پدر 91 ساله بازی‌های ویدئویی: رالف بائر

3

ما چنان با استفاده از بعضی از فناوری‌ها خو کرده‌ایم که گاهی فراموش می‌کنیم که این فناوری‌ها به خودی خود وجود نداشته‌اند و اشخاص مبتکری با صرف انرژی و وقت، ایده آنها را عملی کرده‌اند. یکی از این فناوی‌ها، بازی‌های ویدئویی هستند.

این روزها می‌شود به راحتی کنسول‌های بازی را در خانه‌ها پیدا کرد، ما گرافیک‌ها را در بازی‌های ویدئویی روز، شاهد هستیم که تا همین چند سال پیش تجربه کردن آنها برایمان در حکم خواب و خیال بود.

اما چه کسی گام اول را برای ساخت کنسول‌ها و بازی‌های ویدئویی برداشت؟

معمولا تا صحبت از تاریخچه بازی‌های ویدئویی می‌شود، ما یاد «آتاری» می‌افتیم، اما آتاری نخستین کنسول خانگی بازی نبود! نخستین کنسول، چیزی دیگری بود …

نخستین کنسول خانگی بازی Magnavox Odyssey بود. نزدیک به 41 سال پیش، یعنی در آوریل سال 1972؛ این کنسول بازی معرفی شد و کمی بعد وارد بازار شد.

Magnavox Odyssey

این کنسول را شخصی به نام رالف بائر طراحی کرده بود، او از سال 1966 کار روی این کنسول را آغاز کرده بود، نمونه اولیه یا پرتوتایپ این کنسول جعبه قهوه‌ای یا Brown Box نام داشت.

رالف بائر

رالف بائر در سال 1922 در آلمان به دنیا آمد، پدرش در یک کارگاه کفش‌دوزی کار می‌کرد، در نوجوانی خانواده او به خاطر یهودی بودن از آلمان فرار کردند و ساکن آمریکا شدند. در آنجا او نخست در یک کارخانه با حقوق 12 دلار در هفته، شروع به کار کرد.

رالف بائر

در سال 1940 او از انستیتوی ملی رادیو به عنوان یک تکنیسین سرویس‌های راییویی فارغ‌التحسیل شد، سال 1943 او به هنوان یک افسر اطلاعاتی در ارتش آمریکا عضو شود و در جنگ جهانی دوم شرکت کرد.

رالف بائر

در سال 1949 او مهندس تلویزیون شد و در همان سال در یک شرکت تولید وسایل و تجهیزات پزشکی شروع به کار کرد. از سال 1951، او به عنوان مهندس ارشد در شرکت Loral Electronics شروع به کار کرد، بین سال‌ها 52 تا 1956 هم مهندس ارشد و بعدها معاون شرکت Transitron شد.

اما ما رالف بائر را بیشتر به خاطر اختراع نخستین کنسول بازی می‌شناسیم، کاری که باعث شد که او سال‌ها بعد حوایز متعددی بگیرد که معتبرترین آنها مدال ملی فناوری است که در سال 2006 توسط رئیس جمهور وقت آمریکا -جورج بوش- به او اهدا شد.

رالف بائر

در همین سال 2006، بائر، نمونه‌های اولیه کنسول و یاددداشت‌ها و طرح‌های آن را برای نگهداری به موزه ملی تاریخ آمریکا سپرد.

رالف بائر

او از سال 1975، به عنوان یک مشاور مستقل، در زمینه تولید بازی‌ها و اسباب‌بازی الکترونیک فعالیت دارد. بائر هم‌اکنون 91 سال دارد، اما هنوز هم فعال است.

رالف بائر

رالف بائر

نسخه اولیه این کنسول، فقط تصویری بود و بازی‌ها صدا نداشتند. این کنسول به تلویزیون وصل می‌شود.

متأسفانه بازاریابی این کنسول خوب نبود، طوری که خیلی‌ها تصور می‌کردند Magnavox فقط با تلویزیون‌های همین شرکت جور است، به همین خاطر آمار فروش خوب نبود.

Magnavox

بازی ویدیویی

بازی ویدیویی

چالب است که به فاصله کوتاهی Magnavox وادر جنگ پتنتی با شرکت آتاری بر سر طراحی بازی مشهور پُنگ شد.

در مجموع 27 بازی برای Magnavox عرضه شد، این بازی‌ها با استفاده روی کارتریج به فروش می‌رسیدند. تعداد کارتریج‌های این بازی 12 عدد بود.

Magnavox

شما در اینجا تفنگی را که وسلیه جانبی این کنسول بود، می‌بینید:

 کنسول بازی


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

معماری‌هایی که واقعا شایسته تحسین هستند و ستایش هنری ما را برمی‌انگیزند

تناسب اجزا، انحناها، هماهنگی با فرهنگ و شرایط اقلیمی، عظمت، رنگ‌ها یا نشانه‌های قدمتی که ما را به خلسه‌های پر از تخیل می‌برند، هر کدام از اینها ممکن است یک عمارت را شاخص و برجسته کنند.در این پست بناهایی را با هم مرور می‌کنیم که هر یک از…

۲۵ صدای نوستالژیک فناورانه قدیمی که کودکان امروزی به صورت معمول هرگز نمی‌شنوند!

یک ستاره سینمای کلاسیک را در نظر بگیرید مثلا همفری بوگارت را. تلفن را با یک دست در دست می‌گیرد، سیگاری به لب دارد و بعد با افه خاصی شماره‌گیر را می‌چرخاند و با صدای بم مردانه‌اش می‌گوید که نلفنچی فلانجا را برایم بگیر!چنین منظره‌ای دیگر…

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…

تنهاترین درخت جهان در کجاست؟

در جزیره دورأفتاده کمپبل، واقع در بیش از ۶۰۰ کیلومتری جنوب  نیوزلند، صنوبر منفرد سیتکا روییده که به عنوان تنهاترین درخت روی زمین شناخته شده است.نزدیکترین درخت نزدیک به آن آن بیش از ۲۲۰ کیلومتر دورتر، در جزایر اوکلند است، در حالی که…

وقتی هم عاشق کارت باشی و هم خلاق، نتیجه‌اش می‌شود این عکس‌هایی که می‌بینید

تا حالا عاشق شده‌اید؟ همه چیز دنیا را زیبا می‌بینید، احساس گرما و سرمای زیاد در تابستان یا زمستان نمی‌کنید و مشتقل از زمان، در زمان سیر می‌کنید.حالا اگر این عشق به کارتان باشد و از خلاقیت بهره خوبی برده باشید، نتایج کارتان زیبا می‌شود.…
آگهی متنی در همه صفحات
3 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    دقت کردین که این کنسول بیشتر بر پایه الکترونیک آنالوگ ساخته شده؟ از زوی تصاویر نمایش داده شده روی صفحه تلوزیون اونهایی که با تعمیر تلوزیون آشنایی دارند میتونن تشخیص بدند که دستگاه از یک سری پترن ژنراتور قابل تنظیم (Pattern Generator) تشکیل شده. کاری که بائر کرده، ایده بسیار قوی‌تری پشتش بوده، چون با چنین امکاناتی یک کنسول بازی ساختن کار بسیار خاصی به حساب میاد. با تکنولوژی دیجیتال راحت‌تر میشه یک کنسول بازی ساخت، ولی در اون دوران احتمالاً برای انجام چنین کاری، پیشرفت میکروالکترونیک برای ساخت چیپ‌های پروسسور و حافظه کافی نبوده!

  2. ali می گوید

    به تازگی یه مستند ازش دیدم
    خیلیه که زنده بمونیو ببینی اختراعت چقدر تو دنیا به محبوبیت و قدرت میرسه

  3. مهشید می گوید

    چقدر سایت شما کند شده. ۲۰ ثانیه طول کشید تا صفحه باز شد. دیگه داشتم صفحه رو می بستم. کانکشن ام ۴ مگابیت هست و این مشکل رو فقط با این سایت دارم. از ایران هم نیستم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.