به قدیمی‌ترین موسیقی دنیا گوشی کنید: یک سرود سومری که 3400 سال پیش نوشته شد

7

در سال‌های ابتدایی دهه 1950، باستان‌شناسان چند کتیبه رُسی متعلق به قرن 14 قبل از میلاد را در شهر باستانی أوغاریت‎ سوریه پیدا کردند.

روی این کتیبه‌های با خط میخی چیزهایی به زبان «هوری» نوشته شده بود که به زودی مشخص شد که قدیمی‌ترین قطعه موسیقی کشف‌شده است.

آنه درفکورن کیلمر، استاد آشورشناسی دانشگاه کالیفرنیا در سال 1972 موفق شد این علایم میخی را کشف رمز کند. البته مورخان دیگر هم به نوبه خود ترجمه‌هایی از این کتیبه‌ها داشتند.

تا پیش از آن موسیقی‌دان‌ها تصور می‌کردند که ثبت نوشتاری موسیقی از یونان باستان شروع شده است، اما کشف صورت گرفته همه چیز را تغییر داد.

اما این موسیقی‌های قدیمی واقعا به چه صورت بودند؟

7-10-2014 9-40-03 AM

در اینجا شما می‌توانید به نسخه midi یکی از این موسیقی‌ها توجه کنید. مشخص است که کیبورد midi ربطی به سازهای باستانی ندارد، ولی سرنخی از آن موسیقی‌های باستانی به دست ما می‌دهد.

پس از آن کیلمر و همکارانش یک کتاب صوتی را به صورت صفحه منتشر کردند که البته حالا به صورت سی دی هم در دسترس است، اسم این کتاب «صداهایی از دل سکوت» است. این کتاب حاوی اطلاعات و عکس‌هایی از تمدن باستانی هوری است.

اما در پایان شما می‌توانید به یک موسیقی باستانی گوش کنید که با استفاده از ساز چنگ نواخته شده است:

7-10-2014 9-40-47 AM

منبع

در همین زمینه:

قدیمی‌ترین ابزار موسیقی دنیا کشف شد


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

سازه‌ها و چیزهایی که حس مگالوفوبیای ما را به شدت تحریک می‌کنند – گالری عکس

مگالوفوبیا اصطلاحی است که برای توصیف ترس شدید و غیرمنطقی از اشیاء یا چیزهای بزرگ استفاده می‌شود. کلمه "مگالوفوبیا" از ترکیب دو کلمه یونانی "مگالو" به معنای بزرگ  و "فوبیا" که به معنی ترس یا بیزاری قوی است، گرفته شده است.افراد مبتلا به…

معماری‌هایی که واقعا شایسته تحسین هستند و ستایش هنری ما را برمی‌انگیزند

تناسب اجزا، انحناها، هماهنگی با فرهنگ و شرایط اقلیمی، عظمت، رنگ‌ها یا نشانه‌های قدمتی که ما را به خلسه‌های پر از تخیل می‌برند، هر کدام از اینها ممکن است یک عمارت را شاخص و برجسته کنند.در این پست بناهایی را با هم مرور می‌کنیم که هر یک از…

طراحی‌ها و معماری‌های نبوغ‌آمیز و عالی که باید تحسین‌شان کرد

همان طور که در برخی پست‌های قبلی از طراحی‌ها و معماری بد گفتیم (در اینجا و اینجا برای مثال) سوی مخالف آنها هم وحود دارد. یعنی طراح یا معماری صنعتی به کاربرد و جنبه زیباشناختی اماکن و اشیا دقیقا فکر کرده و چیزی دلخواه و هماهنگ با محیط پدید…

همه چیز در مورد رمان رابینسون کروزوئه، نوشته دانیل دفو + روجلدهای خاطره‌انگیز این کتاب

رابینسون کروزوئه رمانی نوشته دانیل دفو است که اولین بار در سال 1719 منتشر شد. این رمان داستان مرد جوانی به نام رابینسون کروزوئه را روایت می‌کند که بر خلاف میل خانواده‌اش راهی دریا می‌شود و در جزیره‌ای متروک در سواحل آمریکای جنوبی غرق…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    واااای! خیلی جالبه این :-O

  2. حسین می گوید

    درود
    خیلی وقت بود موسیقی خوب تازه گوش نکرده بودم
    بابت معرفی این قطعه موسیقی زیبا سپاس گزارم.

  3. asemanama می گوید

    به نظرم خیلی شبیه به آهنگ Awel hamsa است از فرید الاطرش. مخصوصا قسمتی که با یک ساز دوتا صدای متفاوت تولید می کنه و مثل این میمونه که دو تا نوازنده هست.

    http://arabicouds.com/audio/farido6.mp3

  4. Ali Sadr می گوید

    سلام دکتر مجیدی
    پستتون واقعا جالب بود.
    خواستم یه پیشنهاد بدم.الان چند وقتی میشه پست هایی که میذارید بیشترشون به بخش های فناوری یا متفرقه تعلق میگیره.پیشنهادم اینه که در دسته بندی ها رو کمی تغییر بدید تا بعضی از پست های عالی و خواندنی در بخش متفرقه قرار نگیره.
    متشکرم.

  5. sara می گوید

    فوق العاده بود.

  6. رضا آیت می گوید

    عالیه.منو برد ب اعماق تاریخ.ماندگاری هنر بعد از 4500 سال…

  7. ساسان کاشیان می گوید

    سلام.این کشف قدیمی ترین آهنگ ونت دنیاکه «آهنگ»رو هم بازسازی ونواختن🤗😀🤗خیلی عالی بود👏👏👏👏👏

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.