قضاوت‌های اخلاقی قابل تغییرند … به وسیله میدان مغناطیسی!

6

برای اینکه قضاوت اخلاقی کنیم، نیاز به این داریم که نیات افراد را بسنجیم. به این توانایی، «تئوری ذهن» گفته می‌شود. برای مثال اگر ببینیم که یک شکارچی در طی یک شکار به دوستش شلیک می‌کند، ما برای اینکه در مورد این شکارچی قصاوت کنیم، نیاز داریم که بدانیم در ذهن شکارچی چه گذشته است، آیا او پیش خودش به دوستش حسادت می‌کرده و از روی عمد به او تیراندازی کرده است و یا اینکه او اشتباها، دوستش را با شکار، عوضی گرفته.

در مقاله جالبی که در سایت MIT، منتشر شده است، نوشته شده است که با دخالت و ایجاد مزاحمت در کار قسمت خاصی از مغز، می‌توان روی قصاوت شخص تأثیر گذاشت.

مطالعات قبلی نشان داده بودند که که قسمتی از مغز واقع در پیوستگاه لوب گیجگاهی و آهیانه TPJ، وقتی در مورد نیات و افکار و باورهای دیگران فکر می‌کنیم، به شدت فعال می‌شود.

در پژوهش تازه، دانشمندان موفق شدند، به شیوه خاصی مزاحم عملکرد این قسمت مغز شوند. آنها با کمک یک میدان مغناطیسی روی پوست سر، توانستند جریان الکتریکی در این ناحیه به وجود آورند. وقتی این کار انجام شد، قضاوت‌های اخلاقی اشخاص هم مختل شد.

بیشتر ماها تصور می‌کنیم که قضاوت‌های اخلاقی‌مان، یک فرایند ثابت و غیرقابل تغییر هستند، اما حالا دانشمندان نشان داده‌اند که به راحتی می‌توان با یک میدان مغناطیسی و با تحت تأثیر قرار دادن ناحیه‌ای از مغزمان که در بالا و پشت گوش قرار دارد، این قضاوت‌ها را تحت تأثیر قرار داد!


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

با این تصاویر کارت پستال خیلی قدیمی در دهه ۱۹۰۰ آمریکایی‌ها، تصور خود از ۱۰۰ سال بعد را نشان داده…

مجموعه‌ای جذاب از کارت پستال‌های عجیب و غریب و در عین حال جذاب از استیون آر. شوک، دیدگاه‌هایی را ارائه می‌دهد که در دهه ۱۹۰۰ تصور شده است و نشان می‌دهند که چگونه شهر‌ها، شهرک‌ها و دهکده‌ها در سراسر ایالات متحده ممکن است طی ۱۰۰ سال آینده…

یادآوری داستان تصویر تولیدشده زنی که در اینترنت وحشت آفرید و تفسیر کنونی آن ماجرا در عصر انفجار…

او در جایی بیرون است و در جهان موازی احتمالا به کمین شما نشسته. تنها کاری که باید انجام دهید تا او را به وجود بیاورید این است که دستور درست را در یک تولید‌کننده تصویر هوش مصنوعی تایپ کنید!مانند یک طلسم دیجیتالی، کلمات شما مانند یک «ورد…

چیزهای کوچکی که مایه دلخوشی، سرگرمی یا تعجب یا تفریح می‌شوند – گالری عکس

دلخوشی‌ها در زندگی بسیارند. دلخوشی می‌تواند خانه بزرگ، ماشین لوکس، شغلی دلخواه، تماشای فیلم در آخر روز خسته‌کنندهt یک کتاب تازه، معاشرتی روح‌افزا باشد یا حتی چیزهایی کوچک‌تر مانند دیدن زمین یخ‌زده در اول صبح زمستان و شکسته شدن لایه نازک یخ…

ایده‌های خوب و خلاقانه برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضای بیرونی خانه‌های و مجتمع‌های مسکونی و اداری

آیا تا به حال به دنبال الهام گرفتن برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضاهای بیرونی منزل خود بوده‌اید. آیا دوست داشته‌اید بتوانید به نوعی طبیعت را در فضاهای کوچک حیاط آپارتمان یا خانه ییلاقی خود ادغام کنید.در این صورت مجموعه این پست می‌تواند…

داستان پسر دو سر بنگال، آن هم به صورتی تقریبا دیده نشده!

در ماه مه 1783، در روستای کوچکی به نام Mundul Gaut، در بنگال هند، یک کودک عجیب به دنیا آمد. او دو سر داشت.مامایی که به زایمان کمک می کرد از ظاهر کودک چنان وحشت زده شد که سعی کرد با انداختن او به داخل آتش این هیولا را بکشد. خوشبختانه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. افشین می گوید

    قضاوت های اخلاقی همیشه بسته به نیات و اطلاعات، عرف و هنجارها و بسیاری عوامل دیگر قابل تغییرند، حتی یک شکم گرسنه هم ممکن است به بدخلقی مردی با زنش و قضاوتی نابجا در مورد او منجر شود، وای به حال اینکه مغز را در یک میدان مغناطیسی قرار دهیم، تصور کنید روزی را که با یک فرستنده ی جیبی در دادگاه، بتوان قضاوت خاصی را در قاضی القا کرد!

  2. زن ذليل می گوید

    به همین دلیله که وقتی وارد یه مکان خاص میشیم میبینیم بی اختیار اخلاقمون عوض میشه. چون ممکنه اونجا یه میدان مغناطیسی باشه

  3. Holy Killer می گوید

    عالی بود ، کلا من این مطالبت در مورد ساختار درونی بشر و خواستگاه نیاز ها و واکنش هاش رو دوس دارم.

  4. مسعود می گوید

    دکتر جان هی شما از این مطلبها بزار هی ما رو بترسون… اول اینکه اساساً قضاوت کردن راجع به افراد دشوار است… تنها کسی که همه حقیقت رو میدونه حق قضاوت داره که معمولاً پیدا نمیشه همچین کسی… حالا البته این قضاوت از دیدگاه دیگران است ولی در مورد قضاوتهای خود یک فرد… نمیدونم والله

    ولی اینکه مثلاً به کمک القائات الکترومگنتیک بشه فضاوت محیطی و حتی شهودی افراد رو تحت تاثیر قرار داد یکم نگران کننده است بیشتر … مثلاً جایگاه هیات منصفه یا توی یه اتاق جراحی یا هزاران جای دیگه که قضاوت و برداشت ناصحیح میتونه زندگی ها رو دستخوش تغییر کنه همه و همه جاهایی باشند که آدمهای سودجو میتونن ازش سوء استفاده کنن.

    من هرچی فکر میکنم کاربرد مثبتی از این کشف به ذهنم نمیرسه!!! شاید البته یه دیوایس یا گجتی درست کنن که برای بلاک کردن چنین امواجی روی سر یا کلاه نصب بشه (:

  5. باران می گوید

    خیلی جالب بود .کاش تو فرهنگ ما ایرانی ها هم مثل خیلی نامسلمونا!!!! قضاوت کردن راجع به دیگران بد و زشت تلقی می شد. به نظرم بد نیست یکی هم بیاد این نقطه مغز ما رو بررسی کن،ه ببینه چرا میدان الکترومغناطیستی تاثیر گذار روی مغز ما همیشه ثابته و فقط باعث قضاوتهای بد و ناراحت کننده می شود 🙂

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5