Color، اپلیکیشنی که اشتراک عکس را متحول می‌کند!

5

دسامبر سال 2009، بیل نگوین Bill Nguyen، یک کارگشای معروف اینترنتی، سرویس موسیقی آنلاین Lala را به اپل فروخت. در همان زمان وب، دومین Color.com را 350 هزار دلار خرید! پیدا بود که او نقشه‌هایی دارد!

او به تازگی یک اپلیکیشن برای آی‌فون و اندروید راه انداخته است که Color نام دارد، این اپلیکیشن آنقدر آینده‌دار به نظر می‌رسد که پیش از انتشار رسمی امروز آن، شرکتی پیدا شده بود و 41 میلیون دلار پول بی‌زبان را به سرمایه‌گذاری آن اختصاص داده بود.

اما این اپلیکشن جدید واقعا چه چیز جدیدی در خود دارد و مثلا چه قرقی با اپ محبوب instagram دارد؟!

Color اپلیکشنی است برای اشتراک عکس، ویدئو و متن. وقتی اپ را نصب و سپس اجرا کردید، نیازی به مرحله ثبت‌نام نیست و شما می‌توانید بلافاصله مطالبتان را به اشتراک بگذارید.

فرض کنید به یک همایش بزرگ رفته‌اید و یا در یک رستوران هستید و اتفاقا غریب افتاده‌اید و از افراد دور و برتان کسی را نمی‌شناسید. اپ را اجرا کنید و مطالب را به اشتراک بگذارید. اپ بالافاصله موقعیت شما را با استفاده از GPS، شتاب‌سنج و قطب‌نمای گوشی‌تان می‌سنجد و عکس‌ها و ویدئوهایی را که دور و بری‌هایتان گرفته‌اند به شما نشان می‌دهد، همان طور که عکس‌های شما را به آنها نشان می‌دهد!

این نوع اشتراک عکس واقعا بدیع و ابتکاری است.  جالب است که این اپ الگوریتم‌هایی که دارد که کار را هوشمندانه‌تر می‌کنند، این الگوریتم‌ها میزان نور و محیطی که عکس در آن گرفته شده را متوجه می‌شوند و مقلا اگر شما در کنسرتی باشید و از زاویه خاصی به صحنه نگاه کنید، اپ، عکس‌هایی از دقیقا از پیرامون شما به نشان می‌دهد و عکس‌های اشخاصی که از شما دور هستند، نمایش داده نمی‌شوند.

به این ترتیب، اگر شخصی به مسافرت برود یا در یک میهمانی باشد، دیگر لازم نیست تا زمان آپلود شدن عکس توسط دوس‌اش یا به اشتراک گذاشته شدن عکس در فیس‌بوک منتظر دیدن عکس دوستانش باشد.

به صورت مختصر و مفید Color یک اپ اشتراک عکس مبتنی بر موقعیت است.

نگوین این شیوه خاص اشتراک را شبکه انعطاف‌پذیر یا elastic networking می‌نامد. به عبارت دیگر، بر خلاف سیستم شبکه‌ای معمول در وب، دوستان شما یک عده ثابت نیستند و بر حسب دوری و نزدیکی و میزان تعامل، کسانی وارد این حلقه دوستان می‌شوند یا از آن خارج می‌شوند. در چنین سیستمی دیگر خبری از درخواست دوستی معمول هم نیست، پروفایلی هم وجود ندارد.

Color با اینکه چیزهایی از شبکه‌هایی مثل فور اسکویر، فیس‌بوک یا اینستاگرام یا فود اسپاتینگ دارد، با همه آنها متفاوت است.

Color می‌کوشد که انتقل‌دهنده زندگی واقعی باشد و پاسخ‌گویی را به مؤلفه‌های شبکه‌های اجتماعی بیاورد. با Color خاطرات دیداری شما در قالب عکس‌هایی که اینجا و آنجا گرفته‌اید، همواره دنبال شما هستند، شما آنها را به دانشگاه یا محل کار خود می‌برید و بر این اساس، باید با مقداری ملاحظات از این اپ استفاده کنید.

در عین حال Color می‌تواند توییت کردن را هم متحول کند. تصور کنید که در مهمانی‌ای باشید و به جای اینکه خودتان عکس بگیرید و به توییتر بفرستید، عکس‌های دور و بری‌هایتان را توییت کنید.

Color در آی‌تونز


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

سازه‌های و کارهای مهندسی کارا، زیبا و شگفت‌آور از سراسر دنیا

ساختن سازه مهندسی مسلما فقط به معنی ساختن چیزی کارا نیست. بلکه باید زیبایی سازه و تباین آن با محیط اطراف و ابعاد انسانی و فرهنگی آن در نظر گرفته شود. در ضمن امکان توسعه آن در آینده مد نظر قرار گیرد و همچنین چه بهتر که دوست‌دار محیط زیست…

اگر قرار بود ابرقهرمان‌ها، لباس‌های قرن نوزدهمی می‌پوشیدند

ما عادت کرده‌ایم ابرقهرمان‌ها را در لباس‌های امروز ببینیم و فیلم‌های زیادی هم که بر مبنای کامیک‌بوک‌ها ساخته شده، این تصور را در ذهن ما تشدید کرده‌اند.اما اگر قرار بود همین ابرقهرمان‌ها لباس‌های قرن نوزذهمی می‌پوشیدند، چه می‌شد؟…

جوزف ساموئل: مردی که نمی‌توانست به دار آویخته شود!

جوزف ساموئل یک جنایتکار بزرگ بود نبود، فقط از منازل سرقت می‌کرد. در وهله اول،هیچ چیز قابل توجهی دیگری در مورد زندگی او جالب نبود. با این حال، وقتی قرار شد او را اعدام کنند، همه چیز عجیب و غریب شد.جوزف ساموئل در سن چهارده سالگی در سال…

سفری در شهرهای باستانی دنیا به یاری تخیل میدجرنی

از شهرهای باستانی دنیا بقایایی مانده و بر اساس همین یقایا و توصیف‌ها و تحلیل مورخان، برخی‌ها اقدام به بازسازی رایانه‌ای شهرهای قدیمی کرده‌اند تا شکوه و عظمت آنها را به ما بنمایانند.اما میدجرنی هم راهی آسان برای این تصور بدون نیاز به…

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…
آگهی متنی در همه صفحات
5 نظرات
  1. ali می گوید

    آقا قبول نیست
    این اپ من بود
    خیلی بدین 🙁

  2. بنیامین می گوید

    واقعا جالبه…

  3. فرزاد می گوید

    یک اشتباه املایی : خط 18 : دوس اش > دوستش

  4. ali می گوید

    این اشتباه املائی

    مقلا

  5. محمد حسین می گوید

    حریم خصوصی هم کشک دکتر جان نه؟
    20 سال دیگه به نوه هامون می گیم میدونی 20 سال قبل عکس هیچ کی با زیر شلواری توی نت نبود دی:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.