محققان باتری انعطاف‌پذیری ساختند که در یک دقیقه شارژ می‌شود

2

گروهی از محققین در دانشگاه استنفورد، توانسته‌اند برای اولین بار باتری آلومینیومی بسازند که سریع شارژ می‌شود، دوام بالایی دارد و درعین‌حال ارزان‌قیمت است.

هم‌اکنون یکی از محدودیت‌های بزرگ در دستگاه‌های الکترونیکی، باتری است. گوشی‌ها، تبلت‌ها و ساعت‌های هوشمند برق زیادی مصرف می‌کنند و باتری‌های امروزی نمی‌توانند مدت زیادی جواب‌گوی چنین دستگاه‌هایی باشند. علاوه بر این باتری‌های آلکالین برای محیط زیست مضر هستند و باتری‌های لیتیومی نیز خطر آتش‌سوزی دارند.

Hongjie Dai پروفسور شیمی در دانشگاه استنفورد می‌گوید باتری که ما ساختیم حتی اگر با دریل سوراخ بشود، آتش نمی‌گیرد.

برای دیدن فیلم نحوهٔ عملکرد این باتری، اینجا کلیک کنید.

stanford_battery-970-80

آلومینیوم ارزان است، آتش نمی‌گیرد و قابلیت ذخیرهٔ شارژ بالایی دارد. به همین خاطر از قدیم مادهٔ موردعلاقهٔ دانشمندان برای استفاده در باتری بوده است. چندین دهه است که دانشمندان تلاش می‌کنند باتری آلومینیومی بسازند که ازنظر تجاری مناسب باشد. ولی باتری‌های آلومینیومی که پیش‌ازاین ساخته‌شده‌اند نمی‌توانند بعد از چند بار شارژ و دشارژ شدن، ولتاژ کافی ایجاد کنند.

رمز ایجاد این باتری: کاتد از جنس گرافیت

در این باتری، آند از جنس آلومینیوم و کاتد از جنس گرافیت است. پروفسور Dai می‌گوید دانشمندان برای ساخت باتری‌های آلومینیومی از مواد مختلفی برای کاتد استفاده کرده‌اند که ناموفق بوده ولی ما به‌صورت اتفاقی متوجه شدیم که باید از گرافیت استفاده کنیم.

1-aluminumbatt

در این باتری آزمایشی، آند آلومینیومی و کاتد گرافیتی به همراه یک مایع یونی درون بستهٔ پلیمری قرار داده‌شده‌اند.

مزیت‌های باتری آلومینیومی

این باتری انعطاف‌پذیر است. می‌توان آن را خم یا حتی تا کرد. لذا می‌توان از این باتری در گوشی‌های انعطاف‌پذیر یا بند ساعت‌های هوشمند استفاده کرد.

دیگر ویژگی آن سرعت شارژ بالا است. درحالی‌که شارژ کردن باتری‌های لیتیومی ساعت‌ها طول می‌کشد، این باتری در یک دقیقه شارژ می‌شود.

این باتری، اولین باتری آلومینیومی با ماندگاری بالا است. باتری‌های آلومینیومی که پیش از این در آزمایشگاه‌ها ساخته‌شده‌اند بیشتر از ۱۰۰ بار شارژ نمی‌شدند. ولی این باتری بیش از ۷۵۰۰ بار شارژ می‌شود بدون اینکه ظرفیتش را از دست بدهد. لازم به ذکر است باتری‌های لیتیومی کنونی حدوداً ۱۰۰۰ بار شارژ می‌شوند.

aluminum-battery

این باتری آزمایشگاهی می‌تواند ولتاژ ۲ ولت ایجاد کند. که البته بیشتر از باتری‌های ۱.۵ ولتی است و بیشترین میزانی است که تاکنون از باتری‌های آلومینیومی به‌دست‌آمده. ولی حدوداً نصف ولتاژی است که باتری‌های لیتیومی در موبایل‌ها ایجاد می‌کنند. لذا اگر با تحقیق و توسعهٔ آن بتوان به ولتاژ باتری‌های موبایل دست‌یافت، پیشرفت بزرگی در دستگاه‌های الکترونیکی همراه ایجاد خواهد شد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

خانه‌هایی با طراحی عجیب که باید در مورد فلسفه وجودی‌شان فکر کرد!

سلیقه است دیگر. وقتی که کسی پول کافی داشته باشد و تنها حرف و سلیقه خودش برایش مهم باشد و اعتمایی به مد روز و حرف مردم نکند، ممکن است خانه‌اش را عجیب و غریب طراحی کند.البته گاهی این کاربری‌های متفاوت هستند که باعث ایجاد این خانه‌های عجیب…

جستجو برای جیمز باند بعدی – طرفداران جیمز باند یکی از این 11 نفر را جیمز باند بعدی می‌دانند

جیمز باند یک شخصیت خیالی است که توسط نویسنده بریتانیایی یان فلمینگ خلق شده. باند یک مامور سرویس مخفی بریتانیایی ظریف و پیچیده است که با کد 007 نیز شناخته می‌شود. او اولین حضور خود را در رمان «کازینو رویال» فلمینگ در سال 1953 انجام داد و از…

ریز علی خواجوی فرنگی‌ها: چگونه کیت شلی یک قطار را نجات داد؟

در سال 1901، راه آهن شیکاگو و شمال غربی، پل جدیدی را بر روی رودخانه Des Moines در بون، آیووا، در آمریکا افتتاح کرد. این پل رسماً پل راه‌ بون نام گرفت، اما اما مردم محلی به سرعت به آن لقب پل‌های بالای کیت شلی را دادند، به یادبود بانوی قهرمان…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…

عکس‌های ساده‌ای که به خاطر پرسپکتیو و زاویه دید، گیج‌کننده و تفکربرانگیز شده‌اند!

زاویه دید خیلی مهم است. این موضوع در زندگی هم صادق است. ما گاهی عادت نگاه کردن از یک زاویه دید خاص و گسترده نکردن نگاه خود را پیدا می‌کنیم و در نتیجه برداشت خیلی عجیبی از چیزهای ساده می‌کنیم. این طوری می‌شود که کارهایمان اشتباه از آب…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. سروش می گوید

    انقلاب اول بنظر من تو موبایلها اینترنتی شدنشون بود و احتمالاً این نوع باتری دومین انقلاب خواهد بود

  2. محمد می گوید

    شارژ شدن در یک دقیقه؟
    زندگی رو کلاً تغییر میده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.