محصولات معرفی شده سونی در کنفرانس CES 2014

تمامی شرکت‌های بزرگ دنیا یک به یک به معرفی محصولات خود در قالب یک کنفرانس پرداخته اند. حالا نوبت به کنفرانس سونی رسیده است. کنفرانس شرکت سونی ۵ بعد از ظهر به وقت لاس‌وگاس امریکا (۴:۳۰ بامداد به وقت تهران) با به روی سن آمدن مدیر کل شرکت سونی آقای “کازو هیرایی” آغاز شد و حدود یک ساعت به طول انجامید.

 

او پس از معرفی مدیر جدید سونی الکترونیک از آقای “مایک فاسولو” دعوت کرد که به سن آمده و مراسم را به دست بگیرد.
طبق آقای فاسولو تمرکز سونی به روی ارائه محصولات تصویربرداری و تولید محتوای 4K بوده و در همین شرکت سونی پیکچرز اقدام به تولید و آماده سازی محتوای تصویری با کیفیت 4K با همکاری شرکت‌های دیگر کرده است. طبق گفته او هم اکنون سرویس‌هایی همچون یوتیوب، 500px و نت‌فلیکس به طور کامل با تلویزیون‌های 4K سونی سازگاری پیدا کرده است.

اما اولین محصولی که به طور رسمی در این کنفرانس رونمایی و معرفی شد دوربین فیلم برداری 4K سونی با نام F55 بود. فاسولو ادعا کرد که سونی تنها کمپانی مطرح در دنیاست که از ابتدا تا انتهای تولید یک محوای 4K را به طور کامل به انجام می‌رساند. از دوربین گرفته تا سرورها و پروژکتورهای 4K

 

طبق گفته او سری مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ با این دوربین‌های 4K سونی فیلم‌برداری خواهد شد.

 

پس از اعلام این خبر دوربین هندی کم 4K جدید سونی یعنی FDR-AX100 را معرفی کرد : سبک، راحت و با قیمت ۱۹۹۹ دلار

 

همچنین دوربین‌های سری QX سونی در آینده به روزرسانی می‌شوند و به زودی با سرعت وای‌فای بیشتری عرضه خواهند شد.

 

پس از آن نوبت به دوربین‌های عکاسی بدون آینه Alpha A7 و A7R رسید. دوربین‌هایی با وزن و سایز نصف DSLRها ولی کیفیت فوق العاده بالا.

 

در اینجا “برایان اسمیت” عکاس حرفه ایی و برنده جایزه Pulitzer به روی سن آمد تا تجربیات کار با A7 را با حضار درمیان بگذارد. طبق گفته اسمیت این دوربین‌ها بر خلاف اندازه کوچکی که دارند، قادر هستند رنگ‌ها و جزئیات را به خوبی ثبت کنند. همچنین این دوربین‌ها در شرایط پرسرعت و ناگهانی، به خوبی و بدون مکث واکنش نشان می‌دهد.

 

محصول بعدی که توسط فاسولو رونمایی شد، کوچکترین دوربین بدون آینه با لنز قابل تعویض دنیا یعنی Alpha A5000 بود.

 

نوبت به معرفی سری جدید تلویزیون‌های 4K سونی رسید. پرچمدار آنها یعنی XBR X905B در دو سایز ۶۵ و ۸۵ اینچی عرضه می‌شود.
درمجموع ۹ تلویزیون UHD دیگر در سایزهای متنوع امسال توسط سونی به بازار عرضه خواهد شد. تمامی این تلویزیون‌ها جزو تلویزیون‌های 4K هستند. چرا که سونی عزم خود را برای عمومی‌سازی محتوا و سخت افزارهای 4K جزم کرده است.

 

اما محصولات جدید سونی محدود به تصویر نمی‌شود. از دیرباز سونی در حوزه صدا نیز جزو بهترین‌ها بوده و در این کنفرانس نیز از محصولات صوتی جدید خود نیز پرده برداشت.
محصولاتی همچون آمپلیفایرهای جدید، سینما خانگی‌های بلوری، هدفون‌ها و اسپیکرهای جدید و غیره که تمامی آنها بالاترین کیفیت پخش صدا را برای شما به ارمغان میاورد.

 

محصول جدید سری واکمن سونی با نام Walkman W به صورت کاملا ضد آب و مخصوص شنا طراحی شده است. طبق ادعای سونی این واکمن با تنها ۳ دقیقه شارژ مدت ۶۰ دقیقه برای شما موسیقی پخش می‌کند.

 

دوربین HDR-AS100V و Action Camهای جدید سونی مخصوص فیلمبرداری در ماجراجویی‌ها طراحی شده اند. به طوری که شما را در ماجراجویی‌های شخصی به طور کامل پشتیبانی می‌کنند.

 

ضمن اینکه Action Cam ها را می‌توان توسط اپلیکیشن آن نیز کنترل کرد.

 

نمایشگر سه‌بعدی جدید سونی با نام HMZ-T3W برای شما یک فضای سه بعدی ۷۵۰ اینچی را به نمایش میگذارد. تنها کافیست آنرا به روی سر خود گذاشته و از انجام بازی با آن لذت فراوان ببرید.

 

همچنین سونی برای تنیس کاران نیز سنسور راکت جدیدی را عرضه کرده که به وسیله بلوتوث به اپلیکیشن آن متصل شده و اقدام به آنالیز حرکات شما می‌کند.

 

محصول بعدی سونی ترکیب چندین محصول با هدف تامین سلامت زندگی شماست. آقای “کنیماسا سوزوکی” مدیر سونی موبایل به سن آمد و از این سری محصولات پرده برداشت. در ابتدا اپلیکیشن Lifelog نمایش داده شد.

 

پس از آن آقای سوزوکی کوچکترین سنسور ذخیره ضربان قلب را به نمایش گذاشت.

این سنسور با نام Core به وسیله دستبندهای Smartband سونی بدن شما را زیرنظر میگیرند و به وسیله اپلیکیشن Lifelog به طور کامل وضعیت سلامت شما را آنالیز میکنند.

 

و حالا نوبت به تلفن‌های هوشمند سونی می‌رسد. جایی که آقای سوزوکی از سری کوچکتر Xperia Z1 با نام Z1 Compact پرده برمیدارد. این تلفن در چهار رنگ و با همان دوربین ۲۰.۷ مگاپیکسلی Z1 عرضه خواهد شد. صفحه نمایش این تلفن ۴.۳ اینچ خواهد بود. در مطلبی جداگانه به مشخصات بیشتر این تلفن همراه خواهیم پرداخت.

 

همچنین سونی Xperia Z1 را برای اپراتور T- Mobile تحت عنوان Z1S عرضه خواهد کرد. حافظه داخلی به ۳۲ گیگ ارتقا یافته و سیستم تصویربرداری نیز بهتر شده است و همچنین، اپلیکیشن PlayStation نیز به طور پیشفرض در آن نصب شده است.

کنفرانس سونی هم در اینجا به اتمام رسید و همانطور که دیدید، سونی هم با دست پری به این همایش بزرگ آمد و قدرتنمایی خاص خود را در حوزه صدا و تصویر به نمایش گذاشت. که البته چیز دیگری نیز از سونی به انتظار نمی‌رفت. همانطور که پیش از این هم گفتیم، تمرکز سونی به اشاعه 4K در تمامی محصولات خود است و قصد دارد از محتوا تا سخت افزار مربوط به کیفیت نمایش 4K را در تسخیر خود درآورد. به همین دلیل در تمامی محصولات معرفی شده خود به قابلیت پشتیبانی از 4K نیز اشاره کرد.

با هم مروری داشته باشیم به محصولات معرفی شده در این کنفرانس :

– دوربین هندی کم FDR-AX100 با پشتیبانی از 4K
– دوربین‌های عکاسی بدون آینه Alpha A7 و A7R
– کوچکترین دوربین بدون آینه با لنز قابل تعویض دنیا Alpha A5000
– تلویزیون‌های 4K خانواده XBR
– واکمن ضدآب سونی با نام Walkman W
– دوربین HDR-AS100V و Action Camهای جدید مخصوص فیلمبرداری در ماجراجویی‌ها
– نمایشگر سه‌بعدی HMZ-T3W
– سنسور رصد حرکات تنیس بازان که به راکت متصل می‌شود.
– سری محصولات سلامتی سونی : اپلیکیشن Lifelog، سنسور Core و دستبندهای SmartBand
– تلفن هوشمند Xperia Z1 Comapt
– تلفن هوشمند Xperia Z1S مخصوص اپراتور T-Mobile

«های وب» پشتیبان «صفر و یک» در پوشش رویداد مهم CES 2014

 

با اینترنت پرسرعت های وب ویدیوهای صفرویک را بدون وقفه تماشا کنید.

2 دیدگاه

  1. فقط اون دوربیا آلفا 5000 رو میدادی به اپل اندازه کل زمان معرفی اون محصولات زمان رو کش میداد

    از z1 کامپکت خوشم اومد… محصول خیلی خوبیه

  2. من همین پوشش خبری رو توی زومیت هم خوندم اما اینجا خیلی از سوالات بی پاسخ اونجا رو پیدا کردم.

    واقعا میتونم بگم تا اینجا بهترین خبرگذاری فارسی زبان برای پوشش ces شما بودید .

    خسته نباشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]