هند برای کاهش سرعت خودروها از ترفند جالبی استفاده می‌کند: نقاشی‌های سه‌بعدی روی سطح خیابان‌ها!

5

آیا واقعا شما وقتی به خط عابرپیاده نزدیک می‌شوید، سرعت خود را کم می‌کنید؟

علایم رانندگی، حضور پلیس و سرعت‌گیر یک مسئله است و مسئله فرهنگی چیز دیگر.

اما به تازگی هندی‌ها به شیوه ابتکاری، کم‌هزینه و تأثیرگذاری روی آورده‌اند. آنها خطوط عابرپیاده را به صورت سه‌بعدی روی سطح خیابان‌ها رسم می‌کنند.

احساس بعد، ناخودآگاه باعث می‌شود که راننده‌ها لحظه‌ای سرعت خود را کم کنند.

چه خوب است که در کشور هم در برخی از مناطق پرخطر، مثلا خیابان‌های اطراف مدارس، از این حرکت تقلید شود.

2016-04-30_19-24-09 2016-04-30_19-23-46 2016-04-30_19-23-19 2016-04-30_19-23-01 2016-04-30_19-22-41


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

مجموعه‌ای از عکس‌های تاریخی که برخی از آنها کمتر دیده شده‌اند و ما را به اندیشه در مورد تاریخ…

عکس‌های تاریخی خلاصه عجیب یک دوران هستند. همه چیز از کیفیت عکس، کادربندی، لباس، ساختمان‌های پیرامون، غذایی که صرف می‌شود، حالت چهره، برشی از یک زمان و مکان است که برای بینندگان بعدی نکته‌های دارند.برخی ازعکس‌های این مجموعه را قبلا…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار، نقاشی‌های خود را ارتقا می‌دهد

در حالی که بسیاری از هنرمندان از هوش مصنوعی فرار می‌کنند، هنرمند دیجیتالی به نام Cy Teh از امکانات خلاقانه آن استقبال کرده . او با آمیختن نقاشی‌های دیجیتال خود با هوش مصنوعی، آثار هنری ترکیبی بی نظیری خلق می‌کند که هنر او را به سطح جدیدی…

نمونه‌هایی از وندالیسم – البته در شکل نسبتا خفیف آن

وندالیسم به عمل عمدی ایجاد خسارت، تخریب یا اسیب زدن به اموال، اغلب بدون هیچ دلیل یا توجیه قانونی اشاره دارد. این کار شامل اعمالی مانند رسم گرافیتی، برچسب زدن، خراشیدن، شکستن یا نقاشی روی سطوح، از جمله ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، فضا‌های عمومی…

و باز هم قسمت دیگری از عکس‌های کمتر دیده شده تاریخی – گالری عکس

این عکس‌هایی که تحت عنوان عکس‌های کمتردیده شده درج میشوند، باز هم عکس‌های خوش‌شانس تاریخی هستند. لابد صدها برابر آنها عکس وجود دارد که اصلا فیلم آنها برای همیشه گم شده و خراب شده یا در آرشیو مجلات و روزنامه‌ها با تصور بی کیفیت بودن یا در…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / نهال بادام / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /Hannover messe 2024 /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /جارو استخری /میکروبلیدینگ / اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
5 نظرات
  1. آترین می گوید

    ایده خوبیه ولی یه مشکلی داره. راننده یه بار گول بخوره دوبار گول بخوره بلاخره دستش میاد که الکیه گازش رو میگیره و میره. باید دینامیکش رو بسازن که یه بار واقعا بیاد بالا و طرف پیش خودش میگه الکیه مثله دفعه قبل با سرعت رد میشه ماشینش داغون میشه

  2. کایبا می گوید

    من مدتی قبل این سرعت گیر های سه بعدی دیده بودم فکرم مشغول کرده بود که تو ایران هم شیوه جالبی میشه اما چیزی که دلسردم کرد برخی از مردم به قوانین بی توجهن بعد از یه بار تجربه این سرعت گیرها اون راننده خاص دیگه حقه نمیخوره , سرعتشو کم نمیکنه و مشکلاتی برای عابران پیاده و دیگر رانندگانی که دفعه اولشونه که به اونجا میان به وجود میاره

  3. حسام می گوید

    قسمت بد این طرح اینه که ممکنه بعد از مدتی راننده ها اجسام واقعی رو با نقاشی سه بعدی اشتباه بگیرن، شاید بهتر باشه تا قبل از این که رانندگی رو به هوش مصنوعی بسپاریم به فرهنگ رانندگی و احترام به قوانین توجه کنیم.

  4. مجید می گوید

    از اونجاییکه راننده های ایرانی خیلی باهوشند و گول این تصاویر رو نمی خورند، دیگه لازم نبودنقاشی سه بعدی بکشن، واقعا سه بعدی می ساختن. بعضی وقتها همچین از سه بعدبیشتر هم میشه و تقریبا شبیه دیوار میشه 🙂
    اون عزیزها خیلی باید بدوند تا به تکنولوژی ما برسن…

    1. بابک می گوید

      آخ گفتی، تو همین ایران خودمون گاهی وقتا خندق وسط خیابون میکارن بعد هم یادشون میره علائم اخطار بزارن، خودم به شخصه دیدم که طرف با ماشینش ساعت 6-7 صبح چنان با کله ماشین رفت تو گودالی که معلوم نبود کدوم ارگانی اون رو کنده و بدون علائم خطر رهاش کرده بود، فرو رفت که هنوز از یادم نرفته.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5