توییترفید، مجهز به آمارگیر شد

نوشته شده توسط علیرضا مجیدی در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۳۸۸

نمی‌دانم از توییترفید Twitterfeed استفاده می‌کنید یا نه. توییترفید، سرویس جالبی است که به کمک آن هر کس می‌تواند با دادن آدرس یک فید، یک جریان توییت خودکار ایجاد کند، به عبارت دیگر اگر شما آدرس فید وبلاگ خودتان را به توییترفید بدهید، عنوان و خلاصه‌ای از هر پست شما، به صورت خودکار توییت خواهد شد. این کار می‌تواند دنبال‌کنندگان شما را در توییتر متوجه انتشار پست جدید شما کند و بر میزان بازدیدکنندگان شما بیفزاید.

توییتر فید، سرویس محبوبی است. در حال حاضر ۱۷۰ هزار نفر از توییتر فید برای انتشار حدود ۳۰۰ هزار فید استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر ۶٫۵ درصد کاربران توییتر از توییترفید استفاده می‌کنند و ۹٫۲ درصد کل توییت‌ها را هم توییت‌های تولیدی این سایت، تشکیل می‌دهند.

پس اگر تا به حال از توییترفید استفاده نمی‌کردید، دست به کار شوید، اکانتی در این سایت برای خود بسازید و آدرس فیدهایی را که دوست دارید، وارد این سایت کنید.

اما، به تازگی توییتر فید، مجهز به یک آمارگیر شده است. آمارگیر توییترفید، البته از سرویس کوتاه‌کننده آدرس اینترنتی bit.ly استفاده می‌کند. به کمک آمارگیر توییترفید، هر کس می‌تواند دریابد که چند نفر بازدیدکننده از طریق توییتر وارد وبلاگش می‌شوند و به این ترتیب می‌تواند متوجه اهمیت تبلیغات توییتری بشود.

نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
کامنت‌های شما بعد از تأیید توسط نویسنده وبلاگ، منتشر خواهند شد.
لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به پست بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد تماس با من را دارید، از فرم تماس استفاده کنید.
شما می‌توانید با مراجعه به سایت گراواتار ، یک آواتار اختصاصی برای خود تعریف کنید، تا در کنار نام شما نمایش داده شود.

*