همین حالا، چه کسانی در این صفحه وب هستند؟ معرفی سرویس WhoIsLive

4

در حال دیدن وبلاگ محبوبتان هستید، یا اخبار یک سایت را می‌خوانید، یک لحظه پیش خودتان فکر می‌کنید ای کاش افراد دیگری را که در همان لحظه در حال دیدن همان صفحه هستند، می‌دیدم و با آنها گفتگو می‌کردم.

این دقیقا کاری است که سرویس WhoIsLive می‌خواهد انجام بدهد.

نحوه کار ساده است:

– نخست وارد سایت شوید و افزونه لازم را برای مرورگر اینترنت اکسپلورر، کروم یا فایرفاکس خودتان دانلود و نصب کنید

– بعد در سایت ثبت‌نام کنید.

– از آن به بعد، هر زمان که صفحه‌ای را باز کردید، در سایدبار مرورگر خود می‌توانید ببینید که چه کسان دیگری به صورت همزمان در همان صفحه هستند، البته بدیهی است که شما فقط افراد دیگری را که عضو WhoIsLive باشند و در همان صفحه باشند، می‌توانید ببیند.

نگران حریم خصوصی خود هستید؟ نگران نباشید، هر زمان که خواستید می‌توانید sign out‌ کنید یا کلا پنهان hidden شوید یا اصلا فقط وقتی در یک سایت خاص هستید، خود را پنهان کنید. به علاوه شما می‌توانید کاربران مزاحم را هم بلاک کنید.

خیلی از ماها ممکن است، میانه خوبی با چت نداشته باشیم، اما من ایده کلی سایت را که افزودن یک لایه اجتماعی به همه وب است، پسندیدم.

به کمک WhoIsLive، بازدیدکنندگان یک صفحه می‌توانند به راحتی با هم چت کنند.

WhoIsLive می‌تواند کاربردهای خوبی داشته باشد:

– مثلا تصور کنید که خبر داغی در یک سایت فناوری منتشر شده و شما دوست دارید در مورد آن با سایر خوانندگان سایت گفتگو کنید.

– تصورکنید که در صفحه imdb یک فیلم باشید و بتوانید با سایر دوست‌داران فیلم صحبت کنید.

– می‌توانید ببینید چه افرادی در حال دیدن پروفایل فیس‌بوک، گوگل پلاس یا فرندفید شما هستند.

– یا اینکه به عنوان نویسنده یک وبلاگ بخواهید ببینید که خوانندگان شما چه نظری در مورد کل وبلاگ یا یک پست به خصوص شما دارند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

اگر عاشق یک فیلم بودید و با بودجه کافی یک اتاق خوب در سبک و سیاق آن فیلم می‌ساختید

ما اگر خیلی عاشق یک فیلمی باشیمِ پوستری چاپ می‌کنیم و بالای سرمان می‌زنیم و هر روز نگاهی به آن می‌اندازیم یا مقاله‌ای در موردش می‌نویسم.اما فراتر از آن اگر قرار بود، اتاق خواب یا اتاق هتلی به سبک یک فیلم بسازیمِ چطور از آب درمی‌آمد.…

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود.اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

روش‌های بد نشستن روی صندلی و شیوه نشستن سالم روی صندلی در محیط کار

در موقعیت‌های مختلف یا در هنگام خستگی، روش‌های مختلفی برای نشستن روی صندلی از سوی ما استفاده می‌شود که برای بدن مفید نیستند. برخی از این موارد عبارتند از:خم شدن روی صندلی: وقتی روی صندلی خمیده می‌شوید، ستون فقرات شما به درستی حمایت…

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…

عکس‌هایی از زیباترین کتابخانه‌های دنیا

کتابخانه‌ها باید مظهر فرهنگ و هنر هر کشوری باشند. ساختمان ایمن و بزرگ، منظره تالار کتابخوانی، نوع چینش کتاب‌ها و تحویل آنها به کتابخوان‌ها، داشتن اینترنت آزاد و پرسرعت، حفاظت از نسخه‌های خطی و اسناد باارزش، آزاد بودن کتابخانه در حد امکان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. مرسده می گوید

    خیلی جالب بود !

    مرسی

  2. کیوان می گوید

    سرویس gooey که پدر جد سرویسهای مسنجر مثل یاهو و ام اس ان مسنجره هم همینکار رو می کرد! یادمه سال 1999 یه دفعه خیلی معروف شد. این لینک (البته ناقص) ویکیپدیا رو هم براش پیدا کردم:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gooey

  3. jelvani می گوید

    sسلام
    ظاهراداشتن صفحه فیس بوک برای رفتن داخل این نرم افزار ضروریه!!

  4. وارش می گوید

    جالبه. سیستم های ال ام اس هم یه همچین چیزی دارن.
    فعلن کروم را ساپورت نمیکنه البته.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5