تکنیک جدید جاسوسی: پنهان‌سازی نرم‌افزارهای نظارتی در هارددیسک‌ها

6

همه‌ی ما می‌دانیم آژانس امنیت ملی امریکا از پیشرفته‌ترین روش‌ها و فناوری‌ها برای جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات استفاده می‌کند. این چیز تازه‌ای نیست ولی برخی اوقات گزارش‌های سربسته از فعالیت‌های این آژانس به بیرون درز می‌کند یا اینکه شرکت‌های امنیتی سرنخ‌هایی از یک فناوری فوق‌پیشرفته متحیرالعقول به دست می‌آورند که رسماً دود از کله آدم بلند می‌شود.

شرکت کسپرسکی در جدیدترین نمونه از جاسوسی‌های NSA به اسپای‌وری اشاره می‌کند که می‌تواند به طور پنهانی روی فریم‌ویر هارددیسک‌های شرکت‌های معروفی مانند سی‌گیت، توشیبا و وسترن دیجیتال بنشیند. این اسپای‌ور نرم‌افزاری را به طور پنهانی روی سیستم اجرا می‌کند که وظیفه‌اش جمع‌آوری اطلاعات از هر چیز دم دستش است؛ از اطلاعات ذخیره شده روی هارددیسک داخلی، هارددیسک خارجی متصل به سیستم، کامپیوترهای متصل به شبکه و حتی حافظه فلش و سی‌دی/دی‌وی‌دی. بعد این نرم‌افزار سر فرصت و هر زمان که سیستم به اینترنت متصل شد، این اطلاعات را به سرورهای نامعلومی آپلود می‌کند. نکته مهم این بدافزار، مخفی بودن کل عملیات بدون برجا گذاشتن ردپایی است. به طوری که برای کاربران معمولی تقریباً ناممکن است که بفهمند یک بدافزار روی سیستم نصب شده است و دارد کل اطلاعات را کاوش و پایش می‌کند.

شرکت امنیتی کسپرسکی هنوز نامی برای این بدافزار انتخاب نکرده است و البته انگشت اتهام را هم به سوی دولت امریکا نمی‌گیرد. این شرکت تقریباً مطمئن است توسعه‌دهنده‌گان این بدافزار به نسخه‌های اصلاح نشده آن قبل از جنگ سایبری استاکس‌نت دسترسی داشتند و به طور مستقیم برای جاسوسی از کشورهایی مانند چین، ایران، پاکستان و روسیه استفاده کردند. در حالی که کسپرسکی نامی از توسعه‌دهنده آن نمی‌برد، رویترز با استفاده از منابعی که دارد ادعا می‌کند NSA پشت سر توسعه‌دهنده‌گان این بدافزار است. قابل پیش‌بینی است که NSA در این باره اظهارنظری نکند ولی تبعات آن می‌تواند هم برای دولت امریکا و هم برای فروشندگان امریکایی تجهیزات ذخیره‌سازی و سازنده هارددیسک گران تمام شود. چون ممکن است کاربران به خصوص آسیایی بدگمان شوند و دیگر تمایلی به خرید هارددیسک‌های امریکایی نداشته باشند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

روجلدهای قدیمی مجله‌های کیهان بچه‌ها

کیهان بچه‌ها مجله‌ای بود که در دوران کودکی می‌خریدیم. برای من کیهان بچه‌ها بوی نان می‌دهد! چون پدرم همیشه بعد از رفتن نانوایی؛ نان‌ها را لای مجله می‌گذاشت و وقتی به خانه می‌آمد من دوان دوان می‌رفتم و مجله را از او می‌گرفتم.منابع…

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است.س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

تصور کنید که این شخصیت‌های مشهور سینمایی توسط بازیگر مشهور دیگری بازی می‌شدند – پاسخ میدجرنی

در حاشیه فیلم‌های بزرگ همیشه می‌خوانیم که قرار بوده که نقص اصلی یا یک نقش فرعی مهم را کس دیگری بازی کند و آن بازیگر به سبب اینکه فیلم را کم‌اهمیت تلقی کرده یا درگیر پروژه دیگری بوده یا مثلا دست‌آخر ترجیح کارگردان، هرگز به نقش رسیده است.…

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. پیمان می گوید

    دنیا خیلی نا امن شده

  2. ali می گوید

    این الگوریتم ها پیشرفته تر از کار یک گروه خرد است و پیشرو بودن شرکت کسپرسکی در اعلام این گونه خبر ها جالب توجه هست!مثل هک چندین میلیون دلاری که چند روز پیش اعلام کردن

  3. محمد سلیمانی می گوید

    البته تمییز دادن این موضوعات خیلی سخت است، شاید یک جنگ روانی باشد یا شاید یک تلبیغات و شاید یک حقیقت تلخ!!

  4. mehdi می گوید

    یعنی من هارد دیسک توشیبا مو پس اش بدم؟

  5. شهرام می گوید

    این بدافزار روی فریم ویر کول دیسک ها هم می تونه خودشو مخفی کنه.

  6. امیر می گوید

    نمیدانم چه اصراری هست که firmware را فریم‌ور و نه فرم‌ور یا فیرم‌ور تلفظ کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.