وب 2.0 و مناظرات آنلاین: شهروندان مناظر‌ه‌گر

6

این روزها به هر جا بروید، بیشتر از هر چیز از مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری صحبت می‌شود. بسته به عقاید سیاسی، هر کدام از شما، نظرات متفاوتی در مورد کیفیت مناظرات دارید. شما ممکن است کیفیت مناظره یک نامزد را نپسندیده باشید یا از اینکه نامزد مورد علاقه‌تان نکته‌ای را متذکر نشده یا از قلم انئاخته، عصبانی شده باشید.

گرچه در حال حاضر بیشتر از 90 درصد مطالب وبلاگستان فارسی در مورد انتخابات است، اما آیا می‌دانستید که وب 2.0 در مورد مناظرات هم مثل سایر امورات دنیا، نسخه‌های خاص خود را پیچیده و سرویس‌های خاص خودش را دارد؟

به نظر شما خوب نمی‌شد، اگر می‌توانستید در محیط اینترنت هم مناظره راه بیندازید؟! در این پست دو سرویس وب 2.0 را در مورد مناظره فعال هستند، به شما معرفی می‌کنم.

سایت اول که من آن را به خاطر کاربرپسندتر بودن و البته تحریم نکردن کاربران ایرانی ترجیح می‌دهم، Convince Me نام دارد، Convince Me یعنی متقاعدم کن!

کار با این سایت بسیار ساده است:

– به سایت بروید و ثبت‌نام کنید.

– حالا می‌توانید یک مناظره جدید راه بیندازید و یا در مناظرات دیگر شرکت کنید.

– هر کاربر این سرویس می‌تواند با رأی دادن به یکی از طرف‌های مناظره و نوشتن نظر خود زیر ستون مخالفان و موافقان یک بحث در مناظرات شرکت کند.

در هر مناظره هر کاربر با کلیک روی Argue، می‌تواند نظر خود را در مورد هر طرف بنویسید و با کلیک بر روی Evidence هم می‌تواند شواهد و مدارکی مثل عکس، ویدئو یا لینک به صفحات وب را ارجاع بدهد.

– آرای کاربران مشخص می‌کند که کدام طرف مناظره پیروز شده است.

– ایجاد یک مناظره جدید بسیار ساده است، کافی است نامی برای مناظره انتخاب کنید و بعد مشخص کنید که مناظره چند طرف دارد و در یک خط به صورت مختصر و مفید در مورد مورد نظر هر طرف بنویسید. به این ترتیب یک مناظره جدید شروع می‌شود و سایر کاربران می‌توانند در مناظره شما شرکت کنند.

– البته مناظره‌های دو طرفه به مراتب ظاهر دیداری بهتری در این سایت دارند.

– و صد البته که مناظره‌های این سایت محدود به دنیای سیاست نیستند و طیف گسترده‌ای از فناوری و علم تا هنر و ادبیات و تاریخ را هم شامل می‌شوند.

برای نمونه می‌توانید به این دو صفحه بروید و در این دو مناظره شرکت کنید:

– اینترنت اکسپلورر را ترجیح می‌دهید یا فایرفاکس را؟
– کدام نامزد انتخاباتی را ترجیح می‌دهید؟ احمدی‌نژاد – موسوی – کروبی یا رضایی (توجه: بدیهی است که اینجانب مسئول چیزهایی که در این صفحه نوشته خواهد شد، نیستم.)

سایت دوم که البته راه ثبت‌نام را بر کاربران ایرانی بسته است، debate.org است و ساز و کاری شبیه سرویس قبلی دارد. منتها نکته برجسته این سایت این سایت که در هنگام رأی‌گیری به جای اینکه فقط از شما پرسیده شود که استدلالات کدام طرف را قبول دارید، سؤالات دیگری هم از شما پرسیده می‌شود، مثلا اینکه: کدام طرف مناظره، فن مناظره بهتری داشت، کدام طرف منابع قابل اعتماد‌تری داشت، قبل و بعد از مناظره با کدام طرف موافق بودید.

خوب! بیکار ننشینید و مناظره جدیدی شروع می‌کنید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…

پرتره‌های بیماران از بیمارستان روان‌پزشکی بدنامی در بریتانیا در قرن نوزدهم

‌ این عکس‌ها چهره بیمارانی را نشان میدهد که در بیمارستان سلطنتی بیتلم در لندن - که یکی از بدنام‌ترین بیمارستان روانپزشکی بریتانیا در قرن نوزدهم به شمار می‌رفت- تحت درمان قرار گرفتند.عکاسی به نام هنری هیرینگ از تعداد زیادی از بیماران…

مهم نیست این تابستان چقدر گرم است، برهنه نخوابید! مشکلات سلامتی بی‌لباس خوابیدن

بر اساس تحقیقات یک شرکت فروش تشک آنلاین به نام Casper حدود ۲۸.۵ درصد از آمریکایی‌های گفته‌اند که هر شب، هفتگی، ماهانه یا هر چند وقت یکبار برهنه می‌خوابند. اما ۷۱.۵ درصد دیگر گفتند که همیشه با لباس می‌خوابند.واضح است که برهنه خوابیدن…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. روح شریر می گوید

    سلام دوستان عزیز.من عضو تازه وارد دهکده جهانی هستم و خیلی دوست دارم که هرچه زودتر دایره دوستی هامو در دنیای مجازی گسترش بدم.اولین پست بلاگ رو اختصاص دادم به مهم ترین بحث این روزها که گرم کننده هر محفلی است.با من همراه باشید.

  2. مسعود می گوید

    دکتر جان از این که تو این دوران وانفسا یکی پیدا شده کاری به سیاست نداره و روند منطقی نوشته هاشو دنبال میکنه خیلی خوشحالم… ولی جسارتاً تازگیا کم کار شدید… حالا سرتون شلوغه درست ولی رسالتتون نباید یادتون بره… این مطلبتون هم خیلی فوق العاده بود یجورایی دقیقاً بدرد مسائل مربوط به جمع آوری اطلاعات بخصصوص کیفی میخوره و برای مسائل مربوط به پرسشنامه ها بشدت مفید واقع میشود… خیلی ممنونم از زحماتتون

  3. امین می گوید

    سلام!
    دکترجون از بازگشتت خیلی خوشحال شدیم!
    موفق باشید

  4. پزشک78 می گوید

    مرسی
    اما به نظر میاد کاربران ایرانی زیاد با این سایتها میانه ای ندارند

  5. داود می گوید

    سلام دکتر جان

    اولا که خوشحالم که دوباره برگشتی .
    دوما چرا چیزی از انتخابات نمی نویسی ؟ چرا نظرتو در مورد لاست نمی نویسی ؟

  6. يك دانشجوي پزشكي می گوید

    سلام.در مورد این سایت ها نمی دونستم جالب بودند.ولی معمولا مناظره ها عاقبت خوشی ندارند!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.