همین حالا، چه کسانی در این صفحه وب هستند؟ معرفی سرویس WhoIsLive

4

در حال دیدن وبلاگ محبوبتان هستید، یا اخبار یک سایت را می‌خوانید، یک لحظه پیش خودتان فکر می‌کنید ای کاش افراد دیگری را که در همان لحظه در حال دیدن همان صفحه هستند، می‌دیدم و با آنها گفتگو می‌کردم.

این دقیقا کاری است که سرویس WhoIsLive می‌خواهد انجام بدهد.

نحوه کار ساده است:

– نخست وارد سایت شوید و افزونه لازم را برای مرورگر اینترنت اکسپلورر، کروم یا فایرفاکس خودتان دانلود و نصب کنید

– بعد در سایت ثبت‌نام کنید.

– از آن به بعد، هر زمان که صفحه‌ای را باز کردید، در سایدبار مرورگر خود می‌توانید ببینید که چه کسان دیگری به صورت همزمان در همان صفحه هستند، البته بدیهی است که شما فقط افراد دیگری را که عضو WhoIsLive باشند و در همان صفحه باشند، می‌توانید ببیند.

نگران حریم خصوصی خود هستید؟ نگران نباشید، هر زمان که خواستید می‌توانید sign out‌ کنید یا کلا پنهان hidden شوید یا اصلا فقط وقتی در یک سایت خاص هستید، خود را پنهان کنید. به علاوه شما می‌توانید کاربران مزاحم را هم بلاک کنید.

خیلی از ماها ممکن است، میانه خوبی با چت نداشته باشیم، اما من ایده کلی سایت را که افزودن یک لایه اجتماعی به همه وب است، پسندیدم.

به کمک WhoIsLive، بازدیدکنندگان یک صفحه می‌توانند به راحتی با هم چت کنند.

WhoIsLive می‌تواند کاربردهای خوبی داشته باشد:

– مثلا تصور کنید که خبر داغی در یک سایت فناوری منتشر شده و شما دوست دارید در مورد آن با سایر خوانندگان سایت گفتگو کنید.

– تصورکنید که در صفحه imdb یک فیلم باشید و بتوانید با سایر دوست‌داران فیلم صحبت کنید.

– می‌توانید ببینید چه افرادی در حال دیدن پروفایل فیس‌بوک، گوگل پلاس یا فرندفید شما هستند.

– یا اینکه به عنوان نویسنده یک وبلاگ بخواهید ببینید که خوانندگان شما چه نظری در مورد کل وبلاگ یا یک پست به خصوص شما دارند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های ساده‌ای که به خاطر پرسپکتیو و زاویه دید، گیج‌کننده و تفکربرانگیز شده‌اند!

زاویه دید خیلی مهم است. این موضوع در زندگی هم صادق است. ما گاهی عادت نگاه کردن از یک زاویه دید خاص و گسترده نکردن نگاه خود را پیدا می‌کنیم و در نتیجه برداشت خیلی عجیبی از چیزهای ساده می‌کنیم. این طوری می‌شود که کارهایمان اشتباه از آب…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

طراحی‌ها و معماری‌های نبوغ‌آمیز و عالی که باید تحسین‌شان کرد

همان طور که در برخی پست‌های قبلی از طراحی‌ها و معماری بد گفتیم (در اینجا و اینجا برای مثال) سوی مخالف آنها هم وحود دارد. یعنی طراح یا معماری صنعتی به کاربرد و جنبه زیباشناختی اماکن و اشیا دقیقا فکر کرده و چیزی دلخواه و هماهنگ با محیط پدید…

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…

یک عکاس از هوش مصنوعی برای تصور اینکه شخصیت‌ها و سلبریتی‌های تاریخی امروز چه شکلی می‌شدند، استفاده…

یک عکاس از هوش مصنوعی (AI) استفاده کرده است تا تصور کند شخصیت‌های تاریخی مانند آل کاپون، بنجامین فرانکلین و شارون تیت اگر امروز به دنیا می‌آمدند چه شکلی بودند.این عکاس به نام آلپر یسیلاتس که در استانبول ترکیه زندگی می‌کند، پرتره های فوق…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. مرسده می گوید

    خیلی جالب بود !

    مرسی

  2. کیوان می گوید

    سرویس gooey که پدر جد سرویسهای مسنجر مثل یاهو و ام اس ان مسنجره هم همینکار رو می کرد! یادمه سال 1999 یه دفعه خیلی معروف شد. این لینک (البته ناقص) ویکیپدیا رو هم براش پیدا کردم:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gooey

  3. jelvani می گوید

    sسلام
    ظاهراداشتن صفحه فیس بوک برای رفتن داخل این نرم افزار ضروریه!!

  4. وارش می گوید

    جالبه. سیستم های ال ام اس هم یه همچین چیزی دارن.
    فعلن کروم را ساپورت نمیکنه البته.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.