مرحله جدید از فعالیت اینستاگرام: نسخه وبی اینستاگرام

سیاستی که اینستاگرام تا به حال دنبال می‌کرد تمرکز روی نسخه موبایلی‌اش بود، این شرکت که در ابتدا تنها اپلیکیشن iOS داشت بعد از مدت‌ها اپلیکیشن اندرویدی هم مهیا کرد، اما اینستاگرام مدت‌های طولانی اصلا توجهی به نسخه وبی نداشت.

در این مدت البته به کمک سرویس‌های جانبی مثل Statigram یا Webstagram می‌شد، به عکس‌های یک کاربر دسترسی داشت یا برای یک عکس لایک و کامنت گذاشت، اما خود اینستاگرام رأسا هیچ علاقه‌ای برای داشتن نسخه وبی نداشت.

اما با موفقیت سرویس‌های جانبی و افزایش هیت آنها، اینستاگرام تا حد زیادی در سیاست خود تجدید نظر کرده است، حدود 11 ساعت پیش در وبلاگ اینستاگرام اعلام شد که از این به بعد با مراجعه به آدرس instagram.com/[username] می‌توان عکس‌ها هر کاربر را دید، عکس‌ها در یک قالب موزاییکی در کنار عکس و بیوگرافی کاربر نشان داده می‌شوند. برای مثال این عکس‌های یک کاربر است. توجه داشته باشید که این ویژگی هنوز برای همه پروفایل‌ها فعال نشده است.

البته چیزی که مسلم است این است که اینستاگرام به هیچ عنوان ویژگی آپلود عکس از طریق نسخه وبی را فعال نخواهد کرد. مهم‌ترین علتی که مسئولان اینستاگرام برای این امر می‌آورند این است که اینستاگرام دوست دارد، سرویسی برای اشتراک عکس‌های تولیدی کاربران باشد، نه اشتراک عکس‌هایی که خود کاربران نگرفته‌اند و در هارد آنهاست. چنانچه امکان آپلود از طریق نسخه وبی در نظر گرفته شود، اینستاگرام پر از عکس‌هایی خواهد شد که خود کاربران نگرفته‌اند.

کاربرانی که تصور می‌کنند فعال شدن نسخه وبی اینستاگرام، عکس‌هایشان را ناخواسته در معرض دید افراد ناآشنای بیشتری قرار خواهد داد و تمایلی به این کار ندارند، می‌توانند با خصوصی کردن پروفایلشان، از این کار جلوگیری کنند.

زمانی روزنامه‌نگاران نشریات مردد بودند که نسخه آنلاین‌شان را بیشتر رشد دهند یا نسخه کاغذی را و حالا با محبوبیت ابزارهای موبایل و اپلیکیشن‌ها، خیلی وقت‌ها توسعه‌دهندگان مردد هستند که بین نسخه وبی یا ایلیکیشن‌ها کدام یک را انتخاب کنند.

نسخه وبی، اپلیکیشن‌های وبی و اپلیکیشن‌های Native یک روزنامه یا سرویس اینترنتی خیلی اوقات رقابتی داخلی را با هم شروع می‌کنند، در این میان گاهی برای توسعه‌دهندگان و سیاستگذاران رسانه‌ای تحلیل وضعیت و اینکه تمرکز روی کدام یک باعث رشد خواننده و جلب توجه‌شان می‌شود، دشوار می‌شود.

وضعیت مشابهی را ما بلاگرها تجربه می‌کنیم، زمانی که تردید داریم خواننده فیدی خود را زیاد کنیم، اپلیکیشن ایجاد کنیم یا همان نسخه وبی روتین را بهتر کنیم.

4 دیدگاه

  1. به نظرم آینده وبلاگ نویسی رویه اپلیکیشنه، اگه بتونین اپی طراحی کنین که مطالبتون رو به خوبی نمایش بده؛ این از خوندن فیدی بهتره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]