معرفی کتاب: بی‌سوادی که حساب و کتاب سرش می‌شد

7

ما پیش از این با خواندن کتاب «پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد» از یوناس یوناسون با سبک خاص او آشنا شده بودیم. این نویسنده شوخی و جدی را درهم می‌آمیزد. او در کتاب قبلی‌اش که در ایران بسیار مورد استقبال قرار گرفت، یک شخصیت حاشیه‌ای را در یک چرخه حوادث تصادفی قرار دارد و او را در بطن یک سری رخدادهای جنجالی قرار داد.

2015-12-10_10-46-40

و حالا مدتی است که کتاب تازه‌ای از این نویسنده به فارسی منتشر شده است:

کتابی که با عنوان‌ها «بی‌سوادی که حساب و کتاب سرش می‌شد» و «دختر بی سوادی که حساب و کتاب بلد بود» و نیز «دختری که پادشاه سوئد را نجات داد»، به ترتیب توسط انتشارت چشمه، قطره و آموت منتشر شده است.

این بار هم نویسنده از نظر روال کار، سبکی مشابه رمان قبلی دارد. راست‌اش خواندن داستان‌ها و سریال‌هایی که در آنها شخصیت‌های عادی و حاشیه‌ای، به تدریج و مرحله به مرحله، با تلاش خود و نیز به لطف یک سری شانس‌ها و حوادث رشد می‌کنند، لطف خاص خود را دارد و ما ایرانی‌ها هم همیشه روی خوشی به این داستان‌ها نشان داده‌ایم.

موضوع داستان کتاب جدید یوناسون هم به همین ترتیب است و البته چون کتاب سبک طنزگونه‌ای هم دارد، کتاب دلگیر و غم‌افزا از آب درنیامده.

این بار با دختر سیاهپوست آفریقایی آشنا می‌شویم که از پست‌ترین کار که پاک کردن فاضلاب و حمل مدفوع باشد، با اتکا به مهارت محاسباتی ذاتی خود، به درمی‌آید و به یمن بعضی از شانس‌ها، به ناگاه سازنده بمب‌اتمی می‌شود!

باز هم مانند رمان قبلی ارجاعات ظریف سیاسی و اجتماعی در جاهای زیادی از این رمان هم به چشم می‌خورد.

2015-12-10_10-48-02

شما می‌توانید کتاب را به صورت آنلاین از کتابفروشی شهر کتاب تهیه کنید.

دختری که پادشاه سوئد را نجات داد – نشر آموت- ترجمه کیهان بهمنی-  32 هزار تومان

بی سوادی که حساب و کتاب سرش می شد – نشر چشمه- ترجمه حسین تهرانی-  32 هزار تومان

دختر بی سوادی که حساب و کتاب بلد بود – نشر قطره- ترجمه شادی حامدی‌آزاد – 29 هزار تومان

کتاب را همچنین می‌توانید به صورت الکترونیک بخرید و با اپلیکیشن طاقچه مطالعه کنید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

لوگو‌های جالب و دیدنی بر اساس ابرقهرمانان و تبهکاران محبوب که این طراح ایجاد کرده

طراح گرافیک، سرگئی کرمانوف، طرح‌های لوگوی برخی از محبوب‌ترین ابرقهرمانان، تبهکاران و دیگر شخصیت‌ها را ایجاد کرده که تایپوگرافی را به طرز شگفت‌آوری در خود جای داده‌اند.«برای من جالب بود که تصاویر شخصیت‌ها را با متن نوشته‌هایشان ترکیب…

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

عکس‌های این عکاس فرانسوی مانند تابلوهای نقاشی زیبای سبک امپرسیونیسم هستند

امپرسیونیسم یک جنبش هنری است که در اواخر قرن نوزدهم، عمدتاً در فرانسه ظهور کرد. مشخصه آن تاکید بر ثبت اثرات زودگذر نور و رنگ در دنیای طبیعی است. نقاشان امپرسیونیست به دنبال این بودند که برداشت‌های دیداری فوری خود را از یک صحنه به تصویر…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

Fotomat: یادآوری غرفه‌های پردازش عکس دهه 1980 آمریکا که با خودرو از کنار آنها می‌گذشتند و فیلم‌…

در دوران قبل از عکاسی دیجیتال و آپلود آسان عکس‌ها (در این دومی شک دارم که فعلا در ایران ساده باشد!)، یک راه حل جذاب و نوآورانه برای ظاهر کردن فیلم‌های آنالوگ وجود داشت:  Fotomat.در طول دهه 1980، این غرفه‌های پردازش عکس در سراسر آمریکا،…

خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی- قسمت دوم

در قسمت دوم خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف ما باز غذاهای لذیذ و گاه عجیبی از کشورهای مختلف می‌بینیم. این تصاویر توسط میدجرنی با اطلاعاتی که به آن داده‌اند، بازسازی شده‌اند.قسمت اول این پست را در اینجا ببینید.شیلیبلژیک:…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. امید می گوید

    چطوری ممکنه اسم یک کتاب توی این سه ترجمه این همه اختلاف داشته باشه ؟
    جناب دکتر خودتان ترجمه ها رو چطور دیدید ؟ کدام بهترند ؟
    در مورد کتاب پیرمردی که… چطور ؟ ترجمه خوب داریم ؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ترجمه انگلیسی این رمان همان «دختری که پادشاه سوئد را نجات داد» است. من ترجمه نشر آموت و نشر چشمه را دیده‌ام،‌اختلاف بنیادی با هم ندارند.

    2. پاکدل می گوید

      امید عزیز، من ترجمه خانم فرزانه طاهری همسر مرحوم هوشنگ گلشیری را توصیه می کنم. سلیس، روان و وفادار به متن اصلی است.

  2. فروغ می گوید

    اتفاقن امروز من می خواستم در موردش بنویسم. هر دو کتاب نویسنده رو خوندم و هر دوش به نظرم جالبند. نه اینکه مفید باشن ولی چرندنویسی هوشمندانه ای بود هر دو. و برای استراحت دادن به ذهن خوبه.

  3. سعید می گوید

    من پیرمرد خوندم عالی بود چرا انقدر گرون آخه

  4. محمدعلی می گوید

    سپاس از توضیحات عالی و همیشگی. اما کاش تو بخش معرفی کتاب بیشتر از این فعال بودین چون واقعا به من کمک می کنن تو انتخاب کتاب ها…

  5. ایلا می گوید

    خدای من خیلی کتاب گرون شده!!!!!!! واقعا ظلمه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.