اپل چه اپ‌هایی را ترور کرد؟!

5

شماری از امکانات جدیدی که دیروز در جریان همایش جهانی توسعه‌دهندگان، توسط اپل رونمایی شد، پیش از این از طریق بعضی از اپلیکیشن‌ها در دسترس کاربران قرار می‌گرفتند.

بعضی از این اپلیکیشن‌ها واقعا محبوب هستند و آدم درمی‌ماند که با آمدن iOS 5 یا نسخه جدید مک، چه بر سر آنها خواهد آمد.

در این نوشته مروری بر این اپ‌های محبوب اما در معرض خطر خواهیم داشت:

Instapaper و Read It Later: این دو، اپ‌های واقعا محبوبی هستند. اما نسخه جدید مرورگری سفری Safari به صورت پیش‌فرض این امکان را به کاربران می‌دهد که صفحاتی را که می‌خواهند در آینده بخوانند، ذخیره کنند و این صفحات از طریق همه گجت‌های مبتنی بر iOS خود، دسترسی داشته باشند. آیا هیچ آدم عاقلی پیدا می‌شود که پس از این دو اپ را نصب کند؟ آیا دیروز، روز بدی در عمر توسعه‌دهندگان این دو اپ بود؟!

اما بر خلاف تصور ما «مارکو آرمنت»، یکی از توسعه‌دهندگان اصلی Instapaper این چنین فکر نمی‌کند. اتفاقا بر اساس پستی که او در وبلاگش نوشته است، او بسیار خوشبین هم هست!

واقعیت این است که Instapaper را با وجود محبوبیت، هنوز درصد زیادی از کاربران iOS‌ نمی‌شناختند و تنها یک درصد کاربران آن را نصب کرده بودند، وقتی ویژگی Reading List را همه کاربران به صورت پیش‌فرض داشته باشند، تشویق می‌شوند که همین ویژگی را به صورت کامل‌تر و کاربرپسندتر در Instapaper داشته باشند و به جز مراجعه به اپ استور و خرید نسخه پولی راهی نخواهند داشت!

دلیل دیگر خوشبینی این است که بسیار از اپ‌های دیگر، ویژگی اشتراک به کمک Instapaper را از پیش در خود دارند و بنابراین Instapaper به این سادگی‌ها از یادها فراموش نخواهد شد.

Readability: نسخه جدید سفری اجازه می‌دهد که کاربران مقالات را به صورت مینیمال در یک ستون، همراه عکس‌هایش ببینند و بنابراین نیازی به Readability نخواهند داشت.

Boxcar: این اپ اجازه می‌دهد که کاربران، همه اگاه‌سازی‌ها یا notificationهای خود را در یک جا به صورت مجتمع ببینند، اما در نسخه پنجم iOS همین ویژگی به صورت پیش‌فرض پیشبنی شده است.

اپلیکیشن‌های سامان دادن کارها و قرارها از جمله Remember the Milk: ویژگی جدید اپل به کاربران امکان می‌دهد که کارهایی را که یادداشت کرده‌اند بر جسب زمان و محل به یاد بیاورند و نیازی به اپ مشابه نخواهد بود.

Camera+, QuickPix: یکی از شکایت‌های کاربران اپل، کند بودن زمان لازم برای شروع کار اپ دوربین بود، به همین خاطر اگر موقعیتی پیش می‌آمد که لازم بود، آنها سریع گوشی‌شان را برای عکس گرفتن آماده کنند، سرخورده می‌شدند و بنابراین دست به دامن اپ‌هایی برای کار راحت‌تر و سریع‌تر با دوربین می‌شدند.

اما در نسخه جدید iOS ، کاربران می‌توانند به راحتی به آیکون دوربین روی لاک اسکرین دسترسی داشته باشند، آنها همچنین می‌توانند از دکمه تنظیم صدا برای عکس گرفتن استفاده کنند. بنابراین دیگر نیاز چندانی به اپ‌های اینچینینی نخواهد بود.

اپلیکیشن‌های ویرایش عکس: امکانات پایه‌ای ویرایش عکس، مثل امکان برش عکس و برداشتن قرمزی چشم در نسخه پنجم iOS پیشبینی شده است، بنابراین ممکن است بعضی از کاربران رغبت چندانی به نصب اپ‌های ویرایش عکس مثل Hipstamatic یا OldCamera نشان ندهند.

Dropbox: با iCloud بسیاری از کاربران نیازی به Dropbox حس نخواهند کرد.

GroupMe و سایر اپ‌های پیام‌رسانی: با وجود iMessage در نسخه تازه iOS، بسیاری سراغ GroupMe، Kik، TextPlus، FastSociety یا Pinger نخواهند رفت. هر چند که به نظر می‌رسد این اپ ها به علت اینکه منحصر به iOS‌ نیستند و به کاربران iOS‌امکان تماس به با سایر کاربران مثلا کاربران اندروید را هم می‌دهند، باز هم محبوبیت داشته باشند.

Better Touch Tool: این اپ به کاربران مک اجازه می‌داد از اشارات یا gesture چندلمسی استفاده کنند، اما Lion این ویژگی را به صورت پیش‌فرض دارد.

DropCopy: این اپ هم به کاربران مک اجازه می‌داد که فایل‌هایی را که دوست دارند با کشیدن و رها کردن یا اصطلاحا Drag and drop با دوستان شبکه‌شان به اشتراک بگذارند، اما باز هم Lion این ویژگی راب هص ورت پیش‌فرض دارد.

Zinio: با کمک این اپ می‌شود به شمار زیادی از مجلا و رزونامه‌ها دسترسی داشت و نسخه به‌روز شده آنها را هر روز خواند اما اپ Newsstand جدید iOS همین ویژگی را دارد.

البته محو شدن یا کم‌رنگ شدن این اپ‌ها، به منزله پایان کار توسعه‌دهندگان نیست، همیشه فرصت‌هایی برای خلاقیت پیش می‌آید. اپل هم در همایش دیروز به این مسئله افتخار کرد که سال پیش 2.5 میلیارد دلار از طریق فروش اپ‌ها، نصیب توسعه‌دهندگان کرده است.

اما در عین حال ادغام این ویژگی‌ها در نسخه‌ جدید مک یا iOS 5 پیام دیگری هم برای توسعه‌دهندگان دارد:

اگر زیادی خوب باشید، ایده‌تان دزدیده می‌شود و ضدحال خواهید خورد!

منبع : نیویورک تایمز، thenextweb


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر سیمپسون‌ها در دنیا وستروس بودند! گالری عکس

وستروس یک سرزمین یا قاره تخیلی و یکی از مکان‌های اصلی مجموعه رمان‌های فانتزی «آواز یخ و آتش» نوشته جورج آر آر مارتین است. انکاتی در مورد وستروسجغرافیا: وستروس در غرب قاره اسوس قرار دارد و با دریای باریکی که به نام دریای باریک شناخته…

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود.اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

تصور کنید که در یک دنیای تخیلی، هری پاتر را استودیو جیبلی می‌ساخت

استودیو جیبلی یک استودیوی مشهور انیمیشن‌سازی ژاپنی است که به دلیل سبک هنری متمایز، داستان‌سرایی پر از تخیل و انیمیشن‌های هیجان‌انگیزش مشهور است. استودیو جیبلی که توسط هایائو میازاکی و ایسائو تاکاهاتا تأسیس شد، تعدادی از محبوب‌ترین فیلم‌های…

داستان گنبد بتنی در جزایر مارشال که پر از زباله‌های مرگبار هسته‌ای است

یک گنبد بتنی یا اصطلاحا Runit Dome بین سال‌های 1977 و 1980 به منظور مهار زباله‌های رادیواکتیو حاصل از آزمایش‌های هسته‌ای جنگ سرد آمریکا ساخته شد. اما شروع به ترک خوردن کرده است.جزایر مارشال یک کشور جزیره‌ای زیبا است که در اقیانوس آرام…

اگر نئاتدرتال‌ها بر انسان‌های به اصطلاح خردمند غلبه می‌کردند، شاید اینها ستاره‌های سینماهای آنها…

سوابق فسیلی نشان می‌دهد که نئاندرتال‌ها در حدود 40000 تا 30000 سال پیش از سوابق باستان‌شناسی ناپدید شدند، اگر در برخی مکان‌ها ممکن است تا حدود 28000 سال پیش  زنده مانده باشند.نئاندرتال‌ها گونه‌ای از انسان‌های باستانی بودند که تا زمان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
5 نظرات
  1. M∂s♥ud می گوید

    من هنوز اطلاعات زیادی در مورد آی کلود ندارم ولی اگه سیاستهای همیشگی انحصار طلبی اپل پشتش باشه مجبور میشم رو آیفونم هنوز از دراپ باکس استفاده کنم چون همزمان برای گجتهای اندرویدی و ویندوزیم هم کلاینت داره و من فایل هامو رو همه شون در دسترس دارم در واقع محصور به استفاده از اپل نیستم

  2. سعید اکبرزاده می گوید

    در واقع خیلی از اینها انتظارات کاربران بود و خیلی از اپ ها داشتن امکاناتی رو که iOS واقعا بهشون نیاز داشت رو می داد. به علاوه خیلی ها رو نسخه desktop سافاری داره. پس لازم بود اپل این کارها رو بکنه. به نظرم اپل دزدی نکرد. فقط خیلی دیر این قابلیت ها رو ارائه کرد. تو این فاصله هم یه تعداد اپ موقتا حضور داشتن!

    1. Jahan می گوید

      من نمیدونم در این مورد قانون چی میگه ، اما با اون چیزی که از کپی رایت شنیدیم و دیدیم ، به نظرم اون شرکت ها میتونن از اپل شکایت کنند که ایدهء اونها رو بدون پرداخت حق لایسنس استفاده کرده . شاید دلیل عدم شکایت ، نداشتن بنیهء مالی کافی برای گرفتن وکیل و غیره باشه .

      در هر صورت درستش این بود که اپل میرفت و مبلغی به اون برنامه نویسا پرداخت میکرد و لایسنسشونو میخرید . چیزی که واضح و مبرهنه اینه که تمام این امکاناتی که اپل اضافه کرده ، اولین بار با برنامه های توسعه دهنده های مزبور ارائه شدند و کاملا مشخصه اپل از فکر اونها استفاده کرده . برای استفاده از یک فکر و ایده هم باید هزینشو به صاحب ایده پرداخت …

  3. نت آزمون می گوید

    کسی آمارهای مقایسه ای بین اپل و دیگر رقبا سراغ داره؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.