اپلیکیشن «یک پزشک» برای گوشی‌های نوکیا (و گوشی‌های با توانایی اجرای برنامه‌های جاوا)

11

در «یک پزشک» مدت‌هاست هر وقت که وقتی صحبت از گوشی و اپلیکیشن می‌شود، در مورد گوشی‌های اندرویدی و آی‌فون صحبت می‌کنیم، اما دسته قابل توجهی از خوانندگان این وبلاگ گوشی‌هایی به غیر از اینها دارند، پس چرا برای آنها امکانات رفاهی برای مطالعه وبلاگ فراهم نکنم؟!

درست است که برای خواندن وبلاگ «یک پزشک» می‌توانید به سادگی از طریق مرورگر خود اقدام کنید، اما داشتن یک اپلیکیشن باعث نزدیکی بیشتر من و شما می‌شود.

با لطف یکی از خوانندگان خوب «یک پزشک»، آقای قربان رازخوانده، حالا اپلیکیشن «یک پزشک» برای گوشی‌های نوکیا آماده شده است.

شما می‌توانید با رفتن به store.ovi.com اپلیکیشن را دانلود کنید. این هم صفحه آقای رازخوانده در فروشگاه اپلیکیشن نوکیا.

اگر ترجیح می‌دهید نسخه جاوای اپلیکیشن را به صورت سرراست و بی‌دردسر دانلود کنید، می‌توانید از این لینک (مدیافایر) یا این لینک (لینک مستقیم) استفاده کنید.

اپلیکیشن یک پزشک

اپلیکیشن یک پزشک

اپلیکیشن یک پزشک

اگر اپلیکیشن را تست کردید، لطفا نظرتان را برای من و نویسنده محترم اپلیکیشن بنویسید. ممنونم!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…

داستان قهرمانانه خواهران میرابال، فعالان دومینیکنی که به سرنگونی یک دیکتاتور کمک کردند

خواهران میرابال: پاتریا، مینروا و ماریا ترزا که در خانواده‌ای کشاورز از طبقه متوسط به دنیا آمدند، در جمهوری دومینیکن زندگی نسبتاً راحتی داشتند.اما با به قدرت رسیدن رافائل تروخیو، دیکتاتور خشن، در سال ۱۹۳۰، زنجیره‌ای از حوادث به راه…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

۲۰ برنده عکاسی از طبیعت در سال ۲۰۲۲ در مسابقه عکاسی IPA

جوایز بین المللی عکاسی (IPA) در سال 2022 بار دیگر از مجموعه‌ای خیره کننده از عکس های طبیعت پرده‌برداری کرد که قلب و ذهن بینندگان در سراسر جهان را تسخیر کرده است. این تصاویر برنده استثنایی ما را به قلمروهای مسحورکننده طبیعت منتقل می‌کنند،…

اگر ابرقهرمانان‌ها و شرورهای فیلم‌ها و کامیک‌ها در دوره ویکتوریا می‌زیستند!

عصر ویکتوریا دوره‌ای از تاریخ بریتانیا بود که از سال 1837 تا 1901 همزمان با سلطنت ملکه ویکتوریا بریتانیا ادامه یافت. این دوره، دوره تغییرات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی قابل توجهی بود که نه تنها بریتانیا، بلکه سایر نقاط جهان را عمیقاً…

سازه‌های و کارهای مهندسی کارا، زیبا و شگفت‌آور از سراسر دنیا

ساختن سازه مهندسی مسلما فقط به معنی ساختن چیزی کارا نیست. بلکه باید زیبایی سازه و تباین آن با محیط اطراف و ابعاد انسانی و فرهنگی آن در نظر گرفته شود. در ضمن امکان توسعه آن در آینده مد نظر قرار گیرد و همچنین چه بهتر که دوست‌دار محیط زیست…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
11 نظرات
  1. خزان می گوید

    سلام این چه بلایی که سر وبلاگتون امده چا این شکلی شده خیلی بد شده

  2. مهدي جان می گوید

    پزشک جان ممنون که بقیه خواننده ها و طرفدارات هم توجه کردی؛تشکر

  3. Ali می گوید

    سلام
    من این اپلیکیشن سایتتون رو رو گوشی نوکیا n8 خودم نصب کردم واقعا عالی بود و خسته نباشید

  4. Sara Amini می گوید

    سلام سایتتون عالیه من ھم این نرم افزار رو رو گوشی سامسونگ خودم نصب کردم و مشکلی نداشت فقط یک سوال چطوری میتونم با آقای رازخوانده ارتباط برقرار کنم میخواستم سفارش ساخت یک اپلیکیشن برای وبسایت خودم رو بدم
    و باز ھم تشکر از وبسایت خوبتون

  5. مهدی غیاثی می گوید

    سلام دکتر مجیدی!
    از شما و از سازنده ی این اپ سپاسگزارم.
    این اپ تنها مرورگر گوشی من را باز کرد و سایت یک پزشک را نشان داد. البته با قالبی زیبا تر!
    فقط چند مشکل وجود داشت: امکان ارسال دیدگاه وجود نداشت و همچنین بخش پست های مرتبط به شکل وحشتناکی به همراه توضیح نمایش داده می شدند!!

  6. خزان می گوید

    فکر کنم مشگل از کامپیوتر من بود : ایکون سرخ شدن

  7. reza می گوید

    دکتر چه عجب یه چیزی هم واسه نوکیا گذاشتی

  8. saman می گوید

    خیلی عالبه
    از این به بعد یک پزشک روی نوکیا

  9. Behnam می گوید

    شما چرا کامنت منو تایید نکردین؟ مطلب اموزنده گذاشتم ولی بدی سایت شما نسبت به سایتی مثل نارنجی اینه که به مخاطبانتون اصلا احترام نمیذارید. فقط نظراتی که دوست دارید رو قرار میدین و با این کارتون کسانی مثل من که هر روز به سایتتون سر میزنن رو از دست میدین. من هم دیگه پشت دستم رو داغ میکنم برای سایتی که صاحبش لیاقت نداره مطلب اموزنده نذارم و کلا نظر ندم. شما بهتره با امثال خودتون بگردین که بهتره واستون. فکر میکردم حداقل از این حیث که پزشک هستید یه فرقی دارید با بقیه اما نه مثل اینکه باید نظرمو عوض کنم. اینا رد گفتم و میدونم که نشون هم نمیدید ولی قبلا هم تکرار شده بود که ناراحتم.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      1- چک کردم با آی‌پی یا ایمیل آدرس شما این چند روزه کامنتی تأیید نشده ندارم.
      2- گاهی در فواصل زمانی 18 ساعته یا بیشتر فرصت آنلاین شدن پیدا نمی‌کنم، بعضی از خواننده‌ها بعد از چند ساعت تأیید نشدن کامنت تصور می‌کنند که از کامنتشون صرف نظر شده.
      3- کامنت‌های که ربطی به پست نداشته باشند یا کامنت‌های توهین‌آمیز یا کامنت‌هایی که خطوط قرمز تعریف‌نشده در داخل ایران را رد کنند، تأیید نمی‌شوند. این سومی مطابق میل من نیست، اما تجربه شش سال وبلاگ‌نویسی نشان داده است که مسئولیت همه کامنت‌ها در نهایت از لحاظ حقوقی بر عهده گرداننده وبلاگ یا سایت است.
      4- در یک پزشک به همه خواننده‌ها با هر نظری که داشته باشند، احترام گذاشته‌ام.
      5- در مورد این پست، من یادم می‌آید یکی دو کامنت دیگر هم داشتم، مثلا یک خواننده لینکی فرستاده بود یه صفحه‌ای که می‌شد از طریق آن اپ به صورت خودکار ساخت، الان که می‌گردم پیدا نمی‌کنم، احتمالا مشکل فنی‌ای هم وجود داشته باشد.
      پیروز باشید.

  10. sabermr می گوید

    سلام دکتر جان

    چه عجب واقعا.تقریبا70درصد جمعیت ایران از گوشی های نوکیا استفاده می کنند .پس بهتر است از این به بعد بیشتر به گوشی های نوکیا بپردازید.
    با تشکر

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.