گران‌ترین داروی دنیا: گلایبرا

7

بسیاری از داروها بسیار گران هستند، اما نه به اندازه داروی ژن‌درمانی جدید که قرار است به زودی در آلمان به فروش برسد. این دارو گلایبرا نام دارد و هزینه یک دوره درمانی با آن، برای هر بیمار، حدود 1.1 میلیون یورو است.

گلایبرا یک داروی ژن‌درمانی است و برای درمان یک نقص ژنتیکی نادر به نام کمبود لیپوپروتئین لیپاز ساخته شده است، در این بیماری میزان چربی خون بسیار بالا می‌رود.

این دارو را یک شرکت زیست‌فناوری هلندی به نام UniQure ساخته و یک شرکت ایتالیایی به نام Chiesi کار بازاریابی آن را انجام می‌دهد.

کمیته مشترک فدرال آلمان به زودی ارزیابی سود استفاده از این دارو را شروع خواهد کرد و گزارش نهایی را در آوریل سال 2015 ارائه خواهد کرد.

در واقع قیمت هر شیشه کوچک این دارو 52 هزار یورو است و همان طور که پیشتر گفتیم، هزینه یک دوره درمانی آن حدود 1.1. میلیون یورو است.

انتظار می‌رود تنها 150 تا 200 بیمار در کل اروپا با این دارو درمان شوند، بنابراین هزینه تحمیل شده بر سیستم بهداشت و درمان اروپا، در کل ناچیز خواهد بود.

12-2-2014 9-17-12 AM

به علاوه تخمین زده می‌شود که از سال 2018 این دارو، در آمریکا هم استفاده شود.

شرکت UniQure به دنبال تولید داروی ژن‌درمانی برای هموفیلی و حتی مراحل اولیه نارسایی قلب هم است.

گرچه داروهای که در سطح DNA باعث بهبود بیماری می‌شوند، بسیار گران هستند، اما دو چیز را باید منظر داشت: یکی اینکه این داروها اغلب به صورت قاطع و حتی کامل باعث رهایی از بیماری می‌شوند و دوم اینکه در مقایسه با هزینه استفاده مادام العمر از بعضی داروهای دیگر، شاید هزینه یک دوره درمان با آنها، توجیه داشته باشد.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

اگر این سلبریتی‌ها به همان سبک و سیاق و بزرگسالی کوچک می‌شدند

البته سلبریتی‌ها مسلما عکس‌های اصلی دوران کودکی دارند. هر چند در مورد برخی ممکن است این عکس‌های کودکی اندک یا کم‌کیفیت باشند.اما تصور کنید برای بازتاب دادن وجود همان عوالم بزرگسالانه در دنیای کودکی یا همان اجزای مهم چهره، چهره بزرگسالان…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

نمونه‌های جالبی از اختراعاتی که فراموش شدند، یا تکامل یافتند یا به کلی به صورت دیگری تغییر پیدا…

در طی دهه‌ها و قرن‌های انسان‌های اختراعات گوناگونی کرده‌اند. از برخی از آنها در ابتدای امر تصور می‌شد که استقبال خوبی شود، اما در نهایت فراموش شدند، برخی با تغییرات نه چندان بنیادین همچنان به همان صورت تولید می‌شوند، برخی با تغییرات جدی و…

تراژدی ایگناتس زملوایس: پزشکی که پیشگام شستن دست ها بود

نزدیک به ۱۵۰ سال از اقدامات پیشگامانه لوئی پاستور و رابرت کخ می‌گذرد که به پایه‌گذاری نظریه میکروب بیماری کمک کرده است. با این حال، متقاعد کردن ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی برای جدی گرفتن شستن دست‌ها هنوز یک چالش است. مراکز کنترل و…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار، نقاشی‌های خود را ارتقا می‌دهد

در حالی که بسیاری از هنرمندان از هوش مصنوعی فرار می‌کنند، هنرمند دیجیتالی به نام Cy Teh از امکانات خلاقانه آن استقبال کرده . او با آمیختن نقاشی‌های دیجیتال خود با هوش مصنوعی، آثار هنری ترکیبی بی نظیری خلق می‌کند که هنر او را به سطح جدیدی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
7 نظرات
  1. ایلا می گوید

    خیلی خوبه واقعا جای تحسین داره که به این پیشرفت رسیدن ولی بیچاره اونایی که حتی از پس هزینه های یه داروی عادی هم برنمیان که واسشون فرقی نمیکنه.دکتر جان اگر امکانش هست اطلاعات بیشتری راجع به نحوه عملکرد این دارو روی ژنوم انسان بزارید.خیلی جالبه.ممنون

  2. امین می گوید

    فکر می کنم چون تعداد افراد مبتلا به این بیماری ها اندک است و لذا بازار گستره ای برای فروش بالا و جبران هزینه های تحقیقاتی ندارند قیمت این داروها اندر بالاست.

  3. امید مصدق - Grahamsms.com می گوید

    لازمه زندگی ناقص بودن است. از این رو طبیعت در همه اشکال حیات از جمله ما نقص ها و کمبودهای فراوانی بجا گذاشته است. و زندگی رفع این نقایص است.

  4. فرزاد می گوید

    امیدوارم یک روزی داروی بیماری کرون هم کشف بشه من از 18 سالگی تا الان که سنم 30 هست با این بیماری درگیرم و هزینه های آمپولم خیلی بالاست و درمان قطعی هم نیست تزریق این آمپولها

  5. امیرحسین می گوید

    کشفم بشه 3تیلیارد باید بدی خوب شی @فرزاد

  6. شاهین می گوید

    میشه در مورد نحوه عملش بیشتر توضیح بدین؟

  7. زمزمه می گوید

    ” در مقایسه با هزینه استفاده مادام العمر از بعضی داروهای دیگر، شاید هزینه یک دوره درمان با آنها، توجیه داشته باشد. ”
    حتّی اگه فقط یه دوره ی درمان هم کافی باشه فرد باید اوّل بتونه از پس هزینه اش بربیاد . جمله ای که گفتین برای افرادی هست که می تونن . مگه اینکه بیمه ها هزینه رو تقبّل کنن .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.