طراحی سایت یا طراحی اپلیکیشن؟

9

با ظهور دستگاه های همراه (تلفن های هوشمند و …) دنیای طراحی وب و نرم افزارهای تحت وب نیز به کلی دگرگون شده است. طراحان سایت ها به سوی طراحی سایت های واکنش گرا و ریسپانسیو متمایل شده اند. برخی از طراحان سایت فعالیت های مرتبط با طراحی اپلیکیشن های تلفن همراه (مبتنی بر اندروید یا آی او اس) را به برنامه های کاری خود افزوده اند و حتی بعضی از مشتریان نیز تمایل دارند در کنار طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن را نیز سفارش داده و آن را تجربه کنند.

در این میان سوالی که برای شرکت ها و افراد فعال در حوزه طراحی سایت به وجوذ آمده این است که آیا باید شاهد چرخش جدی در کسب و کارشان از طراحی سایت به سوی طراحی اپلیکیشن های موبایلی باشند؟ مشتریان نیز از خود می پرسند آیا بودجه شان را اگر به جای طراحی سایت در طراحی اپلیکیشن سرمایه گذاری کنند منافع بیشتری نمی برند؟ آیا تمامی منافعی که از طراحی سایت برای مشتری ایجاد میشود را با یک اپلیکیشن موبایلی میتوان به سرانجام رساند؟ تفاوت منافعی که از اجرای هر کدام از این پروژه ها حاصل می شود چیست؟ آیا طراحی سایت به پایان راه رسیده است؟ به احتمال بسیار زیاد نه! طراحی سایت همچنان با قدرت به حیات خود ادامه خواهد داد. پیش بینی نمی شود اپلیکیشن ها جای سایت ها را بگیرند. اما چرا؟ دلایل زیر را بخوانید:

1- طراحی سایت ریسپانسیو

درست است که تعداد زیادی از مردم از کامپیوترهای رو میزی و لب تاپ ها به تلفن های هوشمند کوچیده اند اما هنوز درصد بسیار زیادی از افراد همچنان از کامپیوتر های شخصی برای وب کاوی استفاده میکنند. به نظر نمی رسد که به این زودی ها کامپیوتر ها و لب تاپ ها به کلی فراموش شوند. نوع کارکرد تجاری کامپیوترهای شخصی و لب تاپ ها این اجازه را نخواهد داد تا آن ها به این زودی صحنه رقابت را واگذار کنند. پیش بینی میشود که این دستگاه ها همچنان با قدرت به کارشان ادامه دهند. اما حتی در صورت بروز این اتفاق نامحتمل، طراحان سایت های اینترنتی با ابداع تکنیک هایی مانند طراحی سایت ریسپانسیو و یا همان طراحی سایت واکنشگرا خود را از پیش آماده کرده اند. بیش از 90 در صد سایت هایی که به تازگی طراحی میشوند به صورت ریسپانسیو طراحی و اجرا میشوند. طراحی سایت ریسپانسیو این قدرت و امکان را به کاربر میدهد که سایت اینترنتی را بر روی صفحه نمایش موبایل خود و بدون زحمت مشاهده کند. سایت های اینترنتی به این ترتیب با موبایل ها کنار آمده اند.

2- بحران فضای ذخیره سازی

گرچه تولید کنندگان تلفن های هوشمند روز به روز بر حجم فضای ذخیره سازی گوشی های تولیدی خود می افزایند اما از آن طرف فایل ها و اپلیکیشن های مختلف نیز به دلیل رشد روز افزون کیفیت حجم های ذخیره سازی بیشتری مطالبه میکنند. کاربران همیشه در جدال برای آزادسازی حافظه تلفن همراه خود هستند. بنا بر این اپلیکیشن ها و فایل های اضافه را پاک میکنند و مراقب فضای ذخیره سازی هستند.
مزیت رقابتی طراحی سایت در اینجا این است که سایت شما هرچقدر هم که سرشار از اطلاعات گوناگون باشد فضای ذخیره سازی کاربر را اشغال نمیکند. ممکن است هر کاربر به اقتضای نیازش سالی یک بار نیاز به مراجعه به وب سایت شما داشته باشد. بنا بر این برای این حد از نیاز هرگز فضای ارزشمند ذخیره سازی را برای نصب اپلیکیشن کسب و کار شما در اختیار شما نمیگذارد. فضای ذخیره سازی طراحی سایت جایی است که به کاربر شما ارتباطی ندارد.

3- گوگل

گرچه گوگل به صورت بسیار محدود امکان جستجوی محدود در برخی اپلیکیشن ها را به صورت ویژه فراهم کرده است. اما به دلایل فنی نمی توان انتظار داشت سرعت و دقت گوگل در جستجوی وب سایت ها به جستجو در اپلیکیشن ها تسری پیدا کند. عمده وب سایت ها به این دلیل طراحی میشوند تا در گوگل پیدا شده و باعث شروع یک تعامل بین مشتری و بنگاه کسب و کار شوند. طراحی سایت از این نظر کاملا بی رقیب است. اگر هدف شما جدب مشتری در گوگل است این مهم فقط و فقط با طراحی سایت امکان پدیر است.

4- سهولت مدیریت

ایجاد و تولید صفحات و محتوا پس از طراحی سایت بسیار ساده تر از تولید محتوا و بخش های جدید در یک اپلیکیشن است. ضمن اینکه تولید و طراحی سایت به مراتب ساده تر از طراحی اپلیکیشن است. این موضوع میتواند برای افرادی که دانش فنی کافی ندارند بسیار حایز اهمیت باشد.

5- هزینه ها

طراحی سایت معمولا بسیار ارزان تر از طراحی اپلیکیشن متناظر و مشابه است. چنانچه منظور شما از طراحی سایت به عنوان مثال ارائه خدمات الکترونیکی است و سایتی را به این منظور طراحی کرده اید شاید طراحی اپلیکیشن مشابه، تا دو برابر هزینه های معمول نسبت به قیمت طراحی سایت را به شما تحمیل کند.

6- تفاوت های ماهوی

با اینکه در این مطلب سعی در مقایسه دو مفهوم طراحی وب سایت و طراحی اپلیکیشن داشتیم اما واقعیت این است که این دو مفهوم به واسطه تفاوت در پلتفرم های اجرا چندان قابل مقایسه نیستند. پروژه های طراحی سایت زیادی هستند که اصولا در فضای اپلیکیشنی قابلیت اجرا ندارند و بلعکس. بنا بر این به صورت قطع باید بگوییم که هیچکدام از این دو مفهوم جایگزین یکدیگر نخواهند شد و به راه خود ادامه میدهند. گرچه پیشرفت و ایجاد تغییرات شکلی در هر دو مفهوم به واسطه پیشرفت تکنولوژی قطعا اتفاق خواهد افتاد. مانند آنچه در طراحی سایت ریسپانسیو اتفاق افتاد.

نوشته شده در: شرکت طراحی سایت هوشمند. لینک مقاله: طراحی سایت یا طراحی اپلیکیشن


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

تصاویر طبقه‌بندی شدن پنتاگون البته «تخیلی» و حاصل میدجرنی از بازیابی یوفوها و برنامه‌ مهندسی معکوس…

بشقاب پرنده مخفف عبارت Unidentified Flying Object است. به هر شیء یا پدیده‌ای اطلاق می‌شود که در آسمان مشاهده شود و به راحتی قابل شناسایی یا توضیح نباشد. بشقاب پرنده‌ها اغلب با ادعا‌های مربوط به فضاپیما‌های فرازمینی مرتبط هستند، اما می‌توان…

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…

تجدید خاطره‌ای با وبلاگستان – اسکرین شات‌هایی از برخی از وبلاگ‌های قدیمی خوب

شبکه‌های اجتماعی وبلاگ‌ها را فرونرخیتند. دلایل فروریختن آنها بسیار بیشتر از محبوب شدن شبکه‌های اجتماعی بود:1- بسته شدن ابزارهای رایگان‌های وبلاگ‌نویسی2- نوع نوشتن وبلاگ‌نویس‌ها که هم بسیار انرژی‌بر و وقت‌گیر بود و هم به خاطر…

اگر ابرقهرمانان‌ها و شرورهای فیلم‌ها و کامیک‌ها در دوره ویکتوریا می‌زیستند!

عصر ویکتوریا دوره‌ای از تاریخ بریتانیا بود که از سال 1837 تا 1901 همزمان با سلطنت ملکه ویکتوریا بریتانیا ادامه یافت. این دوره، دوره تغییرات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی قابل توجهی بود که نه تنها بریتانیا، بلکه سایر نقاط جهان را عمیقاً…

چگونه ترانه Careless Whisper جورج مایکل موفق‌ترین موسیقی دوره حرفه‌ای او شد

برای پنجمین سال متوالی، ترانه‌ای که جورج مایکل در سال 1984 خوانده بود به عنوان آهنگ مورد علاقه بریتانیا انتخاب شد. این رتبه بندی بر اساس نظرسنجی Smooth Radio به دست آمد که بر اساس آن این ترانه 32000 رای به دست آورد. ترانه این سوپراستار فقید…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.