پدرخوانده در فیس‌بوک

نوشته شده توسط علیرضا مجیدی در تاریخ ۱۲ دی ۱۳۸۷

با وجود خشم و هراس خانواده‌های قربانیان مافیا، صفحات مربوط به پدرخوانده‌های بدنام «کوزا نوسترا» یا همان مافیا در شبکه‌های اجتماعی‌ای مثل فیس‌بوک، هواداران زیادی در ایتالیا پیدا کرده‌اند.

در این صفحات از پدرخوانده‌های پیشین و حال حاضر مافیا تقدیر شده است، پدرخوانده‌هایی مانند سالواتوره (توتو) رینا که در سال ۱۹۹۳ زندانی شد و یا  برناردو پرونزانو رئیس بعدی مافیا که دو سال پیش گرفتار شد. هر دوی این رؤسا از منطقه کورلئونه بودند.

همچنین در فیس‌بوک می‌توان صفحات مربوط به رئیس حال حاضر مافیا، متئو مسینا دنارو را که اهل منطقه «تراپانی» سیسیل است، پیدا کرد. نام مسینا دناروی ۴۶ ساله، از وقتی بر سر زبان‌های افتاد که عکسش در ۱۲ آوریل ۲۰۰۱ روی جلد مجله L’Espresso  چاپ شد و از او به عنوان رئیس جدید مافیا یاد شد. دنارو، از نزدیک‌بینی شدید رنج می‌برد، او عاشق اتوموبیل پورشه، ساعت رولکس، عینک ری‌بن و لباس‌های شیک جورجیو آرمانی است، در کنار اینها او علاقه زیادی به بازی‌های کامپیوتری و البته زنان زیبا دارد!

ماریا فالکونه، خواهر قاضی ضدمافیا و مشهور ایتالیا که در سال ۱۹۹۲ کشته شد، در این مورد گفته است که بسیار خشمگین است و از اینکه شیطان هنوز جوانان ایتالیا را به خود جذب می‌کند، متأسف است.

در صفحه مربوط به رینا (رئیس پیشین مافیا) که به ۱۲ بار زندان ابد به خاطر جنایت محکوم شده است، می‌توان پیام‌هایی خواند که کریسمس را به او تبریک گفته‌اند و در این صفحه لقب «کبیر» به او داده‌ شده و حتی ویدئوهای در ستایش او پست شده است. صفحه او در حال حاضر دو هزار نفر عضو مشتاق دارد.

در اینترنت سایتی وجود دارد که به تجلیل از پرونزانو می‌پردازد، مرد ۷۵ ساله‌ای که ۲ سال پیش بعد از ۴۰ سال گریز از دست قانون در یک خانه مخروبه واقع در یک مزرعه دستگیر شد. ۲۰۰ هوادار او در صفحات این سایت به او «شماره یک» می‌گویند و چهار دهه فرار او را گرامی می‌دارند و همچنین رقابتی برای پیدا کردن افرادی که چهره شبیه او دارند، به راه انداخته‌اند. ۱۵۰ هوادار او در فیس‌بوک توماری امضا کرده‌اند که در ان درخواست شده، پرونزانو به مقام قدیسی برسد! آنها ادعا می‌کنند که با هم و همچنین رئیسشان از طریق پیام‌های رمزنگاری شده، در ارتباط هستند.

چنین میزان طرفداری از مافیا در شبکه‌های مجازی، خانواده‌های قربانیان مافیا را خشمگین کرده است،آنها از نبود حمایت قانونی محلی و کشوری شکایت دارند.

اما در فیس‌بوک در تقابل با صفحات مافیایی، صفحاتی هم می‌توان پیدا کرد که در آن از قاضی فالکونه و یک قاضی دیگر ضدمافیا تجلیل شده است. اتفاقا این صفحات اعضای بسیار بیشتری نسبت به صفحات مافیایی دارند!

منبع: تایمز آنلاین و ویکی‌پدیا

نظرات کاربران

  • من از این افرد مزخرف متنفرم !

    حالا میخوان هوادار داشته باشن یا میخوان هر کوفت و زهرمار دیگه !

    واقعا که !!!

  • اگه واسه اونا گنده لاتی واسه ما شوکولاتی! عمراً به اندازه‌ی دکی جون ما پدر خونده نشی! واسه ما خدا یکی، پدرخونده یکی اونم دکتررررررررمجیدی!

  • راستی این پست به خاطر بعضی بحث های سابق ( معلومه دیگه ) ممکنه برای بعضی از فیس بوکی ها جالب نباشه !
    من که از اول تو سرویس وطنی بوده و هستم !
    این اسم هم فقط یه شوخیه ! (یه چیزی تو مایه های تضاد ) !!

  • سلام جناب مجیدی.
    فکر می کنم این روزا سرتون خیلی شلوغه (خب معمولا پزشکها سرشون شلوغه دیگه)
    ضمنا صفحه “درباره من” کامل نیست. می خواستم بیشتر بدونم ازتون.

    راستی در مورد غزه هم اگر اخبار نابی دارید بذارید خوشحال میشم.
    با تشکر و احترام

  • دوستشان دارم .
    خیلی

  • پدر خوانده فقط یکی اون هم دون کورلئونه.زنده باد مارلون براندو.به احترامش خواهشا دو دقیقه سکوت….

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
کامنت‌های شما بعد از تأیید توسط نویسنده وبلاگ، منتشر خواهند شد.
لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به پست بالا باشد. اگر حرف دیگری دارید و یا قصد تماس با من را دارید، از فرم تماس استفاده کنید.
شما می‌توانید با مراجعه به سایت گراواتار ، یک آواتار اختصاصی برای خود تعریف کنید، تا در کنار نام شما نمایش داده شود.

*