حالا دیگر آمریکایی‌ها، زمان بیشتری را صرف اپلیکیشن‌ها می‌کنند تا تماشای برنامه‌های تلویزیونی

2

شهروندان آمریکایی‌، علاقه زیادی به تماشای تلویزیون دارند. شبکه‌های تلویزیونی رایگان و کابلی انبوه با برنامه‌های بسیار متنوعشان که همه سلیقه‌های را پوشش می‌دهد، باعث شده است که هر آمریکایی، در هر روز، دقایق زیادی را صرف تماشای تلویزیون کند.

اما به گواه اعداد و ارقام شرکت Flurry حالا دیگر رسانه سنتی تلویزیون، در مقابل دنیای اپلیکیشن‌های موبایل کم آورده است و برای اولین بار میزان زمان صرف شده پای اپلیکیشن‌ها، بیشتر از زمان تماشای تلویزیون آمریکایی‌ها شده است.

بر این اساس، هر آمریکایی به طور متوسط در هر روز 198 دقیقه را صرف اپلیکیشن‌ها می‌کند، در صورتی که 168 دقیقه تلویزیون تماشا می‌کند.

9-12-2015 11-04-36 AM

تازه این در شرایطی است که:

1- میزان زمان صرف شده در مرورگرهای اینترنتی که در این آمار، لحاظ نشده است که در این صورت میزان صرف شده برای اپلیکیشن‌ها به 220 دقیقه می‌رسد. (یعنی 3 ساعت و 40 دقیقه در هر روز)

2- برخی‌ها هم فقط تلویزیون را روشن می‌کنند و حین پخش برنامه‌ها، کارهای دیگر را انجام می‌دهند. یعنی تلویزیون در بک‌گراند کارهای دیگرشان پخش می‌شود. پس در صورتی که زمان تماشای اختصاصی تلویزیون محاسبه می‌شد، آمار تماشای تلویزیون پایین‌تر هم می‌آمد.

اینها ما را به این نتیجه می‌رسانند که محتواسازان باید به سمت انتشار محتوا از طرق اپ بروند.

شاید در ایران که فروش محتوای متنی یا چندرسانه‌ای هنوز جا نیفتاده است، این موضوع تنها از نظر بُرد رسانه‌ای اهمیت داشته باشد. اما چیزی که مسلم است که رسانه‌های سنتی، نه‌تنها در آمریکا، بلکه در دیگر نقاط دنیا هم، جدا دیگر یارای مقابله با اپلیکیشن‌های موبایل‌ها و تبلت‌ها را ندارند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است.س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…

حداقل مجازات کسانی که این چیزها را طراحی کرده‌اند، زندان است!

طراحی خوب در هر عرصه‌ای چه فضای وب، معماری، وسایل خانگی و صنعتی و گجت‌ها مهم است. یک طراح باید بتواند خود را جای کاربران نهایی بگذارد و حدس بزند که در استفاده از وسیله یال محل چه مشکلاتی پیش خواهد آمد یا در شرایط مختلف و با گذشت زمان چه…

خانه‌هایی با طراحی عجیب که باید در مورد فلسفه وجودی‌شان فکر کرد!

سلیقه است دیگر. وقتی که کسی پول کافی داشته باشد و تنها حرف و سلیقه خودش برایش مهم باشد و اعتمایی به مد روز و حرف مردم نکند، ممکن است خانه‌اش را عجیب و غریب طراحی کند.البته گاهی این کاربری‌های متفاوت هستند که باعث ایجاد این خانه‌های عجیب…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده‌اند و نگرش جدیدی نسبت به تاریخ در ما ایجاد می‌کنند

عکس‌های تاریخی بسیار هستند. برخی از آنها از فرط تکرارِ دیگر روتین می‌شوند و نکته جدیدی به ما نمی‌افزایند. متاسفانه برخی از آنها در بایگانی‌های فراموش می‌شوندو کسی متوجه نکته‌شان نمی‌شود و به تدریج نابود می‌شوند و برخی هم کمتر از بقیه بها…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. pourrahimi می گوید

    رشد روز افزون اپلیکیشن ها پاسخ به درخواست جوامع صنعتی یک امر غیر قابل انکار است و برای انسانی که بخواهد کارهایش راحت تر و سریع تر انجام بگیرد چاره ای ندارد که برای هر نیازش اپلیکیشنی طراحی شود و برنامه نویسان به این نیاز پاسخ می دهند و روز به روز به این شرکت های نو پا که اصطلاحا استارتاپ گفته می شود افزوده می گردد.بطور قطع روز به روز وابستگی انسان مدرن به این اپلیکشن ها بیشتر می شود تا حدی که همه ی امور زندگی را از هر چه که شما فکرش را بکنید در دست می گیرند .ما نسل های قدیمی می گفتیم بدون عشق نمیشه زندگی کرد حالا باید بگوییم بدون اپلیکیشن نمیشه زندگی کرد!

  2. الی باقری می گوید

    درسته اپ‌ها هم می‌توانند محیط خوبی برای گسترش رسانه‌ها باشند اما به نظر من باز هم نمی‌توانند تلویزیون را خانه‌نشین کنند. تلویزیون دارای محتوای زنده و انسانی است ولی اپ‌ها زنده نیستند و محتوایشان خشک‌تر از تلویزیون است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.