فلیپ‌بورد روی وب؛ چه زیبا است اما مواظب باشید غرق نشوید!

4

قبلاً در یک پزشک گزارش داده بودیم که نسخه وبی فلیپ‌بورد نیز منتشر شده است و دیگر بدون نیاز به اسمارت‌فون یا تبلت می‌توان از این برنامه بسیار ارزشمند سود برد. فلیپ‌بورد یک خبرخوان حرفه‌ای است که ماهیانه 50 میلیون کاربر دارد. همه‌ آن را می‌شناسند و نیازی به معرفی بیشتر ندارد. اما اکنون، نسخه کامل‌تری از این برنامه روی وب منتشر شده است. این یعنی می‌توانید مجله اختصاصی خودتان را روی وب داشته باشید اما در یک صفحه‌نمایش بزرگ‌تر، زیباتر و بسیار پاسخگو. علاوه بر رابط کاربری، الگوریتم‌های این برنامه نیز بهبودیافتند و بر تعداد موضوعات آن افزوده شده است. شما در مدت کمتر از یک دقیقه می‌توانید عناوین دلخواه خود را انتخاب کنید و یک نشریه شخصی بسازید. مطالب برحسب اهمیت به صورت کاشی‌های ویندوز 8 نمایش داده می‌شوند و مطلب اصلی در بخش کاور استوری در دسترس هستند. تجربه استفاده از این مجله آنلاین روی وب با نسخه موبایلی خیلی متفاوت است. مطالب بیشتری را در یک صفحه می‌بینید و لینک‌های زیادی در اختیارتان است، سریع‌تر و راحت‌تر میان علاقه‌مندی‌های خود حرکت می‌کنید و هر چیزی را می‌توانید به چیزی دیگری لینک بدهید. برگشت‌های شما به نقطه شروع و صفحه اصلی ساده‌تر است و عکس‌ها زنده‌تر به نظر می‌رسند. فلیپ‌بورد نسخه 3 که اکنون روی وب نیز پیاده‌سازی شده است به طور بارزی هوشمندتر است و متوجه علایق شما می‌شود و دایم شما را به سویی هدایت می‌کند که دوست دارید و بیشتر درگیر مطالب می‌شوید و باید مواظب باشید غرق نشوید! این برنامه امیدوار است با حرکت به سوی دسکتاپ، به دنیای بزرگی قدم بگذارد اما یک برنامه موبایلی مانند فلیپ‌بورد می‌تواند میلیون‌ها کاربر روی وب داشته باشد؟ در ادامه داستان حرکت به سوی وب و ایده‌های جدیدی که ظهور کردند را از زبان مدیران این شرکت می‌خوانیم.

flipb

مایک مک‌کیو، مدیرعامل فلیپ‌بورد می‌گوید: «این یک ایده بسیار قدیمی است که اکنون اجرا شد. و به زمانی برمی‌گردد که من دفتر پالوآلتو را بستم.» مایک ادامه می‌دهد زمانی ما به فکر حرکت به سوی وب بودیم که شرکت‌های دیگر مدیایی داشتند روی ایده «اول موبایل» کار می‌کردند. در واقع، وب اولین مقصد فلیپ‌بورد بود. پنج سال پیش که مایک به همراه ایون دال، بنیان‌گذار فلیپ‌بورد این شرکت را استارت زدند، به فکر ساختن اپلیکیشنی بودند که مایک آن را «the information overload problem» می‌نامد. چیزی شبیه به RSS که بتواند تمام علاقه‌مندی‌های یک شخص و اطلاعاتی که روزانه نیاز دارد را یک‌جا جمع‌آوری کند. این وسط یک مشکل وجود داشت. در سال 2009، مرورگرهای وب برای این ایده یک جهنم واقعی بودند‌. مایک می‌گوید: «محصول ما اصلا روی مرورگرهای آن زمان اجرایی نبود و همین موضوع به شدت ما را محزون و ناامید کرد. دایم فکر می‌کردیم چطور آن را اجرا کنیم.» در همین زمان‌ها بود که شایعه «تبلت‌»ها شنیده شد و ما گوش تیز کردیم. مایک ادامه می‌دهد دقیق‌تر بخواهیم بگوییم، آیپد اپل وارد بازار شد و اپلیکیشن فلیپ‌بورد اولین و دوست‌داشتنی‌ترین برنامه جانبی بود. ما ایده اولیه خود را از قالب «مجله شخصی» ریختیم. یک تجربه بصری دلنشین بود اما به دنبال احساسی فراتر از آن چیزی که مردم باش آشنا بودند، می‌گشتیم. فلیپ‌بورد به تدریج روی تبلت‌ها و اسمارت‌فون‌های آندرویدی و آیفون آمد و بیش از 100 میلیون کاربر رجیستر شده داشت. در این زمان (حدود دو سال پیش) تلاش‌هایی برای حرکت به سوی وب با برنامه‌نویسی مجله با زبان HTML5 انجام گرفت.

Screen_Shot_2015-02-09_at_4.38.50_PM.0

اولین تفاوتی که شما روی وب با نسخه موبایلی خواهید دید این است که دیگر فلیپ کردن (flip) ندارید بلکه اسکرول می‌کنید. طراحان فلیپ‌بورد دوست داشتند همان حس و حال و ایده طراحی پشت این نشریه شخصی روی وب هم کماکان باقی بماند. چون شما در وب و دسکتاپ با صفحه‌نمایش لمسی کار نمی‌کنید، خیلی سخت است که رفتاری مانند آن‌چه که در نسخه موبایلی دارید را بروز بدهید و این احساس هم غیرطبیعی است. به همین دلیل، سعی کردند طراحی نسخه وب بسیار نزدیک به نسخه موبایلی باشد. اکنون وقتی شما لاگین می‌کنید، اولین چیزی که می‌بینید، کاور استوری (Cover Story) است که مهم‌ترین اخبار روز مرتب شده توسط فلیپ‌بورد را نشان می‌دهد. اگر هنوز در این سیستم ثبت‌نام نکرده باشید، به صفحاتی راهنمایی می‌شوید تا علاقه‌مندی‌های خود را یکی یکی انتخاب کنید. انتخاب هر علاقه‌مندی، شما را به زیرگروه‌ها و بعد گروه‌های مشابه هدایت می‌کند به طوری که گاهی ممکن است گم شوید و رشته کار از دستتان خارج شود. وقتی کاور استوری‌ها را اسکرول می‌کنید و به پایین صفحه می‌روید، مطالب عمومی‌تر را خواهید دید. یکی از تفاوت‌های نسخه وب با نسخه موبایل اینجاست. وقتی روی یک مطلب کلیک می‌کنید یا لینک‌های آن را باز می‌کنید، در یک برگه جدید مرورگر وب باز می‌شوند. هر فردی می‌تواند مجله اختصاصی و شخصی خود را از میان موضوع‌های متنوع مورد علاقه‌اش بسازد و هر روز جدیدترین خبرها را مرور کند. مسئولان فلیپ‌بورد می‌گویند تا کنون کاربران 15 میلیون مجله اختصاصی برای خود ساختند. این تعداد تا اکتبر سال قبل 10 میلیون بوده است.

FlipboardEverywhere_w720

مایک می‌گوید فلیپ‌بورد روی وب همان حسی را برمی‌انگیزد که کار با یک فیدخوان اما فیدخوان‌ها شخصی نیستند و به طور عمومی منتشر می‌شود. کاربران فلیپ‌بورد با مشاهده یک مطلب، به طور خودکار مطالب مشابه را نیز می‌خوانند و هیچ مطلبی را از دست نمی‌دهند و از سویی دیگر نیازی نیست کلی مطلب نامرتبط هم مشاهده کنند. مایک تاکید می‌کند که الگوریتم‌های فلیپ‌بورد را تقویت کردیم و شما می‌توانید فهرستی از مطالب پیرامون یک موضوع خاص بسازید. فلیپ‌بورد در سال گذشته، اپلیکیشن مجله Zite را نیز خریداری کرد. این مجله به طور عمیقی از فناوری‌های شخصی‌سازی بهره می‌برد. در نتیجه، فلیپ‌بورد اکنون 34 هزار موضوع در اختیار شما برای انتخاب می‌گذارد. شما می‌توانید موضوع‌های دلخواه را گزینش کرده و در آن‌ها غرق شوید؛ چیزی که فیدخوان‌ها و نشریات کاغذی به شما نمی‌دهند. Zite روی فلیپ‌بورد به شما اجازه می‌دهد شیرجه عمیقی درون مطالب دلخواه‌تان بزنید و تصور کنید یک پشته بی‌نهایت از مطالب براساس کلمات کلیدی جست‌وجوی شما ردیف شده‌اند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

عجیب ولی واقعی: چشم‌های این زن در این عکس آبی نیست! + ویدئو

در یک خطای دیداری بسیار جالب که به تازگی دین جکسون در تیک تاک منتشر شده، چهره عادی زنی را می‌بینیم که برخلاف ظاهر امر، چشمان او آبی نیست و در واقع حاکستری است.دین جکسون در زمینه ایجاد خطاهای دیداری، یک حرفه‌ای محسوب می‌شود. ویدئوی او در…

تصور کنید که این شخصیت‌های مشهور سینمایی توسط بازیگر مشهور دیگری بازی می‌شدند – پاسخ میدجرنی

در حاشیه فیلم‌های بزرگ همیشه می‌خوانیم که قرار بوده که نقص اصلی یا یک نقش فرعی مهم را کس دیگری بازی کند و آن بازیگر به سبب اینکه فیلم را کم‌اهمیت تلقی کرده یا درگیر پروژه دیگری بوده یا مثلا دست‌آخر ترجیح کارگردان، هرگز به نقش رسیده است.…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

آیا سیگار الکترونیکی ایمن‌تر و سالم‌تر از سیگار معمولی است؟

در انگلستان، هم‌زمان با مبارزه با سیگار کشیدن جوانان، سیگارهای الکترونیکی به عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای کمک به مردم برای ترک سیگار تبلیغ می‌شوند. ما به اینکه چرا در مورد این دستگاه‌ها دو نظر بسیار متفاوت وجود دارد، نگاهی می‌اندازیم.…

عکس های هوایی تام هگن از باغ های زیتون اسپانیا – الگوهای زیبای مواج و سنت‌های قدیمی

به مدت هزاران سال، اسپانیا به دلیل آب و هوای مدیترانه‌ای، تابستان‌های طولانی و گرم و دمای معتدل زمستانی، در تولید زیتون پیشرو بوده است. میوه‌های زیتون که در آب نمک نگهداری می‌شوند و یا آسیاب می‌شوند تا روغن‌های طبیعی از آنها استخراج شوند،…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. محمد می گوید

    من نفهمیدم این فلیپ بورد یه فید ریدر هست؟
    اگر اره چرا هیچ جاش واسه ایمپورت وبسات هام از فیدلی چیزی پیدا نمیکنم؟
    طرز استفادش رو میشه توضیح بدید؟

  2. احسان می گوید

    اگر مجلات خوب ایرانی فلیپ بورد رو هم معرفی کنید ممنون میشم. البته من خودم خیلی از نحواه کارکردش سر در نمیارم. فکر میکنم برای کاربرای فارسی زبان هنوز بهینه نشده.

  3. na3r می گوید

    من یکی از کاربرانی بودم که بعد از گودر (گوگل ریدر) دیگه واقعا نتونستم جایگزینی براش پیدا کنم ؛ و در حالی که در چندین سال در اوج لذت گودر اسکرول می کردم یه هویی با فاجعه ی متوقف شدن سرویس فیدخوان گوگل مواجه شدم….!
    فیدلی رو معرفی کردن … جی ریدر رو …. اندرویدی ها رو تست کردم و ساز و کار جالب فیلیپ بورد برای پیدا کردن علایق و کلیدواژه ها و …
    اما واقعا نمی دونم چرا نمی تونم با هیچ کدومشون مثل گوگل لیدر برخورد کنم و لذت ببرم..
    این مدت اینقدر بهم فشار اومده که خودم دارم دست بکار میشم که گودر و دوباره احیا کنم….
    لطفا کمک کنید اگه احساس میکنین جایگزینی واسش هست..!

    1. بهروز می گوید

      دوست عزیز،

      منم مشکل شما رو داشتم اما به راحتی با فیدلی تونستم بخاطر انعطاف پذیری خوبش کنار بیام و الان در حال حاضر هیچ کمبودی از جانب فیدلی احساس نمی کنم و حتی کاملا دیگه گودر رو فراموش کردم
      به شما هم پیشنهاد می کنم یه کم وقت روی فیلدی بزاری تا جواب دلخواهت رو ازش بگیری 🙂

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.