«برند»بازی در شبکه اجتماعی عشاق برندها!

نوشته شده توسط علیرضا مجیدی در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۸۸

چه در محیط آنلاین و چه افلاین، دوستان زیادی دارم که عاشق و شیدای برند خاصی هستند، مثلا بعضی‌ها از اپل خوششان می‌آید، بعضی‌ها از نوکیا، بعضی‌ها هم عاشق خودروهای برند خاص یا شبکه‌های تلویزیونی خاصی هستند.

گرچه در گفتگوهای خودمانی و در دیگر شبکه‌های اجتماعی می‌شود نشانه‌هایی از «برند»بازی این دوستان را دید، اما غیبت یک مکان ویژه و اختصاصی برای این دسته از کاربران احساس می‌شد.

شبکه اجتماعی My Brands دقیقا برای همین کار به راه افتاده است. وقتی شما وارد این ساین سایت می‌شوید، همان اول کار باید چند برند مورد علاقه خودتان را انتخاب کنید:

نگران نباشید، بعد از ثبت‌نام می‌توانید، هر تعداد برند دیگر که خواستید به فهرست برندهای مورد علاقه‌تان اضافه کنید.

خوشبختانه برندها گروه‌بندی شده‌اند و شما می‌توانید مثلا فقط برندهای گروه الکترونیک و آی‌تی را جستجو کنید.

بعد از ثبت‌نام، شما می‌توانید وارد صفحه مخصوص هر برند شوید و به سبک توییتر، در مورد دلایل علاقه‌تان به برند یا یک محصول خاص آن بنویسید، شما می‌توانید عکس و فیلم هم به نوشته‌تان ملحق کنید.

همچنین می‌تواند درباره نوشته‌های دیگران اظهار نظر کنید.

نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
کامنت‌های شما بعد از تأیید توسط نویسنده وبلاگ، منتشر خواهند شد.
لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به پست بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد تماس با من را دارید، از فرم تماس استفاده کنید.
شما می‌توانید با مراجعه به سایت گراواتار ، یک آواتار اختصاصی برای خود تعریف کنید، تا در کنار نام شما نمایش داده شود.

*