هند برای کاهش سرعت خودروها از ترفند جالبی استفاده می‌کند: نقاشی‌های سه‌بعدی روی سطح خیابان‌ها!

5

آیا واقعا شما وقتی به خط عابرپیاده نزدیک می‌شوید، سرعت خود را کم می‌کنید؟

علایم رانندگی، حضور پلیس و سرعت‌گیر یک مسئله است و مسئله فرهنگی چیز دیگر.

اما به تازگی هندی‌ها به شیوه ابتکاری، کم‌هزینه و تأثیرگذاری روی آورده‌اند. آنها خطوط عابرپیاده را به صورت سه‌بعدی روی سطح خیابان‌ها رسم می‌کنند.

احساس بعد، ناخودآگاه باعث می‌شود که راننده‌ها لحظه‌ای سرعت خود را کم کنند.

چه خوب است که در کشور هم در برخی از مناطق پرخطر، مثلا خیابان‌های اطراف مدارس، از این حرکت تقلید شود.

2016-04-30_19-24-09 2016-04-30_19-23-46 2016-04-30_19-23-19 2016-04-30_19-23-01 2016-04-30_19-22-41


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر قرار بود در طراحی بدنه و اجزای داخلی خودروها، فرهنگ و هنر هر کشور در نظر گرفته می‌شد

طراحی خودرو فرآیند پیچیده ای است که شامل عوامل مختلفی است تا اطمینان حاصل شود که محصول نهایی& ایمن، کارآمد , زیباست و نیازها و خواسته های مصرف کنندگان را برآورده می کند. فاکتورهای زیر برای مثال موثرند:ایمنی: ایمنی در طراحی خودرو از…

چرا بسیاری از ساختمان‌های تاریخی در بریتانیا دارای پنجره‌های آجرکوبی شده هستند؟

زمانی در بریتانیای کبیر داشتن پنجره در خانه‌ها و ساختمان‌ها بسیار گران از آب درمی‌آمد! چرا؟!چون در سال ۱۶۹۶ با وضع مالیات بر پنجره که بسیار در جامعه منفور بود، وضعیت تغییر کرد. در این زمان مالیات بر صاحبان املاک را بر اساس تعداد…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

تصور کنید که این شخصیت‌های مشهور سینمایی توسط بازیگر مشهور دیگری بازی می‌شدند – پاسخ میدجرنی

در حاشیه فیلم‌های بزرگ همیشه می‌خوانیم که قرار بوده که نقص اصلی یا یک نقش فرعی مهم را کس دیگری بازی کند و آن بازیگر به سبب اینکه فیلم را کم‌اهمیت تلقی کرده یا درگیر پروژه دیگری بوده یا مثلا دست‌آخر ترجیح کارگردان، هرگز به نقش رسیده است.…

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است.س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

داستان پسر دو سر بنگال، آن هم به صورتی تقریبا دیده نشده!

در ماه مه 1783، در روستای کوچکی به نام Mundul Gaut، در بنگال هند، یک کودک عجیب به دنیا آمد. او دو سر داشت.مامایی که به زایمان کمک می کرد از ظاهر کودک چنان وحشت زده شد که سعی کرد با انداختن او به داخل آتش این هیولا را بکشد. خوشبختانه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
5 نظرات
  1. آترین می گوید

    ایده خوبیه ولی یه مشکلی داره. راننده یه بار گول بخوره دوبار گول بخوره بلاخره دستش میاد که الکیه گازش رو میگیره و میره. باید دینامیکش رو بسازن که یه بار واقعا بیاد بالا و طرف پیش خودش میگه الکیه مثله دفعه قبل با سرعت رد میشه ماشینش داغون میشه

  2. کایبا می گوید

    من مدتی قبل این سرعت گیر های سه بعدی دیده بودم فکرم مشغول کرده بود که تو ایران هم شیوه جالبی میشه اما چیزی که دلسردم کرد برخی از مردم به قوانین بی توجهن بعد از یه بار تجربه این سرعت گیرها اون راننده خاص دیگه حقه نمیخوره , سرعتشو کم نمیکنه و مشکلاتی برای عابران پیاده و دیگر رانندگانی که دفعه اولشونه که به اونجا میان به وجود میاره

  3. حسام می گوید

    قسمت بد این طرح اینه که ممکنه بعد از مدتی راننده ها اجسام واقعی رو با نقاشی سه بعدی اشتباه بگیرن، شاید بهتر باشه تا قبل از این که رانندگی رو به هوش مصنوعی بسپاریم به فرهنگ رانندگی و احترام به قوانین توجه کنیم.

  4. مجید می گوید

    از اونجاییکه راننده های ایرانی خیلی باهوشند و گول این تصاویر رو نمی خورند، دیگه لازم نبودنقاشی سه بعدی بکشن، واقعا سه بعدی می ساختن. بعضی وقتها همچین از سه بعدبیشتر هم میشه و تقریبا شبیه دیوار میشه 🙂
    اون عزیزها خیلی باید بدوند تا به تکنولوژی ما برسن…

    1. بابک می گوید

      آخ گفتی، تو همین ایران خودمون گاهی وقتا خندق وسط خیابون میکارن بعد هم یادشون میره علائم اخطار بزارن، خودم به شخصه دیدم که طرف با ماشینش ساعت 6-7 صبح چنان با کله ماشین رفت تو گودالی که معلوم نبود کدوم ارگانی اون رو کنده و بدون علائم خطر رهاش کرده بود، فرو رفت که هنوز از یادم نرفته.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.