کامپیوتر کوچک 74 دلاری به اندازه یک فلش درایو، دارو و دسته کامپیوترهای مینیاتوری

10

فروشگاه‌های خرده‌فروشی چینی شروع به فروختن یک کامپیوتر لینوکسی کوچک کرده‌اند. این کامپیوتر تنها 3.5 اینچ اندازه دارد که کمی بزرگ‌تر از یک فلش درایو است. قیمت این کامپیوتر 74 دلار است.

اما ببینیم چگونه چنین کامپیوتری ساخته شده است و در آن چه اجزایی قرار دارد، پردازنده این کامپیوتر یک پردازنده تک هسته‌ای 1.5 گیگاهرتزی از نوع A10  ARM است و پردازش گرافیک آن توسط یک Mali 400 GPU انجام می‌شود. این کامپیوتر 512 مگابایت رم دارد.

روی MK802، یک پورت HDMI قرار دارد که از طریق آن می‌توان کامپیوتر را به یک تلویزیون وصل کرد. کیفیت خروجی ویدئوی این کامپیوتر 1080p است.

فلش درایو

این کامپیوتر پورت‌های USB و میکرو USB دارد و آنتن وای فای دارد.

بوت شدن این کامپیوتر از روی کارت میکرو  SD صورت می‌گیرد و می‌تواند اندروید 4.0 و نسخه سازگار با ARM لینوکس را بالا بیاورد.

ابعاد این کامپیوتر 8.8 در 3.6 در 1.2 سانتیمتر است و 200 گرم وزن دارد.

در ابتدای سال میلادی، کامپیوتر کوچک دیگری که Cotton Candy نام داشت، معرفی شده بود. آن کامپیوتر هم تقریبا شبیه کامپیوتر تازه بود و می‌توانست ابونتو و اندروید 4.0 را اجرا کند. پردازنده آن از نوع  ARM، دو هسته‌ای و با فرکانس 1.2 گیگاهرتز  بود و یک گیگ رم داشت. قیمت Cotton Candy، دویست دلار بود.

فلش درایو

شاید گران‌تر بودن Cotton Candy به خاطر دو هسته‌ای بودن، داشتن دو برابر حافظه رم و همچنین نیاز نداشتن به کابل HDMI برای اتصال بودن به نمایشگر، به صرفه‌تر باشد، اما اگر واقعا به دنبال کامپیوتری ارزان هستید من به شما Raspberry Pi را توصیه می‌کنم که تنها 25 دلار قیمت دارد.

این کامپیوتر تنها یک «بورد» دارد و با هدف آشنا کردن دانش‌آموزان در مناطق محروم دنیا با اصول کامپیوتر تولید شده است.

برد کامپیوتر

پردازنده این کامپیوتر از نوع ARM تک‌هسته‌ای با فراکانس 700 مگاهرتز است، یک شیار برای کارت‌های SD دارد، رم آن تنها 256 مگابایت است و می‌تواند نسخه‌های از لینوکس را بالا بیاورد.

آیا تصور می‌کنید که روزی همان طور که همراه داشتن فلش درایوها روتین شده است، همه ما یک کامپیوتر بسیار کوچک هم در جیب یا کیف خود داشته باشیم؟

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

صندلی‌های بامزه طراحی شده با هوش مصنوعی توسط بونی کاره‌را

تصور کنید وارد اتاقی می‌شوید و صندلی‌ای را می‌بینید که شبیه یک قاچ هندوانه غول‌پیکر است، همراه با پوست و دانه‌هایش. یا صندلی‌ای که شبیه آناناس سیخ‌دار است، با لبه های تیز و اندرون نرمش؟این دنیای بونی کاره‌را است، هنرمند با استعداد سه…

برآورد میزان موفقیت قرارهای عاشقانه زوج‌ها با هوش مصنوعی و اندازه‌‌گیری میزان همسانی پاسخ‌های سیستم…

در حین یک قرار آشنایی پاسخ‌های فیزیولوژیکی دو نفر حین گفتگو و دیدار با هم هماهنگ می‌شود، این پدیده‌ای است که از آن با نام همسانی فیزیولوژیکی یاد می‌شود.درجه این همگامی با تعامل در مکالمه و کیفیت همکاری همبستگی دارد و بنابراین می‌تواند…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
10 نظرات
  1. صابر می گوید

    با سلام
    فکر کنم اسم دستگاه رو اشتباه زدید، Allwinner A10 اسم یه تبلت با اندروید 2.3 است و هیچ اثری از این دستگاه گفته شده در این پست با این مشخصات و اسم در اینترنت وجود ندارد. حتی در سایت alibaba هم چیزی نیست. در واقع با سرچ بیشتر مشخص می شود که allwinner اسم پردازنده این دستگاه است.

  2. همایون می گوید

    “می‌تواند نسخه‌های از لینوکس را بالا بیاورد.”

    یعنی با این سخت افزار انتطاری جز این رو هم نباید داشت

    ولی از شوخی گذشته اگه انتطار محیط گرافیکی رو نداشته باشیم، میتونه به خوبی یه لینوکس رو تحت کامندلاین بوت کنه

    1. Tox می گوید

      عزیزم، لینوکسی وجود داره که روی فلاپی بالا می اومد (دیسک زنده) و تمام امکانات گرافیکی منجمله ادیتور ساده و بروزر اینترنت رو داشت…یادش بخیر

      یه سرچ توی گوگل بزنین پیداش میکنین، بهرحال این نسخه که سهله امکانات گرافیکیش (پورت HDMI داره مثلا)

  3. MMS می گوید

    اگر مى توانید، لطفاً راهنمایى کنید که چگونه مى توان در ایران Raspberry Pi را تهیه کرد.

  4. پژمان می گوید

    والا همین امروز هم یک کامپیوتر بسیار کوچک کامل در جیب همه یافت میشود که گوشی موبایل نام دارد … !!!

  5. شهریار می گوید

    والا فکر نکنم این دستگاه ها خیلی کاربرد داشته باشن،بهترین ایده اینه که روی اسمات فون ها که سخت افزار قوی ای دارن قابلیت نصب لینوکس هم بزارن

  6. سعید می گوید

    من فکر می‌کنم روزی همه فلش داشته باشند و هیچ کس کامپیوتر نداشته باشد:)
    یعنی فقط تنظیمات شخصی هر کس و اطلاعات لازمش روی آن فلش باشد و بعد هر جایی که مانیتور باشد آن فلش را وصل کنیم و سیستم عامل شخصی شده‌مان بوت شود. محاسبات رایانه‌ای هم می‌تواند در هر مانیتوری جداگانه باشد یا در نقاطی از شهر به صورت سرورهای بزرگ که با سیستم ارتباطیی پرسرعت نتایج حاصل از محاسبات به مانیتور وصل شود.
    هیچ نیازی نیست که من سی پی یو و رم و گرافیک را هر روز بگزارم پشتم و این ور و آن ور ببرم وقتی هویت لپ‌تاپ شخصی من با تنظیمات شخصی و یک سری فایل مشخص می‌شود که خب می‌شود در هاردی گذاشت:)

  7. میثم می گوید

    سلام ، اگه یه چیز توپ کخاین تایپ کنید Viliv s5 . اینا هم چیزای خوبی هستند . چند سال دیگه فک کنم بازارشون خیلی داغ میشه

  8. میترا می گوید

    از کجا میشه یکی از اینها رو خرید?
    مثلا من تو امازون هیچکدوم روپیدا نکردم!

  9. همایون می گوید

    سلام خسته نباشید /اگر مى توانید، لطفاً راهنمایى کنید که چگونه مى توان در ایران Raspberry Pi را تهیه کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5