تحریف سخنان جیمی ویلز-مؤسس ویکی‌پدیا- در چین، باعث ناخرسندی او شد

0

اینکه دولت چین با جریان آزاد اطلاعات در اینترنت، میانه خوشی ندارد، بر کسی پوشیده نیست. شاید یکی از اهداف کنفرانس جهانی اینترنت که در چین برگزار شد، اشتیاق آنها برای مشروعیت دادن به طرز تفکر خاص مقامات چینی، در مورد محدود کردن اینترنت و کشیدن حصاری دولتی پیرامون آن باشد. مسلما بهانه‌ها فراوان هستند.

در این کنفرانس مهمانان بلندمرتبه‌ای از شرکت‌های مایکروسافت، اپل، نت‌فلکیس، نوکیا، لینکداین نیز شرکت کرده بودند. اما یکی از مدعوین مشهور، جیمی ویلز-مؤسس ویکی‌پدیا- بود.

اما یکی از چیزهای جالبی که برای جیمی ویلز تازگی داشت و شاید انتظارش را نداشت، تحریف آشکار گفته‌هایش در مصاحبه با یکی از رسانه‌های این کشور یعنی China Real Time بود.

جیمی ویلز گفته بود:

ما شاهد پیشرفت خوب، اما نه فوق‌العاده ترجمه ماشینی هستیم که ارتباط انسان‌ها را با هم در سطح دنیا، ارتقا می‌بخشد. این ترجمه ماشینی، ابزار بسیار قدرتمندی است که باعث می‌شود هیچ دولتی نتواند کنترل گردش اطلاعات و دانسته‌های مردم را در قلمروش کنترل کند و این امر به صورت کامل منسوخ شود و دیگر ممکن نباشد.

اما ترجمه انجام شده به سبک چینی!

شاید شاهد ارتقای ترجمه ماشینی باشیم که ارتباط انسان‌ها را با هم بهبود می‌بخشد و دولت همچنین می‌تواند تحلیل‌های خوبی از ارتباطات مردم در نقاط مختلف، داشته باشد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…

مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟

انسان‌های راه‌های زیادی برای کشتن هم در طول تاریخ ابداع کرده‌اند: سلاح‌های هسته‌ای و زیستی ، بمب‌های آتش‌زا، گلوله‌ها، سرنیزه‌ها، ایجاد قحطی عمدی و ...کاملا قطعی نیست، اما طبق بسیاری از روایت‌ها مرگبارترین روز در تاریخ بشر در واقع نتیجه…

تصور شاهان صفوی بر اساس شرح متنی جهانگردان و افراد شاخصی که آنها را دیده و توصیف کرده‌اند

در حساب توییتر Cavid Ağa شاهان صفوی را بر اساس نوشته‌های قدیم به دقت و به صورت گرافیکی و چشم‌نوازی تصور شده‌اند.(توضیحات از ویکی پدیا) شاه اسماعیل بنا به نوشته‌های جیووانی ماریا دلی آنجیوللوشاه اسماعیل یکم (۱۷ ژوئیهٔ ۱۴۸۷ – ۲۳ مه…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.