شکل‌های مختلف میهن‌پرستی آنلاین

12

امروز در یاهو نیوز خبر جالبی خواندم. نخست با هم این خبر را می‌خوانیم، سپس می‌رسیم به موضوع تیتر این پست:

یک دانشجوی 23 ساله دانشگاه مینِسوتا به نام «کایریل نگودا»، روزی پشت کامپیوتر نشسته بود. او که دلش برای زادگاهش -شهر Shakhtinsk در قزاقستان- تنگ شده بود، تصمیم گرفت که با «نقشه گوگل»، سفری مجازی به این شهر انجام بدهد، اما در کمال شگفتی فهمید که هیچ نشانی از نام زادگاهش روی نقشه گوگل نیست و اصلا اطلاعات بسیار کمی در مورد کل قزاقستان که نهمین کشور بزرگ دنیاست، روی نقشه گوگل وجود دارد.

او که یک دانشجوی گرافیک وارد به مسائل فناوری بود، نمی‌توانست تحمل کند که چراغ خانه سابق‌اش، همچنان در دنیای مجازی خاموش باشد، بنابراین تصمیم گرفت تا جایی که می‌تواند، نقشه کشورش را تکمیل کند.

او با استفاده از سرویس نقشه‌ساز گوگل یا Google Map Maker، اطلاعات مربوط به شهرها و روستاها و جاده‌ها و اماکن مهم را وارد نقشه کرد. او برای این کار از نقشه‌های کاغذی که همراه داشت استفاده کرد. او تا به حال پانصد ساعت روی پروژه‌اش وقت گذاشته است.


میهن‌پرستی آنلاین می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد، می‌تواند به شکل کاری باشد که «نگودا»ی قراقستانی کرد یا می‌تواند به صورت رأی‌های تکراری و پرشور به ورزشکاران در وب‌سایت‌های فرنگی یا امضای پتشین‌های میهن‌پرستانه با رگ‌های گردن برجسته باشد، می‌تواند به صورت تلاش‌های کم سر و صدا در ویکی‌های فارسی و انگلیسی هم باشد.

قضاوت در مورد خوب، زشت یا بد بودن این فعالیت‌ها با شما.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…

آخرین «نمونه» مقاوم – هر یک از اینها، آخرین چیزهای سالم به جا مانده در طول تاریخ هستند

از برخی جنبه‌های تاریخی چیزهای قالب توجهی به جا مانده، مثلا هزاران سکه از یک دوره تاریخ یا ده‌ها زره یا شمشیر یا کتاب‌های پوستی فراوان. اما برخی چیزها هم آنقدر نادر از بلایایی طبیعی و فساد و آتش‌سوزی‌های در امان مانده‌اند که تبدیل به آخرین…

یک عکاس از هوش مصنوعی برای تصور اینکه شخصیت‌ها و سلبریتی‌های تاریخی امروز چه شکلی می‌شدند، استفاده…

یک عکاس از هوش مصنوعی (AI) استفاده کرده است تا تصور کند شخصیت‌های تاریخی مانند آل کاپون، بنجامین فرانکلین و شارون تیت اگر امروز به دنیا می‌آمدند چه شکلی بودند.این عکاس به نام آلپر یسیلاتس که در استانبول ترکیه زندگی می‌کند، پرتره های فوق…

محصولات باورنکردنی که اپل در آینده عرضه خواهد کرد (شوخی با اپل – گالری عکس)

رونمایی از اپل ویژن پرو با قیمت و پیچیدگی‌های خاص خودش باعث شد که دست طنزپردازان در شوخی با اپل بازتر شود.به راستی اگر اپل سال‌های بعد بخواهد در زمینه‌های متفاوت فعالیت کند آنها را چطور رونمایی خواهد کرد. چه توصیف‌هایی برای آنها ردیف…

Fotomat: یادآوری غرفه‌های پردازش عکس دهه 1980 آمریکا که با خودرو از کنار آنها می‌گذشتند و فیلم‌…

در دوران قبل از عکاسی دیجیتال و آپلود آسان عکس‌ها (در این دومی شک دارم که فعلا در ایران ساده باشد!)، یک راه حل جذاب و نوآورانه برای ظاهر کردن فیلم‌های آنالوگ وجود داشت:  Fotomat.در طول دهه 1980، این غرفه‌های پردازش عکس در سراسر آمریکا،…

داستان پسر دو سر بنگال، آن هم به صورتی تقریبا دیده نشده!

در ماه مه 1783، در روستای کوچکی به نام Mundul Gaut، در بنگال هند، یک کودک عجیب به دنیا آمد. او دو سر داشت.مامایی که به زایمان کمک می کرد از ظاهر کودک چنان وحشت زده شد که سعی کرد با انداختن او به داخل آتش این هیولا را بکشد. خوشبختانه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
12 نظرات
  1. amir می گوید

    من نقشه شهر خودمونو کشیدم اتفاقا گوگل یه تیشرت هم هدیه داد بهم.
    کار خ.بی هست در صورتی که تعصبهای شخصی رو داخل کار نکنید

    1. کوروش می گوید

      من هم نقشه شهر نیم میلیونی خودم که توی گوگل مپ کاملا خالی بود، کامل کردم (حدود 1500 ویرایش) و گوگل می خواست برام تی شرت بفرسته ولی بخاطر تحریم از من آدرس غیر از ایران خواست، منم بیخیال تی شرت شدم و بجاش فقط یک تقدیرنامه از طریق ایمیل گرفتم.

  2. امیرمسعود می گوید

    همیشه وبلاگ شما را می‌خوانم. چیزهای خوبی در آن برای خواندن پیدا می‌شود. ولی از روحیهٔ عافیت‌طلبانه‌اش در این دوران پرآشوب ایران هیچ وقت خوشم نمی‌آمد. همیشه فکر می‌کنم اصل کلی‌ای که همیشه رعایت می‌کنید این است که چیزی ننویسید که عموفیلترچی خوشش نیاید و خدای نکرده رزق‌تان قطع شود.

    من البته کوچکترین حقی دربارهٔ این که شما چه بنویسید و چه ننویسید ندارم. و همین وبلاگ هم به نظر من خودش کار خیلی خوب و بزرگی است. این تنها حس درونی خودم بود که همیشه نسبت به وبلاگ شما داشتم و گفتم خوب است به شما بگویم که بدانید.

    ولی در این نوشتهٔ شما یک حس مسئولیت اجتماعی می‌بینم که خوب می‌فهمم‌اش. و خوشحالم از دیدن چنین نوشته‌ای در وبلاگ شما.

  3. بهنام عباسی فر می گوید

    سلام دکتر… میهن پرستی از نوع اینجوریش شدیدن بین نسل دوم مهاجرا رایجه. ایرونی هایی که زدن بیرون از ایران شاید خودشون طی سال ها مسائل و گیرهای زیادی با ایران داشته و دارن اما بچه هاشون به شدت عاشق ایران هستند… ایران ندیده و نشناخته که البته این عشق می تونه نوعن مرضی باشه! موفق باشی

  4. Ãmir Cafechi می گوید

    نوشته‌ی متفاوتی بود. باشد که چشمهایی بینا باشند برای دیدن اینجور چیزها!

  5. احسان دیاری می گوید

    مطلب بسیار به جا نوشته شده بود
    مرسی دکتر

  6. شهرام می گوید

    خب چیزی که مشخصه اینه که همه ما میهن پرستیم…
    این کار تا زمانی که باعث تحقیر و آسیب رساندن به فرهنگ و اقوام مختلف نشده وظیفه هر کسی هست…
    کار این فرد باعث افتخاره

  7. امیر می گوید

    borat sagdiyev نبودن ایشون؟

  8. میلاد می گوید

    واقعا به این فرد به خاطر میهن پرستیش حسودیم میشه،من دوستای آنلاین خارجی زیادی دارم اما خیلی وقتها واقعا نمی دونم چیه ایران رو بهشون معرفی کنم

  9. امیرمسعود می گوید

    راستی یه اشتباه کوچیک توی نوشته‌تون هست:

    «می‌تواند به صورت تلاش‌های کم سر و صدا در ویکی‌های فارسی و انگلیسی هم باشد.»

    احتمالاً منظورتان از «ویکی» ویکی‌پدیا است. همان طور که حتماً بهتر از من می‌دانید، ویکی یک نام عمومی است که به دسته‌ای از وب‌سایت‌هایی که کاربران‌شان می‌توانند آن‌ها را ویرایش کنند گفته می‌شود. البته یکی از معروف‌ترین ویکی‌ها دانشنامهٔ ویکی‌پدیاست. ولی به کار بردن ویکی به تنهایی برای اشاره به ویکی‌پدیا دقیق نیست، چرا که من به همان اندازه می‌توانم تصور کنم که شما منظورتان از ویکی، ویکی‌ای است که برای پارسی‌لاتک ساخته شده: http://www.parsilatex.com/mediawiki

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      منظورم ویکی به صورت عام بود. هر چند ویکی‌پدیا مشهورترین آنهاست.

  10. شاهزاده ایرانی می گوید

    سلام دکتر مرسی بسیار عالی بود این هم نوعی میهن پرستی جالب است

    البته در جواب اون دستمون هم باید بگم دوستان خارج از کشور تو نت یه پی داف هایی از ایران تهیه کردن که زمان سال نو به همکارانشون میدن و ایران رو به اون ها معرفی میکنن کمی سرچ کنن پیدا میکنن

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5