دانشمندان ژاپنی و عینک‌های ضد تشخیص چهره

6

کسانی که نسبت به امنیت و حفظ حریم شخصی در دنیای آنلاین حساسیت بیشتری دارند به زودی وسیله‌ای دیگر برای حمایت از خود در اختیار خواهند داشت. دو دانشمند ژاپنی عینکی ساخته‌اند که بدون ایجاد مزاحمت برای دید فرد، در کار سیستم‌ها و نرم‌افزارهای تشخیص چهره اختلال ایجاد می‌کند. ایسائو اچی‌زن (Isao Echizen) یکی از اساتید موسسه ملی انفورماتیک توکیو به کمک استاد دیگری از دانشگاه Kogakuin به نام سی‌چی گوشی (Seiichi Gohshi) عینکی ساخته‌اند که مانع کار سیستم تشخیص چهره موتورهای جست‌وجوی اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی می‌شود.

عینک ضد تشخیص چهره

این دستگاه به تعدادی منبع نوری نزدیک به مادون قرمز مجهز است که نشانه‌های به کار رفته در تشخیص چهره را بهم می‌ریزند و در عین حال مانع از دید کاربر نمی‌شوند. (این عینک در دید مخاطبین نیز تاثیری ندارد چرا که چشم غیرمسلح انسان قادر به تشخیص این طیف نوری نیست. برای مشاهده نمونه‌ای ساده از این نورها، دوربین موبایل خود را به سمت قسمت فرستنده کنترل تلویزیون بگیرید و کلیدی را فشار دهید!) در نسخه فعلی نیروی مورد نیاز این منابع نوری از باتری‌ای که در جیب کاربر است تامین می‌شود، اما سازندگان اعلام کرده‌اند که در حال کار بر روی نمونه‌ای هستند که نیازی به باتری جداگانه نداشته باشد. از هم‌اکنون برخی از شرکت‌ها آمادگی خود را برای تولید انبوه این عینک‌ها اعلام کرده‌اند و به نظر می‌رسد در زمان عرضه قیمت این عینک‌ها بسیار مناسب و در حدود ۱ دلار باشد.

به گفته اچی‌زن، هدف اصلی از ساخت این عینک‌ها ممانعت از تجاوز به حریم شخصی سوژه‌های عکس‌ها اعلام شده است. سوژه‌های عکس‌هایی که به صورت مخفیانه گرفته می‌شوند یا به صورت اتفاقی در میدان دید دوربین‌ها قرار می‌گیرند. اچی‌زن زمانی تصمیم به اختراع این وسیله گرفت که متوجه شد فناوری تشخیص چهره گوگل می‌تواند چهره اشخاص را حتی هنگام استفاده از ۵ مدل مختلف عینک آفتابی تشخیص دهد!

عینک ضد تشخیص چهره

فناوری‌های تشخیص چهره در سیستم‌های قضایی و همین‌طور موتورهای جست‌وجو و شبکه‌های اجتماعی کاربرد زیادی پیدا کرده‌اند. حتی فروشگاه‌ها هم از این فناوری برای جمع‌آوری داده‌های آماری و بازاریابی بهتر استفاده می‌کنند.

منبع (+)

پی‌نوشت: این عینک‌ها شاید برای ساکنان شهری مانند لندن هم که به پایتخت دوربین‌های نظارتی تبدیل شده است مفید باشد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

مهندسان بامزه با اختراعات و ابداعات عجیب و غریب و کارا ! گالری عکس

بسیار پیش می‌آید که برای انجام کاری تنها دو راه داریم، یا خرید یک محصول گران و استفاده از آدم‌های کاربلد برای راه‌اندازییا اینکه خودمان با یک سری ابتکار و به صورت به اصطلاح زمخت ولی کارراه‌انداز، تقریبا بدون هزینه کار را انجام بدهیم.…

خانه‌هایی با طراحی عجیب که باید در مورد فلسفه وجودی‌شان فکر کرد!

سلیقه است دیگر. وقتی که کسی پول کافی داشته باشد و تنها حرف و سلیقه خودش برایش مهم باشد و اعتمایی به مد روز و حرف مردم نکند، ممکن است خانه‌اش را عجیب و غریب طراحی کند.البته گاهی این کاربری‌های متفاوت هستند که باعث ایجاد این خانه‌های عجیب…

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…

چه می‌شد اگر انیمیشن‌های استودیو جیبلی را کسی با آبرنگ می‌کشید – کاری که لوئیز تریر کرده!

در این نقاشی‌های زیبای لوئیز تریر، طرفداران استودیو جیبلی فورا انیمیشن‌های یه یاد ماندنی را که از آنها الهام گرفته شده، تشخیص خواهند داد.لوئیز تریر، نقاش و مجسمه‌ساز فرانسوی با الهام از شخصیت‌های انیمیشن‌های شناخته شده از استودیو جیبلی،…

آیا واقعا سرم حقیقت وجود دارد؟ چطور کار می‌کند؟

انسان‌ها از زمان امپراتوری روم می‌دانستند که ما در حالی که تحت تأثیر چیزی باشیم، صادقانه‌تر و راحت‌تر سخن میٰ‌گوییم. این همان جایی است که ایده  اصطلاح «سرم حقیقت» از آن سرچشمه می‌گیرد.سرم حقیقت به تعدادی از داروهای تغییر دهنده ذهن اشاره…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    ساختنش آسونه، فقط شکل ضاهریش مناسب نیست. به نظرم همین شکل ضاهری و نیازمندیش به باتری و غیر قابل استفاده بودن توسط افراد عینکی یک مقدار در جا افتادنش تاثیرگذاره…

    1. فرشاد می گوید

      یا شاید هم ظاهر 😀

  2. سعید می گوید

    نور مادون قرمز هم نمیخواست
    همون عینک انقدر بزرگ هست که نذاره طرف شناخته بشه
    😀

  3. شهاب الدین می گوید

    مسلم هست که اندازه و ظاهر عینک اینطور نمی‌مونه و این فقط برای آزمایش هست. مثلاً گوگل گلس هم اگر مدل‌های ابتدایی‌اش دیده بشه هیچ کس نظر مثبتی راجع بهش نمی‌ده. البته من فکر می‌کنم خیلی راحت بتونند با استفاده از فیلترها یا نرم‌افزارها بر روی دوربین‌ها، طیف مادون قرمز این عینک رو حذف کنند و به نظرم این ایده سریع با شکست مواجه می‌شه. شاید روش‌هایی دیگر ابداع بشه که چهره رو رنگی کنند اما افراد نتونند اون رنگ‌ها رو ببینند. شاید هم زمانی فرا برسه که بتونیم روش انعکاس فوتون از سطوح کوانتومی رو عملی کنیم و اون وقت تئوری مرد نامرئی رنگ واقعیت به خودش بگیره.

  4. همراه سنتر می گوید

    فکر میکنم جای کاره زیادی داره مخصوصا از لحاظ ظاهری

  5. خرید پارکت می گوید

    دیگه عینک ب هین بزرگی مادون قرمز میخواد چیکار
    خوده عینک کفایت میکنه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5