گوگل به شیوه خود، سقوط قذافی را تبریک گفت!

9

انقلابی‌های لیبی، دیروز به حکومت 42 ساله قذافی پایان دادند و اینک بر بیشتر نقاط شهر طرابلس تسلط دارند و جز درگیری‌هایی پراکنده در بعضی از نقاط، دیگر نشانی از مقاومت در برابر آنها وجود ندارد.

شهر طرابلس میدان مشهوری دارد، که سابقه ساخت آن به زمانی برمی گردد که لیبی مستعمره ایتالیا بود. بعد از جنگ جهانی دوم، این میدان، میدان استقلال نامیده شد و بعد از کودتای سال 1969، نام میدان به «میدان سبز» تغییر پیدا کرد. قذافی بسیاری از سخنرانی‌های آتشین خود را در همین میدان انجام داده بود و این میدان نماد قدرت او بود.

مبارزان لیبیایی، به پاس احترام به قربانیان جنگ چند ماهه‌شان با نیروهای وفادار به قذافی،  نام میدان را میدان شهدا گذاشته‌اند.

و حالا نقشه گوگل هم به سرعت این تغیر نام را پذیرفته است. گوگل از لحاظ سیاسی، معمولا خنثی و محافظه‌کارانه رفتار می‌کند و از جانب‌گیری پرهیز می‌کند. آنها فقط به ذکر این مطلب اکتفا کرده‌اند که ویرایش پیشنهادی یک کاربر در زمینه تغییر نام میدان با طی کردن روند معمول نقشه گوگل، تأیید شده و نام میدان تغییر پیدا کرده است.

منابع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

چرا غذاها در کتاب‌های مصور و انیمیشن‌ها اینقدر اشتها برانگیزند؟!

دوران کودکی خودم را که به یاد می‌آورم، یاد کتاب‌های داستان مصور می‌افتم که در بعضی از صفحات آن عکس میزهای پر از غذا درج شده بود. نقاشی‌های آنقد آنقدر خوب بودند که تصور می‌کردم میوه‌ها و مرغ و بوقلمون و سوسیس فرنگی‌ها مسلما باید کیفیت…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

بهترین سریال های هندی | 49 سریال هندی تماشایی به همراه توضیحات

محتوای شرقی به صورت عام و فیلم‌ها و سریال‌های هندی به صورت خاص طرفداران خاص خودشان را دارند. به خصوص با توجه به کم‌مایه شدن سینما و تلویزیون آمریکا روز به روز افراد بیشتری رو به سریال‌های کره‌ای یا سینمای مستقل‌تر کشورهایی مثل اسپانیا و…

عکس این درخت‌های عجیب در دوره جنگ جهانی دوم اصلا ویرایش نشده‌اند!

این عکس شگفت‌انگیز جنگ جهانی دوم ممکن است عکس ویرایش شده یا فیک به نظر برسد. اما واقعا این طور نیست.در این عکس سورئال، که بخشی از آرشیو عکاسی نیرو‌های دفاع فنلاند است، یک ماشین ارتش فنلاند در امتداد جاده‌ای در چند مایلی مرز با اتحاد…

روجلدهای قدیمی مجله‌های کیهان بچه‌ها

کیهان بچه‌ها مجله‌ای بود که در دوران کودکی می‌خریدیم. برای من کیهان بچه‌ها بوی نان می‌دهد! چون پدرم همیشه بعد از رفتن نانوایی؛ نان‌ها را لای مجله می‌گذاشت و وقتی به خانه می‌آمد من دوان دوان می‌رفتم و مجله را از او می‌گرفتم.منابع…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
9 نظرات
  1. ebi می گوید

    گوگل کاره ای نیست که خود مردم ادیت می کنن گوگل مپ رو!

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      مسلما گوگل کاره است! و سیستم اپروو برای گوگل مپ دارد و الا هر کس به میل خود می‌توانست نام خیابان‌ها و اماکن را تغییر بدهد. در متن پست هم اشاره کردم که کاری که گوگل کرده قبول ادیت یک کاربر است. معمولا گوگل در گوگل مپ در مواردی که اختلاف نظر سیاسی یا بلاتکلیفی در نام یک محل وجود دارد، ترجیح می‌دهد محافظه‌کار باشد.

      1. ebi می گوید

        approve ham ba karbar hast fek konam, ta ounjaE ke man edit mikonam

      2. هادی می گوید

        اپروو هم با خود کاربراست . میخواید امتحان کنید یه جای رو تغییر بدین لینکشو بدین من تائید کنم

  2. آقای باهوش (BriskGent) می گوید

    قذافی که پسراش امروز توی طرابلس گشت و گذار می کردن و معلوم شد حقه ی مخالفا بوده ، البته اینا رو اخبار گفت

  3. سعید می گوید

    خود خبر که به درد خاصی نمی خوره٬ فقط اطلاع رسانیه. اما نقشه اش:
    ۱-یک خیابان عمر مختار دارد
    ۲-یک موزه جماهیریه
    ۳-یک مسجد احمد پاشا
    ۴-یک فروشگاه فرش
    ۵-یک قهوه خانه
    ۶-یک خیابان به اسم بد!

  4. senaps می گوید

    تاسف…..تغییر اسم یه میدان به درخواست یه کاربر….عدم تصحیح اسم یک خلیج با وجود پیشینه ی هزار ساله و درخواست صدها هزار کاربر!!
    با اینکه من جزو مخالفان گوگل نیستم،ولی هر وقت دارم با ارث،یادی از شیراز و دیگر مناطق گردشگری(تاریخی) میکنم و میبینم در کنار اسم خلیج فارس یه چیزای دیگه هم نوشته شده،کلا حالم گرفته میشه….

  5. karim می گوید

    انقلابیون گفته بودن نماز عید فطر رو تو طرابلس می خونیم.دمشون گرم.

  6. امیر می گوید

    دکتر این دیگه از شما بعیده، این مطلبتون مثل همون قضایای توهم توطئه در مورد گوگل پلاس و فیس بوک و … است که برخی سایتهای سیاسی در مورد آن مینویسند.
    سیستم ویرایش نقشه های گوگل کاملاً بر اساس نظرات کاربران بنا شده است و تنها در محدوده هایی مانند مرزهای کشوری قابل تغییر نیستند اما در سایر موارد با انجام ویرایش توسط یک کاربر و تأئید ویرایش توسط سایر کاربران، تغییر اعمال شده منتشر میشود.
    البته هر چه میزان اهمیت یک ویژگی در نقشه بیشتر باشد نیاز به تأئید افراد بیشتری میباشد مثلاً اگر نام یا مرزهای یک استان را بخواهید تغییر دهید باید تعداد زیادی از افراد آن را تأئید کنند در حالیکه برای تغییرات کوچکی مانند نام میدان و خیابان معمولاً یک یا دو تأئید کافی است.
    هر چند در مواردی که این تغییرات توسط کاربران با سوابق خوب انجام گیرد حتی بدون نیاز به تأئید، اینگونه تغییرات ساده اعمال میشوند مثلاً خود من به عنوان یکی از کاربران فعال مپ میکر، هرگاه تغییر نام هایی در این سطح را انجام دهم بدون نیاز به تأئید کسی، بلافاصله منتشر میشوند.
    بنابراین گوگل هیچ نقش مستقیمی در این میان ندارد. به جز مواردیکه که ریوویورهای در استخدام گوگل (اکثراً کارکنان هندی گوگل هستند که برای این کار استخدام شده اند) تغییرات را تأئید کنند که آن هم بر اساس اصول مشخص شده در روش ویرایش نقشه هاست و به هیچ وجه جنبه سیاسی ندارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.