روز جهانی وبلاگ، با تأخیر!

23

سه شنبه برابر یا 31 آگوست، روز جهانی وبلاگ بود، اما من متأسفانه به خاطر مشغله کاری نتوانستم در این روز، پست ویژه بگذارم. روز بعدش هم درگیر پخش زنده وبلاگی همایش اپل شدم. پس با تأخیر دو سه روزه، این پست را نوشتم. امیدوارم برای روز بلاگستان فارسی که شانزدهم شهریور ماه باشد، تأخیر نداشته باشم.

صادق جم در این پست، به زیبایی در مورد روز جهانی وبلاگ و کارهایی که در این روز مرسوم است، نوشته است. یکی از کارهایی که در این روز باید انجام داد، معرفی 5 وبلاگ خوب توسط هر وبلاگ‌نویس است تا از این رهگذر، جماعت وبلاگ‌خوان با وبلاگ‌های خوب آشنا شوند.

راستش این کار چندان ساده نیست:
– تعداد وبلاگ‌های هم‌سطحی که شایسته معرفی هستند بسیار زیاد است.
– چنان که افتد و دانی بعضی از وبلاگ‌ها را هم نمی‌شود، علنی معرفی کرد!
– همیشه هم وبلاگ‌هایی خوبی ‌در کمال شرمندگی از قلم می‌افتند.

من در این پست ترجیح دادم وبلاگ‌هایی را معرفی کنم که یا تازه کار خود را شروع کرده‌اند و یا علیرغم سابقه دو سه ساله، به جهاتی ناشناخته باقی مانده‌اند یا به جایگاه شایسته خود دست نیافته‌اند.

اجازه بدهید که مرتکب قانون‌شکنی شوم و به جای 5 وبلاگ، 12 وبلاگ را معرفی کنم!

ویزویز: این وبلاگ، یک وبلاگ آی‌تی است که در صورت تداوم کار و عمق دادن به نوشته‌هایش می‌تواند یکی از وبلاگ‌های آی‌تی خوب ما باشد. (فید)

آ با کلاه: دکتر جوزی، یک پزشک روزنامه‌نگار گیلانی است که سالهاست یک مجله پزشکی موفق برای پزشکان گیلانی منتشر می‌کند. ایشان اخیرا صاحب یک وبلاگ شده‌اند. ایشان هم اگر وسواس را کنار بگذارند و زودتر به روز‌ کنند، می‌توانند وبلاگستان ما را صاحب یک وبلاگ خوب کنند.(فید)

نسیمانه: سرعت تولید فیلم و سریال، آنقدر در دنیا زیاد است که همواره نیازمند راهنماهایی هستیم که با نقد و توصیه و وصف این تولیدات، ما را با آنها آشنا کنند و به ما در کمک به انتخاب آنها، یاری کنند. نویسنده وبلاگ نسیمانه، البته بلاگر پرسابقه‌ای است ولی چند ماهی می‌شود که وبلاگ جدید نسیمانه را راه انداخته و در این مدت خوانندگان زیادی پیدا کرده است.(فید)

آش‌پِزی: وبلاگی در مورد آشپزی که محال است هنگام بازدید آن، حس گرسنگی به شما دست ندهد. البته نویسنده خوش‌سلیقه این وبلاگ در انتهای پست‌های خود حرف‌های جالبی، به غیر از دستورالعمل پخت غذاها هم دارد. (فید)

پنجره: شاید شما فکر کنید که من فقط وبلاگ‌های فناوری، آن هم از نوع مشهورش را می‌خوانم. نه! در فیدخوان من وبلاگ‌های شناخته‌نشده هم فراوانند.
مرور کردن روزانه‌نویس‌های یک پزشک، مخصوصا اگر قلم خوبی داشته باشد، برای من بسیار لذت‌بخش است. نویسنده وبلاگ پنجره، هم مدتهاست که در وبلاگش روزانه‌نویسی می‌کند، ظاهرا تنها برای دل خودش. امیدوارم معرفی وبلاگ او در اینجا، آرامش وبلاگی‌اش را به هم نزند. (فید)

چشمهایی که فکر می کنند: این وبلاگ، هم از وبلاگ‌های مورد علاقه من است. این وبلاگ، 3 سال، سابقه دارد. معتقدم، این وبلاگ علیرغم کیفیت بسیار خوب و نوشته‌های متنوعش، به جایگاه واقعی خود دروبلاگستان نرسیده است. سلیقه و نگرش نویسنده این وبلاگ شایسته تحسین است.(فید)

کاوشگر: آن طور که رضا معلمی نویسنده خوب این وبلاگ می‌گوید، «نوشته‌های یک عاشق فدورا، اپرا، وردپرس و دنیای وب» است. افزونه آماره گوگل ریدر برای وردپرس را ایشان با پشتکار خوب خودشان نوشتند، افزونه‌ای که مورد علاقه بسیاری از وردپرسی‌هاست. (فید)

The Coach: نوشته‌های امیر مهرانی درباره تکنولوژی، مدیریت، خلاقیت و سوشیال مدیا است. این وبلاگ خوب را تازه کشف کرده‌ام. (فید)

نوشته های پراکنده یک مسعود: مسعود یکی از بهترین کامنت‌گذارهای وبلاگستان است، از کامنت‌هایش پیداست که مطالب را با دقت زیاد می‌خواند و سپس سنجیده و حساب‌شده، کامنت می‌گذارد. کامنت‌هایی که به «جالب بود»، «ممنون» ختم نمی‌شوند، بلکه چیزی هم بر پست اصلی می‌افزایند.
ایشان در وبلاگشان، که بر سینما تمرکز دارد، روز به روز بهتر می‌شوند. به عنوان یک پیشنهاد، توصیه می‌کنم هر چه زودتر دامنه و هوستی برای خود ابتیاع کنند. (فید)

بر خط: وبلاگ نشریه عصر ارتباط است و به اعتقاد من می تواند الگویی برای سایر نشریات ما باشد تا دریابند با جدی گرفتن رسانه وبلاگ و انتشار یک وبلاگ جانبی در کنار نشریه کاغذی و وب‌سایت رسمی، می‌توانند به میزان زیادی نشریه خود را محبوب‌تر کنند. (فید)

پوریا ناظمی: پوریا ناظمی را همه با اجراهای پرشورش در آسمان شب و اطلاعات گسترده‌ای که دارند، می‌شناسند. اما وبلاگ ایشان در پرشین بلاگ، ظاهرا آنچنان که باید مورد عنایت قرار نگرفته است. اما، دو پیشنهاد من به ایشان: 1- تعامل بیشتر با وبلاگستان 2- انتقال وبلاگ به دامنه شخصی‌شان (فید)

حنیف شعاعی: وبلاگ‌نویس و عکاس خوبی این وبلاگ را می‌چرخاند. اگر یک بار به وبلاگ ایشان بروید، حتما حرف من را تصدیق خواهید کرد. (فید)

این پست را در حالی به پایان می‌برم که حس غریبی به من می‌گوید وبلاگ‌های خوبی را فراموش کرده‌ام و قطعا فردا صبح، وقتی متوجه بشوم، افسوس خواهم خورد که چرا حضور ذهن کافی برای معرفی‌شان نداشته‌ام. اما خوب تصدیق کنید که اگر قرار باشد سخت بگیریم، نوشتن پست روز جهانی وبلاگ، غیر ممکن می‌شود!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

کاریکاتورهای و تصاویر ساده، مفرح و تفکربرانگیز لوکاس لویتان

لوکاس لویتان هنرمند برزیلی، ساکن مادرید است. او بیشتر برای پروژه‌اش به نام «هجوم عکس» مشهور شده، در این پروژه او نقاشی‌هایی را به عکس‌های اینستاگرام افراد اضافه می‌کند و داستان‌های پنهان را به روشی خلاقانه آشکار می‌کند.کارهای او جذاب و…

کارخانه متروکی در پرتغال با ماشین‌های کلاسیک قدیمی در آن کشف شد و سوژه عکاسی شد

متروک بودن هم زیبایی خاص خودش را دارد. خانه و هتل و امارت متروک انگار یک تونل زمان است. یک موزه خاک گرفته دست نخورده.اما این بار کارخانه‌ای با ده‌ها ماشین کلاسیک رها شده در پرتغال با کوشش عکاسان سوژه شده.«داخل این ساختمان صنعتی دو…

مردان خوش‌لباس و خوش‌تیپ سال‌ها و دهه‌های آینده احتمالا چه لباس و آرایش موی سر و صورتی خواهند داشت

پیشبینی مد بسیار دشوار است. در داستان‌های علمی تخیلی گاهی چیزهایی در مورد آنها می‌خوانیم. مثلا سرهای تراشیده شده‌ای که جواهرات بر فرق سر دوخته شده‌اند یا خالکوبی‌ها.اما با توجه به تغییرات اقلیمی و درگیری‌ها و وسایل فناورانه‌ای که در حال…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
23 نظرات
  1. محسن می گوید

    حق با شماست وبلاگهای خوبی این روزها هستند که اگر تمام روزمان را هم بزتریم باز هم برای خواندن همه آنها وقت کم میاریم.
    یادمه چند ساله پیش که تازه وبلاگ می نوشتم آنهم خیلی آماتور گونه و دلواره نویسی بلاگ خوب زیاد نبو تا اینکه چون شماهاییآمدند و کمی وبلاگستان از این رو به آن رو شد و وبلاگ برای ایرانی ها رسانه شد.و امروز رسانه ها بسیارند ، چقدر خرسندم از این واقعه

  2. یوسف می گوید

    با عرض شرمندگی بابت تشکر برای این مطلب.
    اگر من بخوام لینک هایی که وبلاگ های خارجی دیگه معرفی کردند باید کجا برم؟عیر از خود وبلاگشون.
    سایتی نیست که مثلا لینک ها رو لیست کنه؟

  3. حسن می گوید

    من دیگه غلط کنم اخر یا اول یا چه میدونم وسط نظرمو “جالب بود ” یا “ممنون” نزارم 🙁

  4. حسن می گوید

    منظورم همون” بزارم “بود که از فرط خواب الودگی تو ساعت 2 نصفه شب … دیگه بزور چشامو باز نگه داشتم و البته بازم اخرین مطلبی که خوندم از شما بود
    موفق باشین ( بجای ممنون ):)

  5. امیر مهرانی می گوید

    بسیار ممنون بخاطر معرفی

  6. علي می گوید

    امشب ما شب احیا را با یک پزشک به سر بردیم درحالی که جیمیلمان از کار افتاده بود

  7. علي می گوید

    نصفه شب چقدر آدم بیداره
    همه هم پای اینترنت دارن شب زنده داری می کنن
    آقایون و خانوما التماس دعا

  8. مهرداد نایب می گوید

    تشکر از معرفی و قابل دونستن بنده

  9. مایا می گوید

    ممنون عالی بود! جای وبلاگ کوچول موچولوی من خالی ( به شوخی )

  10. بابک می گوید

    سلام. از این که قابل دونستید و نسیمانه رو معرفی کردید بی نهایت سپاسگزارم. موفق باشید.

  11. misssdandelion می گوید

    روزتون مبارک دکتر
    باید بگم این وبلاگ از معدود وبلاگ های عالی ایرانی هست که دیدم
    روزتون مبارک پایدار باشین

  12. پیمان می گوید

    ممنون جناب مجیدی!
    البته من به لطف مهربانانی چون شما دغدغه جایگاه در وبلاگستان فارسی ندارم!

  13. شاغلام بازیافت شده می گوید

    ما نگارگر لبخندیم بر گل-لبخند های خزان زده.خزانی سی اندی ساله.
    اینجا فصل ها یکی پس از دیگری پاییزند و ما سفیر بهار !
    ||تبریک به همه دوستان طناز وبلاگستان زبان فارسی||

  14. کافه دار می گوید

    با سلام.
    از وقتی ” گودری ” شدم، کم‌تر به وبلاگ‌ها سر میزنم و مطالب رو از گودرم میخونم.
    اما روزجهانی‌وبلاگ‌نویسان تصمیم گرفتم به سایت‌های مورد علاقه‌م سری بزنم. به اینجا که اومدم راستش کمی گیج شدم آقای دکتر.
    مسلما واسه قالب جدیدتون خیلی زحمت کشیدید. کاملا مشهوده. ولی به نظر من کمی گیج کننده‌ست. البته نظر منه و نظر یک نفر مسلما جامعیت نداره. اما به عنوان یک بازدید کننده‌ی همیشگی مطالبتون، عرض می‌کنم. اگه کمی بخش‌های مختلف رو مرتب‌تر چیدمان کنید، قالبتون بهترم میشه و بازدیدکننده‌هاتون دسترسی راحت‌تری به بخش‌های مختلف دارن…
    موفق و شاد باشید.

  15. صادق می گوید

    ممنون که شرکت کردید و سپاسگزار بخاطر این لیست خوب 🙂

  16. Soroosh می گوید

    مرسی.جالب بود.

  17. Amir می گوید

    “توصیه می‌کنم هر چه زودتر دامنه و هوستی برای خود ابتیاع کنند.” فکر کنم منظور شما از هوست همان هاست هست 🙂

  18. بهروز می گوید

    جالب بود 😉

  19. حميدرضا-كاغذ پاره می گوید

    عالی بود دکتر-امیدوارم دوباره وبلاگستان فارسی رونق دوباره بگیره و از این رکود و نخوت دربیاد

  20. کاوشگر می گوید

    بسیار ممنون بابت معرفی. شما همیشه نسبت به من لطف داشتید 🙂

  21. مرتضی می گوید

    سلام آقای مجیدی
    امسال وبلاگ های برتر رو معرفی نمی کنید؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.