برخی از اعضای…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. sophia می گوید

    این بخش صحبتها بسیار قابل تامل است: “امروزه، این قبیله سابقا ثروتمند، تنها ۱۰ درصد جمعیت نامیبیا را تشکیل می‌دهد و در فقیرنشین‌ترین مناطق این کشور زندگی می‌کنند و بیشترین نرخ بیکاری را دارند.”
    بار سنگین گذشته بر ملتها و قومیتها.
    سوالی که مطرح می شود این است: بدون وجود این واقعه های تاریخی دردناک این ملتها و این قومیت ها اکنون در چه وضعیتی به سر می بردند؟ مطمئنا حال و روزی بهتر از اکنون می داشتند. چه غرامتی میتواند زندگی های از دست رفته طی این صدسال در فقر و بیماری را بازگرداند؟!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.