شما چند دلار برای گوگل، توییتر، فیس‌بوک یا پاندروا می‌ارزید؟!

4

شرکت‌ها و سرویس‌های بزرگ اینترنتی به ازای جلب هر کاربر، چقدر منتفع می‌شوند؟

علت این همه رقابت شرکت‌های بزرگ و تلاش آنها برای جذاب‌تر کردن سرویس‌های خود و در نتیجه جذب کاربر بیشتر چیست؟ بی‌شک انگیزه اقتصادی یکی از مهم‌ترین و یا شاید مهم‌ترین انگیزه این شرکت‌ها باشد.

بیژن ثابت یک سرمایه‌گذار عضو گروه Spark Capital است، او سرمایه‌گذاری‌هایی در شرکت‌هایی مثل اوییتر، تامبلر و فوراسکویر انجام داده است. به عقیده او هدف مهم استارت‌آپ‌ها باید این باشد که به آستانه درآمد 2 دلار به ازای هر کاربر در هر سال برسند.

بسیار جالب است که در اینجا درآمد غول‌های اینترنتی را به ازاری هر کاربر در هر سال با هم مقایسه کنیم:

البته در این نمودار، منظور از کاربر، کاربر «فعال» است. مثلا خود توییتر کاربری را فعال می‌داند که دست‌کم 30 نفر را دنبال کند، فقط یک سوم کاربران توییتر 32 نفر یا بیشتر را دنبال می‌کنند.

مطابق این نمودار، Groupon بیشترین درآمدسازی را به ازای هر کاربر دارد که البته به خاطر این است که کاربران این سایت اجناس را مستقیم از خود این سایت می‌خرند، در صورتی که سایت‌های دیگر بیشتر به آگهی‌ها متکی هستند.

اما مسلم است که تعداد کاربران این سایت‌های بزرگ با هم متفاوت است. در این نمودار ارزش تقریبی شرکت‌های بزرگ را می‌بینید:

و البته بدیهی است که کاربران کشورها و مناطق مختلف به خاطر نوع کاربری مختلف درآمدسازی متفاوتی برای شرکت‌های بزرگ دارند، مثلا کاربرانی که امکان خرید آنلاین ندارند یا اصلا در کشوری هستند که سرانه پایین درآمد اجازه خرج زیاد به آنها نمی‌دهد، احتمالا کمتر بر آگهی‌ها کلیک می‌کنند و کمتر خرج می‌کنند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این عکس‌های تاریخی را یا ندیده‌اید یا احتمالش کم است که دیده باشید!

پسرک «بانجو» نوا» با سگش -  تقریباً در اوایل دهه 1900جورج لوکاس قبل از تکامل جلوه‌های کامپیوتری، 1984فضای داخلی خطوط قطار اورینت اکسپرس،  سال 18831947. دختری در حال بازی با ماشین اسباب‌بازی، شهر نیویورک، عکس از فرد…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…

تجدید خاطره‌ای با وبلاگستان – اسکرین شات‌هایی از برخی از وبلاگ‌های قدیمی خوب

شبکه‌های اجتماعی وبلاگ‌ها را فرونرخیتند. دلایل فروریختن آنها بسیار بیشتر از محبوب شدن شبکه‌های اجتماعی بود:1- بسته شدن ابزارهای رایگان‌های وبلاگ‌نویسی2- نوع نوشتن وبلاگ‌نویس‌ها که هم بسیار انرژی‌بر و وقت‌گیر بود و هم به خاطر…

هوش مصنوعی نشان می‌دهد که سلبریتی‌ها در دهه‌های بعد چگونه به نظر می‌رسند

یک عکاس از هوش مصنوعی برای ایجاد مجموعه‌ای از پرتره‌ها استفاده کرده که نشان می‌دهند برخی از سلبریتی‌ها ممکن است چند دهه آینده چه چهره‌ای پیدا کنند. عکاس و وکیل ترکیه‌ای به نام Alper Yesiltas این پروژه رو انجام داده. او به دلیل کارهای…

همه چیز در مورد رمان رابینسون کروزوئه، نوشته دانیل دفو + روجلدهای خاطره‌انگیز این کتاب

رابینسون کروزوئه رمانی نوشته دانیل دفو است که اولین بار در سال 1719 منتشر شد. این رمان داستان مرد جوانی به نام رابینسون کروزوئه را روایت می‌کند که بر خلاف میل خانواده‌اش راهی دریا می‌شود و در جزیره‌ای متروک در سواحل آمریکای جنوبی غرق…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. ایمان می گوید

    سلام دکتر.
    میخوام یه مطلبی رو به خواننده هاتون یادآوری کنم :
    http://1pezeshk.com/archives/2007/12/_15_-_15.html
    مطلبی که مربوط به آذر 86 میشه. حدود 4 سال گذشت. ولی اون 15 دلیل نتونست جون فیسبوک رو بگیره!
    دکتر عزیز! انگار باید برنامه ی غذایی فیسبوک رو بالاجبار تغییر بدیم. چراکه هر روز در حال فربه تر شدنه این فیسبوک و مالک (حالا) 26 ساله ش.

    1. علیرضا حیاتی می گوید

      البته نباید منکر این شد که شبکه های اجتماعی دیگری مانند گوگل پلاس (Google+)روند بهتری نسبت به فیسبوک(facebook) دارند

  2. بازارياب اينترنتي می گوید

    در حالت کلی سود کلان میتونه یا حاصل برتری کمیت به سود باشه و یا برتری سود به کمیت . هر روش کاربرد خودشو داره . مثلا وقتی بخواین شارژ سیم کارت بفروشین مسلما باید از روی کمیت مانور داد. به هر حال هیچ چیزی مهم تر از کاربر مفید نیست ! متاسفانه در ایران اغلب بازدیدها مفید نیستن !

  3. علی یزدی می گوید

    جالب بود ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5