درسنامه و راهنمای خبرخوانی، فیدخوانی و سوژه‌یابی – قسمت ششم: آموزش اجتماعی کردن اینوریدر به سبک گوگل ریدر قدیمی!

8

بسیار مهم: ویژگی‌های اجتماعی اینوریدر را حتما فعال کنید!

کاربران قدیمی گوگل ریدر حتما به یاد می‌آورند که گوگل ریدر چه سرویس خوبی بود. در این سرویس کاربران علاوه بر مشاهده سریع فیدها می‌توانستند، مطالب خوب را با هم به اشتراک بگذارند، آنها را لایک کنند و پای مطالب خوب، کامنت بگذارند.

خبر خوب این است که همین ویژگی‌ها در اینوریدر هم وجود دارد، منتها به صورت پیش‌فرض ممکن است فعال نباشد.

برای فعال کردن ویژگی‌های اجتماعی اینوریدر این مراحل ساده را طی کنید:

باز هم با کلیک بر روی گزینه preferences به قسمت تنظیمات بروید:

1-2-2017-6-35-47-am

حالا در قسمت پروفایل، تیک فعال کردن ویژگی‌های اجتماعی را بزنید:

1-2-2017-6-46-48-am

با تیک زدن می‌بینید که:

1-2-2017-6-48-24-am

این تنظیمات به اینوریدر شما اضافه شده است.

شما در این مرحله بهتر است که در مورد خودتان توضیح مختصری در کادر پروفایل اضافه کنید.

و دست آخر تنظیمی را که ایجاد کرده‌اید، سیو کنید. (گوشه پایین و راست)

حالا اینوریدر شما کاملا اجتماعی شده است. یعنی چه؟

بعد از این کار اگر زیر هر فید را نگاه کنید:

1-2-2017-6-53-17-am

می‌بینید که چند گزینه خوب اضافه شده است.

اسم لایک که روی خودش است، با این کار می‌توانید علاقه خودتان را به مطالب خوب نشان بدهید.

گزینه برودکست، معادل همان اشتراک‌گذاری یا share کردن است.

گزینه کامنت هم که مشخص است.

نکته: شیوه برودکست یا اشتراک‌گذاری مطالب در اینوریدر:

1-2-2017-6-58-10-am

خوشبختانه اینوریدر به شما امکان می‌دهد که یک مطلب را بتوانید برای همه و یا به صورت خصوصی به اشتراک بگذارید. فرض کنید که یک مطلب حساسیت‌زا باشد و دوست ندارید که همه بدانند که شما مشترک فید یک سایت به خصوص هستید، در این صورت شما می‌توانید مطلب را فقط با دوستان نزدیک خود به اشتراک بگذارید. اما اگر برایتان فرقی نمی‌کند که چه کسی متوجه اشتراک‌گذاری‌تان بشود، بهتر است گزینه پابلیک را طبق شکل بالا انتخاب کنید.

با استفاده از ویژگی‌های اجتماعی اینوریدر یک جامعه اطلاعاتی خوب و باارزش درست کنید:

در حال حاضر کاربران ایرانی زیادی از ویژگی‌های اجتماعی اینوریدر استفاده نمی‌کنند. اما فرض کنید که تعداد کاربران فعال اینوریدر زیاد شود. در این صورت شما می‌توانید:

  • با مشاهده لایک‌های هر مطلب، متوجه میزان محبوبیت آن بشوید.
  • می‌توانید کامنت‌های خوب پای هر مطلب را بخوانید.
  • می‌توانید با به اشتراک‌گذاشتن مطلب خوب، آن مطلب را به مشاهده تعداد بیشتری از مخاطبان برسانید.

کانال و پروفایل شما در اینوریدر

در تلگرام هر کس می‌تواند برای خود کانالی درست کند. اما آیا می‌دانید که با استفاده از ویژگی‌های اجتماعی اینوریدر که در بالا برایتان توضیح دادم، شما صاحب یک کانال محتوایی خیلی جالب‌تر خواهید شد؟!

این طوری همه مطالبی که برودکست می‌کنید، لایک می‌کنید یا پای آنها کامنت می‌گذارید، برای دیگران قابل مشاهده خواهند بود. در ضمن شما می‌توانید تعداد زیادی مشترک پیدا کنید.

به مرور زمان در صورت انتخاب هوشمندانه مطالب و کامنت‌گذاری خوب پای آنها، می‌توانید تعداد مشترکان بسیار زیادی پیدا کنید و تبدیل به یک کاربر خیلی تأثیرگذار بشوید.

اما کانال شما در کجا قابل مشاهده است؟

وقتی شما اولین برودکست خود را پای یک مطلب انجام دادید، کانال شما درست می‌شود. اگر به ستون سمت چپ اینوریدر توجه کنید:

1-2-2017-7-17-34-am

در قسمت کانال‌های، گزینه کانال من را می‌بینید.

حالا کاربران دیگر اگر آدرس کانال شما را داشته باشند، می‌توانند مشترک مطالب شما بشوند.

آدرس کانال خود را را می‌توانید به این صورت ساده پیدا کنید و به اشتراک بگذارید:

روی سه نقطه گوشه راست و بالا کلیک کنید و گزینه get link کلیک کنید:

1-2-2017-7-21-31-am

حالا آدرس کانال شما ارائه می‌شود که آن را می‌توانید کپی پیست کنید و به اطلاع دوستان خود برسانید:

1-2-2017-7-22-02-am

این دوستان در صورتی که کاربر اینوریدر بشوند، مشترک مطالب انتخابی شما می‌شوند.

به این ترتیب شما از این به بعد می‌توانید به جای اشتراک‌گذاری مطالب کانال‌های تلگرامی، مطالب خوب سایت‌ها، وبلاگ‌ها و خبرگزاری‌ها را به اشتراک بگذارید و کار دقیق‌تر و ارزشمندتری انجام بدهید.

آدرس کانال «یک پزشک» در اینوریدر

در قسمت کانال‌ها، اشتراکات خوب بقیه را ببینید

دقت کنید، بعد از مدتی استفاده از اینوریدر شما با ملاحظه اشتراکات و کامنت‌هایی کاربران دیگر پای مطالب و کامنت‌ها می‌گذارند، کم کم کاربران خوب، خلاق، باسلیقه و با ذهن روشن را می‌توانید تشخیص بدهید و دنبال کنید و بعد از این مرحله شما با رفتن به قسمت کانال‌ها (مطابق شکل زیر) می‌توانید مطالب دستچین‌شده این کاربران را ببینید.

1-2-2017-5-23-01-pm

مشاهده کل مطالب این درسنامه


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…

رهبران شرکت‌ها و کشورها در قالب افراد بی‌خانمان- چه کسی می‌داند اگر جبر جغرافیایی و اکوسیستم نبود،…

اگر پدر زیستی استیو جابز او را در یک سناریویی تخیلی به سوریه می‌برد، استیو جابز چه سرنوشتی پیدا می‌کرد؟ یک کارمند؟ یک مدیر رده میانی؟ یکی از انبوه کشته‌های جنگ داخلی این کشور؟بدیهی است که اکوسیستم مناسب و شرایط اقتصادی و یک آبشار…

عمو حاجی -کثیف‌ترین مرد جهان- چند ماه پس از نخستین حمام برای اولین بار در ۶۰ سالگی، سال پیش درگذشت!

عمو حاجی (۱۹۲۸–۲۰۲۲) مردی ایرانی بود که بیش از ۶۰ سال به حمام نکردن شهرت داشت. عمو حاجی نام واقعی او نبود بلکه لقبی بود که به این فرد مسن داده می‌شد. او در روستای دژگاه فارس در آلونک و چاله‌ای در زمین زندگی می‌کرد.از آنجایی که او…

چگونه از نشخوار فکری یعنی زیاد فکر کردن به چیزی تنش‌زا، رهایی پیدا کنیم؟

بعضی‌ها درگیر یک نوع نشخوار فکری می‌شوند. مثلا خاطرات بد گذشته، از دوران کودکی یا رابطه بد با شریک زندگی سابقشان را مرتب ناخواسته به هر بهانه‌ای مرور می‌کنند یا در مورد یک کار جزئی که می‌دانند انجام دادنش سخت نیست و از عهده‌اش برمی‌آیند،…

بهترین کتاب های علمی تخیلی برای پرورش تخیل شما |۶۴ اثر خواندنی

تهیه فهرستی از آثار علمی تخیلی که در ایران ترجمه و منتشر شده باشند و محبوب باشند، دشوار است. کلا وقتی فهرست می‌کنیم هدف ما ترغیب خواننده به بیشتر خواندن است و نه اینکه ادعا کنیم چیز کاملی درست کرده‌ایم.پس این شما و شماری از محبوب‌ترین…

روش‌های بد نشستن روی صندلی و شیوه نشستن سالم روی صندلی در محیط کار

در موقعیت‌های مختلف یا در هنگام خستگی، روش‌های مختلفی برای نشستن روی صندلی از سوی ما استفاده می‌شود که برای بدن مفید نیستند. برخی از این موارد عبارتند از:خم شدن روی صندلی: وقتی روی صندلی خمیده می‌شوید، ستون فقرات شما به درستی حمایت…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
8 نظرات
  1. رنگ مولتی کالر می گوید

    توضیحات کامل و عالی بود
    تشکر از پست خوبتان

  2. داود شاکری می گوید

    من برودکست کردم ولی کانال من در سمت چپ هنوز ظاهر نشده؟ مشکل کجاست؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ویژگی‌های اجتماعی را فعال کردین؟

      1. داود شاکری می گوید

        بله، ویژگی های اجتماعی رو فعال کردم. می تونم لایک کنم و برودکست هم کردم. الان که می بینم کانال هم ایجاد شده ولی از مسیری که شما گفتین نمیشه بهش دسترسی داشته باشم. بعد از اینکه یک مطلب رو لایک کردم، تعداد لایک ها که یک عدد است در کنار دکمه لایک نشون داده میشه. وقتی روی اون کلیک می کنم می تونم لیست افرادی که اون مطلب رو لایک کردن و خودم رو هم بببینم. از اونجا می تونم کانال خودم رو که ایجاد شده پیدا کنم. ولی در نوار ابزار در سمت چپ، اونجایی که شما گفتین چیزی نیومده.

  3. مهدی صالح پور می گوید

    من دو سالی هست که اینوریدر فعالیت می کنم و فقط سه چهار نفر رو دیدم که فعال هستن. امیدوارم با این مطالب رونق خوبی اونجا اتفاق بیفته…

  4. یک خواننده پیگیر می گوید

    دیدگاه شما در انتظار بررسی است.

    سلام و عرض ادب
    اول تشکر و دست مریزاد بابت پستهای خوبی که منتشر میکنید.
    اما بعد…
    من یک مشکلی با نرم افزار اندرویدی Inoreader دارم و آن هم حجم بسیار زیاد مصرف Data هستش.
    چند وقتی بود که میدیدم هر وقت WiFi گوشی را روشن میکنم، گوشی دائما در حال تبادل اطلاعات هستش. ولی خیلی پیگیر قصه نشدم. تا اینکه در همین دوره اخیر که سرویس اینترنتم را شارژ کردم در عرض ۲٫۵ ماه ۶۰GB حجم مصرف کردم. همین موضوع باعث شد که پیگیری کنم و بگردم دنبال نرم افزارهایی که بیشترین حجم مصرف را دارند.
    با کمی تحقیق متوجه شدم که ظاهرا مشکل از Inorader گوشی خودم هستش. چون حداقل به طور متوسط بیش از ۲۰GB در طی چهارماهی که گزارش مصرف را چک کردم، حجم مصرف کرده بود.
    ابتدا گفتم شاید مشکل از نسخه نرم افزار باشد. به خاطر همین کلا نرم افزار را حذف و از فروشگاه گوگل آخرین نسخه را نصب کردم. و برای تست، Wifi گوشی را روشن کرده و تقریبا از ساعت ۲ بعد از ظهر همه چیز را در حالت تست رها کردم (هیچ کار به خصوصی با گوشی نکردم و تنها ۱ یا ۲ بار Inoreader باز کرده و بستم). در کمال ناباوری در طول آن بعد از ظهر، ۰٫۵GB از حجم مصرفی شده مربوط به همین نرم افزار Inoreader بود.

    از دوستان، کسی مشکلی شبیه به چیزی که بنده اعلام کردم نداره؟

  5. میو می گوید

    با سلام
    من تازه عضو اینوریدر شدم و ویژگیهای اجتماعی رو هم فعال کردم. قبلش امکان لایک و برودکست نداشتم اما الان دارم. مشکلم اینه که کانال ها رو به من نشون نمیده. من پست به اشتراک کذاشتم اما کانال خودم هم درست نشده. اصلا چیزی به اسم چنلز در ستون چپ اپلیکیشن وجود نداره. یوزرم رو به دوستانم دادم و میگن که منو فالو کردن اما من هیچ چیزی نمی بینم.
    مطمئنید که همه این امکان ها در اپلیکیشن اندروید هم وجود داره؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      اپلیکیشن اندروید ممکن است تفاوت‌هایی با نسخه دسکتاپ داشته باشد که در به‌روزرسانی‌های بعدی برطرف شود.
      فعلا برای میان‌بر زدن مشکل یک راه حل وجود دارد، هر کانال برای خودش یک خروجی فید دارد،‌این خروجی فید را دوباره وارد اینوریدر خود کنید!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.