آلبوم هفتگی : هنرمندی که با تبلت به تصاویر جان دوباره ای می بخشد

2

هفته ای که گذشت در تاریخ تکنولوژی


12 جولای 1990 – عرضه بازی ویدئویی فاینال فانتزی توسط نینتندو

NES_Final_Fantasy_Box_and_Cart-300x225

فاینال فانتزی یک بازی نقش‌آفرینی کنسولی طراحی شده توسط هیرونوبو ساکاگوچی است که توسط نینتندو انتشار یافته و بعدها سری های مختلفی از آن منتشر شد. همچنین این بازی برای پلی‌استیشن بازسازی شده‌ است.


15 جولای 1983 – عرضه کنسول بازی نینتندو 

800px-Famicom-Console-Set-300x154

ان‌ای‌اس سیستم سرگرمی نینتندو که گاهی به سادگی نیتندو یا نینتندو ۸ نیز نامیده می‌شود؛ یک کنسول بازی ۸ بیتی است که در سال ۱۹۸۳ میلادی توسط شرکت ژاپنی نینتندو با نام‌های فمیکام و Family Computer در ژاپن و سایر نقاط آسیا و با نام Nintendo Entertainment System در آمریکا و اروپا عرضه شد. این محصول بزرگترین عامل موفقیت مجدد بازی‌های رایانه‌ای پس از رکود نسبی این صنعت در سال ۱۹۸۳ محسوب می‌شود. دستگاه NES در ایران به اشتباه بیش تر با نام «میکرو» یا «میکرو جنیوس» شناخته می‌شد که در واقع نام یک محصول کره‌ای مبتنی بر استانداردهای NES بود. توسط علاقه‌مندان به این دستگاه نرم‌افزارهای زیادی برای شبیه‌سازی این بازی‌ها بر روی کامپیوتر شخصی تهیه شده‌است و به راحتی با بارگذاری ROM بازی‌ها در این نرم‌افزارها، محیط بازی بر روی مانیتور به طور کامل شبیه‌سازی می‌گردند. رام‌ها به راحتی بر روی چندین وب‌سایت اینترنتی قابل دسترسی‌اند. شرکت نینتندو نیز گویا تصمیم به عدم شکایت از این سایت‌ها و تهیه‌کنندگان این نرم‌افزارها گرفته است.


16 جولای 1969 – پرتاب آپولو 11 به سمت کره ماه

480px-Apollo_11_Launch2-240x300

آپولو ۱۱ ماموریتی از مأموریت‌های پروژهٔ آپولو است که منجر به فرود نخستین انسان بر روی کره ماه شد. در طی این ماموریت که توسط هوانوردی و فضانوردی ملی ایالات متحده آمریکا سازماندهی شده بود،نیل آرمسترانگ و باز آلدرین در ۲۰ جولای ۱۹۶۹، ساعت ۲۰:۱۸ جهانی بر کره ماه فرود آمدند. حدود ۶ ساعت بعد، آرمسترانگ در ۲۱ جولای ساعت ۲:۵۶ جهانی بر ماه گام نهاد. فضانورد سوم این ماموریت مایکل کالینز، به تنهایی در مدار ماه باقی‌ماند تا ۱۵ ساعت دیگر دو فضانورد دیگر به او ملحق شدند. پس از ۸ روز زندگی در فضا، هر سه فضانورد به زمین بازگشتند.

این فضاپیما از مرکز فضایی کندی واقع در جزیره مریت، فلوریدا در ۱۶ جولای به سمت کره ماه پرتاب شد. این ماموریت پنجمین ماموریت حامل انسان آپولو بود. آپولو ۱۱ از سه بخش تشکیل می‌شد: بخش اول گردونهٔ فرماندهی کلمبیا که با سه فضانورد بر زمین فرود آمد. گردونهٔ سرویس که شامل نیروی محرک، برق، اکسیژن، و آب می‌شد. گردونهٔ ماه نشین عقاب که همراه آرمسترانگ و آلدرین بر ماه فرود آمد. آپولو ۱۱ جلوی موشک ساترن ۵ نصب شده بود و پس از فرار از جاذبه زمین به همراه فضانوردان از موشک جدا شد و سه روز برای ورود به مدار ماه در راه بود. پس از ورود به مدار ماه، آمسترانگ و آلدرین به ماه‌نشین نقل مکان کردند و در دریای آسایش فرود آمدند. آن‌ها در مجموع حدود ۲ ساعت در ماه پیاده‌روی کردند. آن‌ها پس از بلندشدن از کره ماه به گردونه فرماندهی که کالینز در آن قرار داشت ملحق شدند و ماه‌نشین را در فضا رها کردند. سرانجام آپولو ۱۱ در ۲۴ جولای به زمین بازگشتند و در اقیانوس آرام فرود آمدند. هنگامی که آرمسترانگ از فضاپیما پایین آمد و بر ماه گام نهاد، فیلمش به صورت زنده در تلویزیون‌های سراسر جهان پخش شد. آرمسترانگ پس از گام نهادن در ماه جمله‌ای بسیار معروف به زبان می‌آورد:«این گامی کوچک برای یک مرد و جهشی بزرگ برای بشریت است.»


17 جولای 1850 – اولین عکس به ثبت رسیده از ستاره ها

464px-Great_Refractor-232x300

اولین عکس ثبت شده از یک ستاره به سال 1850 بر می گردد که توسط رصدخانه ی کالج هاروارد انجام شد.  این بنیاد در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست در شمال شرقی ایالات متحدهُ آمریکا است. در سال ۱۸۳۹ میلادی رصدخانه کالج هاروارد به نام بخشی از مرکز اخترفیزیک هاروارد-اسمیتسونین  بنا شد. رصدخانه کالج هاروارد از دیدگاه تاریخی برای اخترشناسان به خاطر پرورش کسانی چون آنی جامپ کانن,  هنریتا سوان لیویت, سیسیلیا پین گیپچکن در پیشبرد روش نوین رده‌بندی ستارگان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.


17 جولای 1975 – اولین همکاری مشترک فضایی بین روسیه و آمریکا

100716-historic-apollo-soyuz-crew-anniversary-1.grid-4x2-292x300

پروژه آزمایشی آپولو-سایوز نخستین مأموریت فضایی مشترک بین آمریکا و شوروی و نخستین همکاری فضایی بین‌المللی بود. این مأموریت در ۱7جولای ۱۹۷۵ آغاز شد و در طی آن، فضاپیمای آمریکایی آپولو و فضاپیمای روسی سایوز در مدار زمین به هم متصل شدند و فضانوردان آنها باهم عملیات مشترکی را به انجام رساندند. پروژه آپولو-سایوز چه به لحاظ فنی و چه از نظر سیاسی عملیات مهمی محسوب می‌شود.

این پروژه در اصل برنامه‌ای نمادین و سیاسی در دوره‌ای از تنش‌زدایی بین روابط ابرقدرت‌های شرق و غرب بود. با این حال، فضانوردان در طی آن آزمایش‌های علمی و فنی مهمی را به انجام رساندند. از جمله این آزمایش‌های علمی می‌توان به ایجاد خورشیدگرفتگی مصنوعی توسط آپولو اشاره کرد، تا فضانوردان روسی در سایوز بتوانند از این فرصت استفاده کرده، برای نخستین بار از فضا از تاج خورشید عکس‌برداری کنند. همچنین پروژه آپولو-سایوز برای مهندسان آمریکایی و روسی این امکان را فراهم کرد که کارکرد سیستم‌های فضایی متفاوتشان را با هم هماهنگ کنند. نتایج این هماهنگی بعدها برای اتصال فضاپیمای شاتل آمریکا به ایستگاه فضایی میر و نیز ساخت ایستگاه فضایی بین‌المللی به کار رفت.


پیشنهاد هفته

از امروز در بخش پیشنهاد هفته به معرفی دو هنرمند برجسته در زمینه عکاسی و طراحی خواهیم پرداخت و تعدادی از آثار آنها را با هم خواهیم دید.


 

هنرمند اولی که برایتان معرفی می کنیم سبک نوینی از طراحی را در ایران به معرض نمایش گذاشته است. وی تمام طرح های خودش را با تبلت به اجرا در می آورد و به گفته ی خودش هیچ استادی هم نداشته است.

اینستاگرام : Art_bardia

Capture1

Capture2

Capture3


هنرمند دوم بیشتر در زمینه طراحی و مصورسازی فعالیت داشته که وی نیز سبک منحصربفردی را در تمام کارهایش دنبال می کند

اینستاگرام : Vidhk

Capture4

Capture5

Capture6


منتخب برترین عکس های هفته


سیل شدید در هندوستان

Heavy Rain Floods Calcutta


ازدحام در ایستگاه قطار بنگلادش به دلیل مسافرت های عید فطر

2


نمایش گروهی گاوبازی در لیسبون پرتغال

3


پرنس ویلیام به عنوان خلبان هلیکوپتر امداد مشغول به کار شده است

Prince William Starts His New Job


تصویر جدیدی از خورشید که توسط ناسا منتشر شده است

STEREO-A Returns Data From Far Side of Sun


چراغ هایی که با استفاده از انرژی خورشیدی مسیر این کوه در سوییس را روشن کرده اند

6


پس از فرار یکی از بزرگترین قاچاقچیان مواد مخدر از زندان, تدبیرات امنیتی در مکزیک به بالاترین درجه خود رسیده است

Cartel Boss Escapes From Mexico Prison


نمایی زیبا از شهر مکه

8


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

تصاویر طبقه‌بندی شدن پنتاگون البته «تخیلی» و حاصل میدجرنی از بازیابی یوفوها و برنامه‌ مهندسی معکوس…

بشقاب پرنده مخفف عبارت Unidentified Flying Object است. به هر شیء یا پدیده‌ای اطلاق می‌شود که در آسمان مشاهده شود و به راحتی قابل شناسایی یا توضیح نباشد. بشقاب پرنده‌ها اغلب با ادعا‌های مربوط به فضاپیما‌های فرازمینی مرتبط هستند، اما می‌توان…

در مورد این عکس‌ها فقط می‌توانیم بگوییم چیزها به نحو عجیب یا خنده‌داری، سر جای خودشان نیستند!

ما در طول زندگی آدم زیاد دیده‌ایم که سر جای خود نبوده، اما در مورد اشیا، گاهی نبودن آنها در سر جای خودشان یا کاربرد بدیع آنها برای خودش یک طنز و شگفتی می‌شود، در این سری عکس‌های می‌خواهیم تعدادی از این موارد را با هم مرور کنیم:راهی…

اگر سیمپسون‌ها در دنیا وستروس بودند! گالری عکس

وستروس یک سرزمین یا قاره تخیلی و یکی از مکان‌های اصلی مجموعه رمان‌های فانتزی «آواز یخ و آتش» نوشته جورج آر آر مارتین است. انکاتی در مورد وستروسجغرافیا: وستروس در غرب قاره اسوس قرار دارد و با دریای باریکی که به نام دریای باریک شناخته…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. 2پزشک می گوید

    اقای ضیاء ممنون. خیلی خوب بود. کم کم داشتم از دیدن دوباره اسم شما پایین مطالب نا امید می شدم چون جز آلبوم هفتگی چیزی از شما رو سایت نیست تو این چند هفته.امیدوارم مثل قبل پست های با ارزش شما نسبت به اخباره نه چندان مهم و تامل بر انگیز این چند وقتِ یک پزشک ، بیشتر بشه. پست های شما و خانوم مجیدی و تحلیل های قدیمی آقای مجیدی این سایت رو از خاص می کنند وگرنه (با عرض پوزش) مدتی ِ که محتوای سایت آبکی شده و انگار فقط برای خالی نبودن عریضه پست های مختلف توش گذاشته میشه که کمیت رو بالا برده ولی عجیب از کیفیت کم کرده. امیدوارم دوباره شاهد رونق فکر کردن و فوران احساسات باشیم بعد از هر پست باشیم (مثل قدیم) تا دیدن اخباری که همه جا می تونیم اون رو بخونیم.ما خواننده های یک پزشک به دلیلی اینجا هستیم. امیدوارم اون دلیل رو شما جناب دکتر خودتون فراموش نکرده باشین.

    1. mupm1 می گوید

      من هم با شما موافقم و چند بار خواستم همین موضوعاتو بنویسم ولی نشد.من به شخصه تحلیل های خانم مجیدی و خود اقای دکتر رو میپسندم و دلیل موندم هم همینه.قبلا پست ها کم،اما پر محتوا بود و جای تامل و تفکر بیشتری داشتن و در تفکرات و تخیلات دکتر شریک میشدیم اما الان پست ها بدون تحلیل هستن و کوتاه،ما که عادت کرده بودیم به متن های بلند،این پست ها لذت و تاثیری ندارن.البته به نظر دکتر و بقیه احترام میذارم و افتخار میکنم که عضو این سایت هستم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5